Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Lidersin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşkta hiç beklenmedik durumlarla karşılaşman olası. Kalbini hızlıca attıracak bir insan ile karşı karşıya gelebilirsin. Hayatında yeni bir insanın etkisi olabilir. Güzel ve yeni aşklara kendini açmak için biraz daha açık fikirli olman gerekebilir.

Zaman içersinde yoluna girecek işleriniz var. Bugünlerdeki yıpratıcı ritminizin onlara bir yararı yok. Çağdaş değerlendirmeleriniz, bazı kişilerce aşırı görülebilir. Bundan etkilenmemeye çalışın.

Bugün işe odaklanırken bol bol hareket etmen gerekebilir. Koşuşturması bol bir gün olsa da iletişim sayesinde hiç beklenmedik fırsatları da kendine çekebileceksin. O yüzden bu tür koşuşturmalara angaryaolarak bakmaman bugün daha iyi.

Gün içerisinde enerjini doğru yönlendirebilmen önem kazanabilir. Bütün enerjini günün erken saatlerinde tüketmemek içinplanları yaparak ve arada molalar vererek kendine bir iyilik yapabilirsin. Daha sağlıklı kararlar alman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına güzel fırsatlar çıkabilir, hem de her konuda. Eğerkonusunda daha iyiye odaklanmak istiyorsan bu konuda kendini geliştirebileceğin bir ortama girebilirsin. Yaratıcı fikirler üretebilir, yeni projelere başlayabilir ve çevrendeki insanlarla daha iyi anlaşabilirsin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün sosyal ve kariyer anlamında kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün olacak. İlgi alanlarınızı geliştirmek için bir fırsta yakalayacak ve yeni tanıştığınız bir kişinin yarattığı fırsat sayesinde kariyer anlamında bir üst seviyeye ulaşabileceksiniz. Kariyerinizdeki bu değişiklik sayesinde yeni bir kapının açıldığınızı göreceksiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan büyük bir alım-satım gerçekleştirebilirsin. İşlerin yoğunluğunu haftanın ilk gününden hissedeceksin. Kariyer basamaklarını daha hızlı ve güçlü adımlarla çıkmak adına, mesleki eğitim kurs ya da sertifika programlarına katılabilirsin. Lider ruhun bugün çevreni yönlendiriyor. Ancak bunu yaparken otoriter davranmamaya dikkat etmen gerekecek.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda rahat ve sakin tavırlarınız dikkat çekebilir. Bunun bir eylemsizlik olarak görülmesi, partnerinizin huzurunu kaçırabilir. Üstünde durmamak ya da ertelemek olmadığını göstermek için, ilişkinizin iyiye gitmesi için çabaladığınızı ifade etmelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha çok keyif aldığınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda başarılı olmanız mümkün. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri tamamlamak isteyebilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşler bugün senin için iyi gitmeyebilir. Sen ve başkalarıyla aranda çatışma yaşanma potansiyeli yüksek. Kendini sisin içinde kaybolmuş hissediyorsun. Bugünü başka insanların perspektifinden olaylara bakabilirsen daha kolay atlatabileceğini bilmelisin. Kendin öte başkalarını düşünmen gereken bir gün. Duyarlı ve anlayışlı ol.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızı iyileştirme çabalarınız, şu anda arkadaşlarınızla aranızda bir tuhaflığa neden olabilir. Belki de yeni diyetinizi veya egzersiz programınızı anlamıyorlar ve birisi bu konuda eleştirel bir yorum yapıyor. Bu, konudan kaçınmanın daha iyi olduğu anlamına mı geliyor? Şart değil! Grupta, hemen kabul etmeseler bile, söylediklerinizi duyması gereken bir kişi olabilir. Onlarla daha yakından bağlantı kurmak, sizi o noktaya getiren tüm hayal kırıklıklarını zahmete değer hale getirebilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel koşullarınızı istediğiniz alanlarda kullanma şansına sahipsiniz. Tercihlerinizi, alışkanlıklarınızla bağdaştırırken, başarılarınızı yeniden gözden geçirmeli ve hangi noktalarda olduğunuzu tespit etmelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Neyi nasıl yapacağınıza dair her zaman bir cevabınız var gibi görünüyor! O kadar çok alanda uzmansınız ki muhtemelen insanlar her zaman sizden tavsiye istiyor. Ancak bugün tavsiyelerinizin yetersiz kaldığını görebilirsiniz. Belki de insanların bir şeyler öğrenebilmek için kendi hatalarını yapmaları gerekiyordur. Bugün insanlar bir şeyleri kendi başlarına çözümlemeye çalışırken onlara karşı sabırlı olmanız gerekebilir.İlişkim nasıl gidecek?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı bir gündesiniz. Sevdiğinizle ilgili duygularınız bu aralar yoğunlaşabilir. Güzel fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız hayal kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değişiklik aşk hayatınıza da yansıyacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabilirsiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Uzun zamandır devam eden maddi sıkıntılardan kurtulmanız an meselesi. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 27' 22" R
Ay
Akrep
06° 15' 35" R
Merkür
Koç
16° 03' 40"
Venüs
Koç
23° 26' 04"
Mars
Balık
24° 59' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 56"
Satürn
Balık
16° 00' 53"
Uranüs
Boğa
21° 59' 59"
Neptün
Balık
28° 42' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 30"
Lilith
Başak
22° 39' 24"
True Node
Koç
15° 38' 03"
Son Güncelleme : 24/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>