Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dürüstlükten Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Yeni bir aşk veya flört söz konusu olduğunda heyecana kapılarak yanlış şeyler söylememen iyi olabilir. Karşındaki kişi ile ne kadar uyumlu olduğunu görebilmek adına biraz daha dikkatlice davranıp analiz yeteneğini konuşturman gerekecek.

Hafta içinde önünüze yığılan işlerden başınızı kaldıramayacaksınız. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz. Son günlerde size sırtını dönen şansınız gittikçe yüzünüze gülüyor.

Bugünkonularında iletişimlere ve nasıl konuştuğuna ekstra özen göstermen gerekebilir. Seçtiğin kelimelerde özenli olmak ve yapıcı davranmakilişkilerini sürdürmek açısından önem kazanacak bugün. Buna dikkat etmekten çekinmemelisin.

Güne erken başlamak ve işleri erkenden yoluna koymak günün geri kalanını daha rahat ve keyifli geçirmeni sağlayabilir. O yüzden bugün geç saatlere kadar uyumamaya ve erkenden uyanıp bir şeyleri sabahtan halletmeye özen göstermelisin. Enerjinin doruk noktasında bir şeyleri bitirmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşk konuları daha baskın olabilir. Aşktan başka bir şey düşünemeyebilirsin hatta. Hoşlandığın birisi varsa eğer, günün önceliği o kişi olabilir. Aşka odaklanmak sende bir suçluluk yaratmamalı. Sonuçta önceliklerimizi belirlemek tamamen bize düşer, başkasına değil.

1 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, konu romantizim olduğunda bugün tam da sizin gününüz olacak. O kadar duygusal olacaksınız ki duruma sizler bile şaşıracaksınız. Kendinizi ve sevdiğiniz kişi mutlu etmek için uzun zamandır düşündüğünüz sürprizi yapmak için adım atacaksınız. Şu anda romantik bir partneriniz yoksa doğru kişiyi bulmak adına doğru yoldasınız.

1 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kasım ayına merhaba derken detaylar seni biraz fazla uğraştırabilir. Çünkü Mars Retrosu devam ediyor. Hedeflerin konusunda kimseye taviz vermeyeceksin. Dürüstlük kavramının hayatında ne kadar fazla yer tuttuğunu da daha iyi anlıyorsun. Eğer ilişkisinde sorunlar olan bir Oğlak burcuysan, partnerinin ilgisiz ve sorumluluktan uzak davranışlar sergilediğini düşüneceksin.

1 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi hedefinizden alıkoyan durumların farkına varıyorsunuz. Profesyonel tutumunuza bu takıntıların yakışmadığını görmek değişiminize büyük etki edecektir. Bazı arkadaşlarınızla iletişiminizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

1 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca kişisel yeteneklerinizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızla ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Gün içinde beklediğiniz işlerden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sosyal konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

1 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski yaşanmışlıklarınız tekrar gözünüzün önünde canlanarak sizi daha iyi bir forma sürükleyebilir. Kırıklıklarınızı gidermek için içinizi dökmek son derece önemli

1 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yapmak istediklerin konusunda daha kararlı olmak isteyeceksin. Hedeflerine ilerlemek için daha kararlı adımlar atmak önemli olacak. Arkadaşlarından bu duruşuna destek olmalarını isteyebilirsin. Onların yardımı seni daha güçlü kılacak.

1 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Davranışlarınız sizi izole ediyor olabilir. Sosyal etkileşim eksikliğinden yakınıyor veya kendi başınıza istediğinizden daha fazla zaman harcamak zorunda kalıyorsanız, olası nedenleri düşünmeye çalışın. Duvarlar içerisinde yeni birilerini beklemek pek de mantıklı değil. Her zaman takılacak birinin olmaması anlaşılabilir olsa da, davranışlarınız sizi gizli tutan ve yalnızlığınızı şiddetlendiren ana şey olabilir. Bunu kırmayı ve birine ulaşmayı düşünün.

1 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz. Sabırsız davranmayın. Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Bugün çevrenizle uyum içinde olmalısınız.

1 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

1 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün; para ve maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizden, tatil, aşk, eğlence, borsa gibi konulardan dolayı harcamalarınız çok artabilir. Dikkatli olmanızı öneriyorum.

1 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu günlerde sevgilinizle tartışmaktan mümkün olduğunca uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyice saptadıktan sonra harekete geçin. İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler söz konusu. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız kalabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı dikkatli olmanız gereken bir dönem! Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz.

1 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 37" R
Ay
Yay
08° 33' 41"
Merkür
Koç
16° 02' 29"
Venüs
Koç
26° 37' 38"
Mars
Balık
26° 59' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 54"
Satürn
Balık
16° 15' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 44"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 26"
Lilith
Başak
22° 56' 39"
True Node
Koç
15° 31' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>