Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusalsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk konusunda biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bir şeyleri oldurmaya çalışmak yerine kendi haline bırakmak ise daha iyi olacak. Bazen hayal kırıklıklarını erkenden görmek daha önemli olabilir.

İş yoğunluğunuzu azaltabilmeniz belki de yeni bir organizasyona bağlı. Duygusal yaklaşımlar yorgunluğunuzu daha da arttırabilir. Önümüzdeki günlerde kaçırılmayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

İşleri inada bindirerek para kazanılmayacağını görmen gerekebilir. Bir şeyleri sonuca vardırma çabasıyla sadece inat etme arasındaki farkı görmen gerekecek. Bazı şeylerin kendiliğinden yoluna girmesini beklemen gerekebilir.

Stresin seni negatif düşünmesine izin vermemen gerekecek. Kaygıyla ve tepkiyle karar almak seni zihnen çok yorabilir. Bugün kendini rahat ettirmek ve var olan negatifliği daha da artırmamak önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenmek, güzel bir kitap okumak, tek başına yürüyüşlere gitmek... Bütün bunların sende çok iyi etkisi olabilir bugün. Kendine zaman ayırmak için başkalarından icazet almaman gerektiğini kendine hatırlatabilir, daha rahat olabilirsin bugün.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının aktiviteleriniz hakkında ne düşündüğünü umursamayabilirsiniz, ancak gezegenler en yakın arkadaşlarınızın ne söylediğine dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Başarılı olmak için acele ederken gözden kaçırdığınız engelleri ve tuzakları görebilirler.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü duruşunun ardında duygusal yapıya sahip oluşun, alacağın kararlarda zorlanmana sebep olabilir. İşle ilgili beklediğin haberleri bir süre sonra alıyor olmak yüzünü güldürecek. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmeye başlayacak ve farklı, kreatif hesapları takibe alacaksın. Kararsız kaldığın bir satın alım işleminde net bir adım atabilirsin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dalgın bir gün olabilir. Özellikle araç kullanımı, yazılı işler gibi konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız. Bir süredir beklettiğiniz proje görüşmeleri için bugün düğmeye basmalı, kendinize yeni bir kapı aralamalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınız sizi mücadeleye itebilir. Kabullenmek sizin için zor olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilişkiniz test altında olabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkalarının sizin hakkınızdaki düşünceleriyle fazlaca ilgilenebilirsiniz. Daha fazla takdir ve dikkat bekliyorsunuz. Zeki ve etkili bir insansınız ve bazen insanlar yeteneklerinizi hafife alıyor. Başardığınız işlerin ne kadar zor olduğunun farkında değiller. Hissettiğiniz baskıları güvendiğiniz biriyle konuşabilirsiniz. Diğerleri stresinizi daha iyi anlarsa, size daha çok destek olabilirler.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönemin biraz garip bir periyod olduğunu düşüneceksin. Aslında değil, sadece bu zamanlar diğerlerinden farklı geçecek. Çevrene baktığında başkalarının da depresif olduğunu veya bu depresifliği kamufle etmeye çalıştıklarını göreceksin. Birçok kişi - ve özellikle sen - hayallariyle yüzleşecek ve fakat onlara ulaşacak adımları atamayacak. Bu içinde bulunası zor bir durum.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kullanabileceğiniz sosyal fırsatlar, aşırıya doğru giderek çizgiyi aşıyor olabilir. Eğlenceyi seven bir ruh haliyle ne zaman duracağınızı bilmek sezgisel olmayabilir. Kendinizi ne kadar rahat hissettiğinizin farkında olmak için çaba sarf etmek, pişman olacağınız bir şey yapmadan önce geri çekilmenize yardımcı olabilir. Kulağa umut verici gelen her aktiviteyi sürdürmek için muhtemelen sabrınız yok, ancak kendinizi tanımaya çalışamk, zaman ayırmaya en çok değer olanı ortaya çıkarabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, gelecek tekliflere hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün çalışma arkadaşlarınız, yanınızda çalışanlarla ilgilenebilirsiniz. Gündelik uğraşlarınız ön plana çıkabilir. Diyete başlamak, sağlıklı bir hayat için adım atabilirsiniz. Sosyal çevre, topluluk, derneklerden dolayı harcamalarınız artabilir. Ayrıca eğitim, seyahat, kardeşler, yakın çevre ve aşk konusunda güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sürekli olarak yaptığınız gereksiz tartışmalar, zaman zaman ilişkinin tadını kaçırıyor. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz ama bugün sabrınız taşabilir. Sonradan pişman olacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının. İşinizde bir yeniliğin eşiğindesiniz. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama bir karara varamıyorsunuz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Küçük maddi birikiminizi daha gerekli durumlara saklamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 35' 12" R
Ay
Başak
06° 44' 11"
Merkür
Koç
17° 39' 01"
Venüs
Koç
17° 16' 39"
Mars
Balık
21° 07' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 09"
Satürn
Balık
15° 31' 54"
Uranüs
Boğa
21° 43' 25"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 05"
Lilith
Başak
22° 06' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>