Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gündemin Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla beraber gelecek ile ilgili planlar yapmak gününün keyifli geçmesini sağlayabilir. İlişkinin gidişatını istediğin gibi şekillendirmek için bu konuşma önemli olacak. Düşüncelerini açıkça söylemekten çekinmemelisin.

Sınırsız enerjinizle harikalar yaratıyorsunuz. İşyerinizin size ihtiyacı var. Ama sizin ona hiç ihtiyacınız yok. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı.

Yeni ortaklıklar kurmak için hevesli olmak isteyebilirsin. Adımlarını atarken kendine güvenmeye devam etmelisin. İş planını sağlam yaptıkça ileride başarıya ulaşma ihtimalin daha yüksek olacak.

Sağlığınla ilgili yeni kararlar almaktan çekinmemelisin. Yanındaki insanlar senin için zor olacak önlemler ile ilgili yardımlarını esirgemeyebilirler. Onlardan yardım istemek senin için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla iyi iletişim kurmak için daha aktif olmalısın. İş ya da sosyal ilişkiler gereği daha aktif olman gereken bir döneme gireceksin. Herkesle iyi ilişkiler kurmak kendini daha iyi yerlerde görmeni etkileyecek.

3 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Vicdanınızı kemiren bir şey var ve onu göğsünüzden çıkarmanın zamanı geldi. Kendi zihninizde çok önemli bir konu haline gelmiş olabilir, ancak diğer insanların sizin kadar önemsememe ihtimali var.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yönetici pozisyonundaki kişilerle yaşanan tartışmalara tanıklık edebilirsin. Taraf olmadığın gibi sabırlı davranarak sessiz kalacaksın. Gündemin radikal bir şekilde değişmeye başlıyor, hazır ol! Bitmiş bir ilişkinin etkisi hala hayatında devam ediyorsa bugün son vermenin zamanı. Eğer sanatla uğraşıyorsan, gün içerisinde çeşitli sergileri ziyaret etmek isteyebilirsin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanınıza ve anlatmak istediklerinize odaklanmak tepkilerinizde aşırılığa neden olabilir. Bazı şeyleri dozunda yaşamayı ve kendinize saklamayı öğrenmelisiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi genel olarak yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

3 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerden uzaklaşmak ve eğlenceli aktivitelere yönelme hakkınız olduğunu hatırlayın. Hayatınıza sizi motive edecek şeyler eklemeyi alışkanlık haline getirin.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senin için sürpriz olacak aile ziyaretleriyle planını değiştirmek zorunda kalabilirsin. Hızlı karar verip esnek davranmak senin için daha iyi olacak. Programını düzenleyip yeni planlar yapmak isteyeceksin.

3 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla eğlenmek bugün karmaşık bir deneyim olabilir. Belki onların evleri ya da aile yaşamları size sizde eksik olanı hatırlatır. Bununla birlikte, belki de durumunuzu iyileştirmenin bir yolunu bulmak için tam olarak ihtiyacınız olan dürtü budur. Sıkı çalışma yeteneğiniz yüksek bir noktada, ancak çabalarınızı ödüllerinizi en üst düzeye çıkaracak şekilde kanalize edip etmediğinize bakmanız gerekebilir. Derinlere inmek için bu motivasyon dalgalanmasını kullanın!

3 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin size katkılarını inkar edemezsiniz. Yeni projeler üzerinde çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Bugün acele etmek sizi hayli yoruyor.

3 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

3 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Kalıcı uzun vadeli eğitim sürecine başlayabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevre ve aşk konusunda da fırsatlarınız var.

3 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz ve sevgiliniz, aranızdaki bağı güçlendirmek amacıyla bir şeyler yapmalısınız. Birbirinize tam destek vermeniz gerekiyor. Unutmayın ki yapmak konuşmaktan daha önemlidir! Çalışma hayatınızda performans ve ataklığınızla başarı gösterebilirsiniz. Bu özelliğinizi bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Bir yerden beklediğiniz para varsa bugün elinize geçebilir. Yemeğe çok düşkünsünüz, hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

3 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 33' 22"
Ay
Akrep
16° 50' 45"
Merkür
Koç
26° 09' 49"
Venüs
Balık
20° 50' 59"
Mars
Balık
04° 29' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 54"
Satürn
Balık
13° 13' 53"
Uranüs
Boğa
20° 37' 60"
Neptün
Balık
27° 47' 09"
Plüton
Kova
01° 48' 58"
Chiron
Koç
18° 45' 28"
Lilith
Başak
19° 43' 43"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>