Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hassassın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk hayatını canlandırmak istiyorsan bugünden bazı adımlar atabilirsin. Senden hoşlanan kişilerle iletişimi artırman olası. Eğer öyle birisi yoksa yeni bir insandan sen hoşlanabilirsin. Aşka dair umutların yeşerebilir.

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz İş yaşamınızın rahatsızlıkları, çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Ama olagelen tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir

Eğerkonusunda sana sıkıntı yaratan bir durum olduysa, bugün bunu çok ama çok rahat bir biçimde çözebilirsin. Parasal anlamda daha şanslı olabilirsin. Bir şeylerin yoluna girmeye başladığını hissetmen olası. Bu etkiyi iyi değerlendirirsen çok daha fazlasına ulaşabilirsin.

İçinin rahatladığını, daha rahat bir nefes aldığını hissedebilirsin bugün. Zihnen ve bedenen dinlendiğini, kafanı toparladığını görmen de olası. Kendini şarj edebilir, güzel şeylere rahatlıkla odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer anlamında kendini daha da iyi bir noktaya koyabileceksin bugün. Yeni kararlar alarak hareket etme konusunda seni engelleyen hiçbir şey olmayacak. Hedeflerine ne kadar yaklaştığını görmek seni çok daha iyi bir ruh haline sürükleyebilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu işlerin ne kadar hızlı olmasını isterseniz, birlikte yaşadığınız ve çalıştığınız kişiler o kadar yavaş hareket etme noktasına gelecek. Belki de ipucunu almalı ve böyle çılgınca bir düzeyde çalışmak istemediklerini kabul etmelisin.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hassas bir dönemde olman kendini yalnız hissetmene neden olabilir. Ancak öğleden sonra bir araya geleceğin arkadaşının desteğiyle kendini iyi ve güçlü hissedeceksin. Bütçeni zorlamadan harcama yaparsan kaygıya düşmene gerek kalmadan ihtiyaçlarını karşılayacağın bir gün seni bekliyor. Bugün hem yaşam alanında hem de sosyal çevrende temizlik günü olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı sorumluluklarınız olabilir. Bunları yerine getirmenin üzerinizde bir yük olduğunu düşünmemelisiniz. Hem kendinizin hem de onların mutlu olmasına bazı maddi ya da duygusal girişimler yapmak aile meclisindeki enerjiyi yükseltebilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da karşılıklı durumlar içinde hassasiyet yaratabilecek konular olabilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden gelecek ve ilişkiyi iyi bir faza götürecek teklifler karşısında oldukça özel hissedebilirsiniz. Gerek partnerinizden gerekse dışarıdan bugünlerde hediyeler alabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni ünlü filozof! Tamam, belki öyle olmayabilirsin, evet. Ama bugün kendini hayat hakkında oldukça felsefi hissedebilirsin. Elbette her zaman politika ya da din hakkında konuşmak kolay değil, özellikle teknik şeylerle daha çok ilgilenen insanlarla ama senin de bir bilgisayarın bir modemin var. Tüm chat odaları çocuklarla dolu değil. Bir süre etrafa bak belki senin gibi düşünen insanlar bulabilirsin. Farklı gruplarla iletişime geçmekten ve onların ilginç yorumlarını okumaktan keyif alabilirsin.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir grup sizi rahatsız edecek bir yöne doğru ilerliyor olabilir. Gruba olan bağlılığınızı doğru şeyi yapma arzunuzla nasıl dengeleyeceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Küçük ayrıntılarla ilgili endişeleri dile getirmek, büyük şeyler hakkında aynı fikirde olmadığınızı kabul etmekten daha kolay görünebilir, ancak bu yaklaşımın geri tepmesi muhtemeldir. Onlara ve kendinize gerçek şikâyetlerinizi dile getirecek kadar saygı gösterin.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı,yaşantınıza olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla dikkat çekerek, göz dolduracaksınız.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tanıdığınız herkes muhtemelen zamanını rahatlamak ya da eğlenceli fakat büsbütün verimsiz bir şeyler yapmakla geçiriyorken, sizse bir şeyleri tamamlama isteği duyabilirsiniz. Muhtemelen insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüklerinde size tuhaf tuhaf bakacaklar ancak siz aynı zamanda hem çalışıp hem rahatlayabiliyorsunuz. Hepsi sizin yaklaşımınızda bitiyor. Arabayı tamir etmek, çimleri biçmek, hatta çamaşırları yıkamak bile, doğru ruh haliyle yaklaşırsanız, hepsi keyifli işler haline gelebilir.Maddi durumum nasıl olacak?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişe bir sünger çektiniz ve gelecekten beklediklerinizi de adım adım gerçekleştireceksiniz. Şimdilik hayatınızın rayına oturmasını bekleyin. İş alanınızı sevmenize rağmen, aynı ortamdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz. Masraf yapmak hoşunuza gidebilir ama harcamalarınızda hesabınızı aşmayın. Aileden birine maddi yardımda bulunabilirsiniz. Kişisel bakımınızı uzun süredir ihmal ediyorsunuz

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 57" R
Ay
Yay
09° 17' 15"
Merkür
Koç
16° 02' 50"
Venüs
Koç
26° 41' 51"
Mars
Balık
27° 01' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 41"
Satürn
Balık
16° 15' 41"
Uranüs
Boğa
22° 08' 55"
Neptün
Balık
28° 48' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 37"
Lilith
Başak
22° 57' 01"
True Node
Koç
15° 31' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:12

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>