Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Gireceğin ortamlarda ön plana çıkmaktan çekinmemelisin. İnsanların dikkatini çektikçe kendine olan güvenin arttığını görebilirsin. Bu sayede hoşlandığın insanla konuşurken kendinden daha emin oalcaksın.

Etki bırakan bir tarzınız var. Bu, birtakım görüşmelerde avantajlar sağlıyor. İşlerin yoğunluğu bu sıralar azalabilir. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz.

Başkalarının dediği şeyleri uygulamak yerine kendi deneyimlerine güvenmek daha iyi olacak. Fikir almak isteyebilirsin. Ama başkası tarafından yönlendirilmemeye dikkat etmelisin. Bu şekilde birikimini koruyabilirsin.

Yeni ortamlara girmek için istekli olacaksın. Bu sayede normalden daha hareketli olacaksın. Hayatına hareket kattıkça sağlığındaki iyileşme moralini yerine getirecek. Ağır yiyeceklerden uzak durmak enerjini korumana yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaşacağın olaylar kafa karışıklığı yaşamana sebep verebilir. Sakin kalmaya çalışmak, doğru karar vermek için önemli olacak. Soğuk kanlı kaldıkça olayların kontrolünü daha iyi şekilde elinde tutabildiğini görmek sana güç verecek.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir sosyal etkinlikle ilgili yaptığınız planlar, yeni bilgiler ışığında bu hafta sonu ertelenmek, hatta iptal edilmek zorunda kalabilir. Sinir bozucu olabilir, ancak onlarla ilerlemekte ısrar ederseniz, fazla uzağa gidemezsiniz ve bu size bir servete mal olabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklere açık olacağın bir gün yaşayacaksın. Yeni bir kitaba başlamak, izlemek isteyip bir türlü vakit bulamadığın bir filme gitmek için harika bir gün. Aile içerisinde hemcinslerinle hareket edebilir, onlardan bazı konularda fikir alabilirsin. Günün yorgunluğundan ve stresinden arınmak adına detoks ya da rahatlatıcı bitki çayı yapabilirsin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatinizi dağıtan konuları bulmak ve buna çözüm üretmek isteyebilirsiniz. Öncelikle buna neden olan problemi bulmalısınız. Zamanı doğru kullanmanın yetmediğini, aynı zaman da orantılı biryükü kurmanız gerektiğini bilmenizde fayda var. Her şeyi üstlenmenin sonuçlarını görmeye başlıyorsunuz.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü evinizle ilgili konularla geçirebilirsiniz. Ailenize yönelik işler ya da yer değiştirme söz konusu olabilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde parasal konulara yönelik girişimlerinizde bugünlerde çok başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hemen harekete geçeceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün vaktinizin çoğunu kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Özellikle sezgisel güçleriniz her zamankinden daha yüksek seviyede çalışıyor olacağından psikoloji ya da belki de medyumlukla ilgili konular üzerine kitaplar normalde olmadığı kadar ilginizi çekebilir. Sizi neyin beklediği üzerine çok fazla konuşmak istemeyebilirsiniz ama bu durum anlaşılabilir. Zira açık bir şekilde paylaşabilmek için önce bunun ne anlama geldiğinden emin olmak isteyeceksiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutlu bir yüz takınmak zor olabilir. Sosyalleşme fırsatları sizi çağırsa da, muhtemelen havaya girmekte zorlanıyorsunuz. Sahte bir mutlu yüz takınmadan başkalarıyla bağlantı kurabilir misiniz? Ayrıntılara derinlemesine dalmak zorunda değilsiniz, ancak insanlara gerçekte nasıl olduğunuzu anlatmak, beklediğinizden daha fazla destekleyici olabilir. Bu dürüstlük, yükünüzü birazcık zevke yer açacak kadar hafifletebilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Bugün iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile konuları gündeminize gelebilir. Çalışma hayatı, gündelik hayat koşuşturması gündeminize gelebilir. Kol, omuz, baş ağrısı gibi sorunlar yaşanabilir. Maddi kazançlarınızla ilgili ev, araba, taşınmaz gibi alanlarda yatırım yapabilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sorun yokmuş gibi davranıyor fakat ilişkinizin sonu geliyor gibi. İlginizin epeyce azaldığını fark etmelisiniz. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı gösteriyor. Bazıilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Böylece yadırgadığınız davranışlardan daha az etkilenebilirsiniz. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 32' 08"
Ay
Akrep
16° 35' 26"
Merkür
Koç
26° 09' 11"
Venüs
Balık
20° 49' 26"
Mars
Balık
04° 28' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 38"
Satürn
Balık
13° 13' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 56"
Neptün
Balık
27° 47' 06"
Plüton
Kova
01° 48' 57"
Chiron
Koç
18° 45' 23"
Lilith
Başak
19° 43' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>