Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Akılcı Davranıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Hoşlandığın insanla konuşmak için önünde yeni fırsatlar belirebilir. Bunları değerlendirmek için aceleci davranmamalısın. Doğal olmaya devam ettikçe karşındaki insanın dikkatini çekmek mümkün olacak.

Güne yine çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği ve beklemediğiniz olumlu sonuçlar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi. Kararlılığınızı korumanız çok güzel.

Hedeflerine vardıkça yenifikirleri daha çok cazip gelebilir. Senin için mümkün olacak her fırsatı değerlendirmek iyi olacak. Başarılı oldukça yeni işler için kendine gereken motivasyonu yaratacaksın.

Ne olursa olsun olumlu kalmak sana yarar sağlayacak. Seni kötü etkileyip karamsarlığa düşmene sebep olacak ne varsa uzaklaşmakta fayda var. Yemek seçiminde daha dikkatli davranıp aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ifade ederken daha farklı yollar seçmek isteyebilirsin. Düşüncelerini açıklarken karşıdakini kırmamak, insanların seni daha içten dinlemesine sebep olacak. Yaklaşımını bu yönde değiştirmekte yarar var.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer hedeflerinizi ilerletmenize yardımcı olabilecek insanlarla yakınlaşmak için elinizden gelen her türlü çabayı gösterin. Onları sadece hevesiniz ve hevesinizle etkilemeyin, onları büyük fikirlerinizle de etkileyin. Bu fikirlerden biri büyük bir profesyonel atılıma yol açabilir.

28 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda yaratıcılığını kullanmak için elinden gelen fırsatları akıllıca kullanmak istiyorsun. Mücadele gezegeni Mars, hava burcunda yavaşlıyor. Görüşeceğin kişiler, sana olan davranışları çok önemli. İsteklerinde dengeli ve yapıcı davranmana rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasın.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsizlik ya da kendi planlarınız dışında gelişen olaylar sinirlerinizi bozabilir. Bu etkiye kapılmamalısınız. Kendinizi ve alışkanlıklarınızı kontrol atlında tutmak sizin için daha yapıcı bir seçenek olacaktır.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha olumlu kalmaya, aşırı alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz. Kimi zaman hayal kırıklığı yaratabilecek durumlar gündeme gelebilir.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı günler motive olmak zor gelebilir, ancak bugünün onlardan biri olmadığı kesin. Aklınız etrafınızla uyum içinde ve ayaklarınızın yere sağlam basması dilediğiniz şeyleri zihninizde canlandırmanıza yardımcı oluyor. Zamanınızın kısıtlı olduğu duygusu sizi hemen harekete geçmeye teşvik ediyor.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

29 Ekim 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın senin için çok hızlı ilerlediğini düşünebilirsin. Biraz yavaşlayıp soluklanmak iyi gelecek. Etrafındaki gelişmelerle ilgili detayları kaçırmamak senin için önemli olacak. Karar almadan önce bu detayları değerlendirmek senin için iyi olacak.

29 Ekim 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlıklarınızla ilgili duygusal bir karar, düşündüğünüzden daha iyi bir seçenek olabilir. Bir zamanlar dost olarak gördüğünüz, ancak uzun zamandır haber almadığınız insanları bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Her halükarda en iyi arkadaş olmayabilirler ve geriye dönüp baktığınız zaman kontrol edici, kısıtlayıcı olduğunu ya da sadece sizin için iyi bir arkadaş olmadıklarını görebilirsiniz. Kendiniz olmanıza izin vermeyen biriyle yolları ayırmak, anlaşılabilir ve gerekli bir şey.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak size farklı bir aksiyon kazandıracak ve kendinize olan güveninizi daha arttıracak. Bugünlerde aile bağlarınızın çok güçlü olması, onların sorunlarını da yüklenmenize sebep oluyor.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yalnız kalabilirsiniz ve yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişimde yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. Akciğer bölgesi rahatsızlıkları, eller, kollar omuz rahatsızlıklarınız gerçekleşebilir. Saat 16:21’den sonra Ay’ın oğlak burcuna geçmesiyle; kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Fiziksel değişim yapmak isteyebilirsiniz. Merkür’ün akrep burcuna geçmesiyle 3 hafta kadar; sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Daha çok sosyalleşebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

29 Ekim 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Moraliniz bozuk da olsa neşeli havanızla her zaman çevrenizi etkiliyorsunuz. Bugün de gülümsemenizi yüzünüzden eksik etmeyin. Kendinize ve arkadaşlarınıza zaman ayırmak için fırsatlar yaratın. İkili ilişkilerinizde iletişim yoluyla tüm problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek. Sağlığınızla ilgili küçük aksilikler yakanızı bırakmıyor. Acılı ve yağlı yemekleri azaltmanızda fayda var.

29 Ekim 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 46" R
Ay
Yay
00° 59' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 48"
Venüs
Koç
25° 53' 28"
Mars
Balık
26° 31' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 35"
Satürn
Balık
16° 12' 04"
Uranüs
Boğa
22° 06' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 22"
Lilith
Başak
22° 52' 40"
True Node
Koç
15° 33' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>