Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygularını Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Hislerini ifade etmek önemli bir konu haline gelebilir. Eğer hoşlandığın birisi varsa onunla zaman geçirmek için biraz planlarda değişiklik yapabilirsin. İki tarafın da ortak bir zevkine göre hareket etmek sizi birbirinize daha da yaklaştırabilir bugün.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

Maddi açıdan kendini sıkmaman gereken bir gün olacak. İş konularında kendini gereğinden fazla sıkmaya açık olduğun bir dönem olsa da her şeyin olması gerektiği gibi işlediğini görmen önemli bir konu haline gelebilir. Bu konuda önce senin kendine iyi davranman gerekecek.

Kendine daha iyi bakabilmek demek sadece sağlıklı beslenip doğru zamanda uyumak demek değildir. Bazen ruhen de enerjimizi artırmamız gerekir. Bugün senin için de öyle bir gün olabilir. Neşeye ve keyfe odaklanmak senin için çok daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrendeki insanları mutlu etmek zorlaşabilir. Sürekli sana karşı gelen bir enerji varmış gibi hissedebilirsin. Bir şeyleri zorlamamak ve kendi haline bırakman o yüzden iyi olacak. Kendini zorlamamak ve birilerine kabul ettirmeye çalışmamak en iyisi.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, sevgi ve şefkati bünyesinde barındıran bir kişisiniz. Bu nedenle bugünün ruh halinde kendinizi kırılgın ve yorgun hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranıza mesafe girmeye başladığını düşünseniz bile bugünlük tartışmalardan uzak kalmayı deneyin. Bugün etranızdaki çatışmalara hazırlıklı olun.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan bir arkadaşına farklı duygular hissedebilirsin. Kendine itiraf edemesen de bu durumu yakın dostun ile paylaşıyorsun. Sosyal hayatındaki monotonluğa dur deme zamanı, sevdiğin insanları etrafında toplamak için bir organizasyon düzenleyebilirsin. Bugün toprak burcunda Ay tutulacak. Ödemeler ve alacak-verecek konuları gündeme gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çıtanızı yükseltebilirsiniz. İşinize hem maddi hem de manevi yönden yatırım yapmanın sizi güçlendirdiğini görüyorsunuz. Meselenin sadece para kazanmak değil, bir hayat ve amaç kurmak olduğuna inanmak önünüze yeni fırsatlar ve insanlar da getirecektir.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok keyif aldığınız konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bedeninize girecek besinin ne kadar yaşam enerjisi verdiği doğru besinler ile beslendiğinizde titreşiminiz yükselecek, geri kalanlar da yavaşça yoluna girecek.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin birisi senden yardım isteyebilir. Bu zor zamanda onun yanında olmak arkadaşlığınızın daha güçlü olmasını sağlayabilir. Birbirinize destek oldukça hayata karşı daha sağlam durmak mümkün olacak.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaş grubuna veya ait olduğunuz bir organizasyona karşı tavrınız, özellikle de aradığınız sonuçları elde etmek için daha net bir yol yoksa manipülatif bir yöne doğru sürükleniyor olabilir. Belki de siz daha derindeki kimlik veya güvenlik ihtiyaçlarınızı karşılamayı umarken, başkaları tasasız iyi vakit geçirmek istiyor. Farklı şeyler istemek, kimsenin yanlış bir şey yaptığı anlamına gelmez. Arzu ettiğiniz şeyin arkasında durmanıza ve herkesin bunu sağlayacak donanıma sahip olmadığını kabul etmenize izin verin.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü planların kişisi olmanıza rağmen; fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınızı göreceksiniz. Çalışmalarınız olumlu yönde hızla ilerliyor.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; aşk, çocuk, hobi konularında ani beklenmedik değişimler ve kararlar alabilirsiniz. Oğlaklar ani aşk gündeminizde ve bu ilişki uzun süreli olabilir. Ama maddi kaynaklarınız ve para konusunda para çıkışı gerçekleşebilir. Para çıkışı açıkçası gerçekleşeceği için bunu yatırıma yönlendirebilirsiniz. Sizin korunduğunuz alan ise yakın çevre ve kardeşler olacak. Onlarla iletişime geçmek, beraber seyahat etmek size çok iyi gelecektir. Eğitim almak, manevi konulara yönelmek de sizi şifalandıracaktır. Bu dönemde çok çalışabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yanınızda çalışanlarla anlaşmazlıklar gerçekleşebilir ama oğlağın soğukkanlılığı ile işlerinizi çözebilirsiniz. Kollar, omuzlar, eller, nefes rahatsızlıkları yaşanabilir. Spor yapmak ve düzenli hayat size iyi gelecektir.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha çok vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın! Bugünyerinde sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>