Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Adilsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişiyle daha iyi anlaşabilirsin bugün. Aranızdaki iletişim sıkıntıları çözülebilir. Birbirinizi daha net anlamaya başlayabilirsiniz. Aşkta daha keyifli etkileri kendinize çekebilirsiniz. Bu güzel enerjinin kıymetini bilmelisin.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Para konusunda her şeyi yavaş yavaş yoluna koymaya başladığını görmek kaygılarını azaltabilir. Bugün maddi anlamda daha şanslı olduğunu görebilirsin. Elini attığın işler çok kolay hallolabilir. Bu da sana iyi gelecek bugün.

Eğer son zamanlarda çok fazla şeker tükettiysen bugün bu konuda kendine biraz çeki düzen vermen gerekebilir. Gereksiz yere bünyene şeker yüklememen gerekecek. Şekeri azaltmak için bazı adımlar atabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal tarafınla barışmak bir zayıflık değildir. Hislerini görmek ve ona göre hareket etmek seni diğerlerinden geri düşürmez. Bu tür konularda kendine zulmetmemeli ve kalbinin sesini dinlemelisin.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir izlenim bırakmak için umutsuz olmanıza gerek yok. Gezegenler, sakin kalırsanız ve üzerinde çalıştığınız şeyi adım adım alırsanız, önemli kişilerin dikkatini çekme olasılığınızın daha yüksek olduğunu gösterir. Sen bir profesyonelsin, primadonna değil.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailende uzun süredir devam eden mal, miras paylaşımı gibi konularla ilgili hukuki bir sürece gidilebilir. Her ne kadar yaşanacak tartışmalara dâhil olmasan da adaletli bir tutum sergilemekten de vazgeçmeyeceksin. Yaşam standartlarını yükseltme arzun ile birlikte yepyeni kariyer planlamalarına girişebilirsin.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz veya ailenizden birkaç kişi fikrileriniz üzerinde etkili olabilir. Düşüncelerinizi paylaşın ve onların daha işlenebilir olması için çalışın. Bugün mola vermek ya da durmak değil, hayatı yakalamaya çalışmak size kazandıracaktır.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kişisel konularda ani tepkiler geliştirebilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi en iyi kim tanır? Cevap tabii ki siz! Ancak bugün içinde bulunduğunuz durumda sizin için en iyi şeyi bulabilecek kadar odaklı olmayabilirsiniz. Onun için güvendiğiniz birilerinin fikrini almayı ihmal etmeyin…

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Açgözlü ve yardıma muhtaçmışsın gibi davranma. Bir şeye bencilce saldırdığın takdirde o şeye ulaşmanın senin için daha da zorlaşacağını göreceksin. İhtiyacın olan şeylerin, güven ve umut duyduğun sürece ayağına geleceğini görebilirsin. Ulaşmayı arzuladığın şey için başkalarını manipüle etmene hiç gerek yok. Ne kadar açgözlü olursan insanlar sana yardım etmekten o kadar kaçınır.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişiliğinizin heyecan verici ve yaratıcı bir yanı arkadaşlarınızı şaşırtabilir. Neyse ki, artık kendinizi iyi bir şekilde açıklayabilecek donanıma sahipsiniz, bu nedenle kimliğinizin bu kısmı hakkında size sorulacak sorulardan korkmanıza gerek yok. Ortaya çıkan konuşmanın, katılan herkes için temiz bir nefes olması muhtemeldir. Bir şeyleri konuşmak, son birkaç yılda hayatınızdaki kademeli değişimleri ifade etmenize ve anlamanıza da yardımcı olabilir. Değişim utanılacak bir şey değil!

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşla beklenmedik bir buluşmada, o kişinin tecrübe ettiği bir şey hakkında yoğun şeyler sezebilirsiniz. Bu durum oldukça üzücü olacak, hazırlıklı olun.Artan psişik farkındalığınız diğer insanlar hakkındaki düşüncelerinizin ve duygularınızın her zamankinden daha çok yoğunlaşmasına sebep olabilir. Bu durum onlar hakkındaki anlayışınızı arttırabilir ama onlar söylemeden bu durumu bildiğinizi fark ettirmemeye dikkat edin. Bu şimdilik arkadaşlarınıza biraz fazla gelebilir.Bu sene şans benden yana olacak mı?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta heyecan kadar sevgiye de önem veriyorsunuz. Bunu yeterince dile getiremediğiniz için istemeden kırılıyorsunuz. O sizin sevgi isteğinizin farkında, kendince sevgi gösteriyor. İşinizle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmak bazen mütevazı gelişmelerin de önünü kapatıyor. Neyse ki, bugünlerde beklentilerinize uygun gelişmeler söz konusu. Gelecekle ilgili mükemmel haberler alabilirsiniz. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 04" R
Ay
Akrep
29° 19' 44"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 43"
Mars
Balık
26° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 45"
Satürn
Balık
16° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 46' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 55"
Lilith
Başak
22° 51' 47"
True Node
Koç
15° 33' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>