Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sakarlıklara Dikkat! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbini yeni insanlara açmak konusunda endişelerin varsa bugün bu konularda içine sinebilecek durumlarla karşılaşabilirsin. İnsanlara güven konusunda bazı sıkıntılar yaşadıysan bugün bu sıkıntıların hafiflediğini ve daha yapıcı etkilerle yüzleştiğini görmen olası.

Bugünhayatınızla ilgili bazı evraklar arasında kaybolup gidebilirsiniz. Sizin için oldukça yoğun ve zor geçen birgünü olacak. Enerjiniz vepotansiyelinizin yüksek olması ile yinede sorunların üzerinden hatasız gelebileceksiniz.

Maddi konularda refaha ermek o kadar da zor olmayabilir. Daha önceden gözünde büyüyen konular bugün sana o kadar da zor gelmeyebilir. İçini rahat ettirecek ve kaygılardan uzaklaştıracak maddi gelişmeler görmen olası.

Hayatında yolunda gitmeyen şeyleri tek tek sıraya koymak seni biraz daha iyi bir ruh haline getirebilir. Öz disiplinini kuvvetlendirerek kendin için en doğru şekilde hareket edeceğin bir gün olacak senin için. Bu güzel enerji de sağlık açısından seni olumlu etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini adayacağın konular bulmakta hiç de çekinmeyeceksin. Hayatı niyetlenerek yaşamak konusu daha fazla gündeme gelebilir o yüzden. Kendini verdiğin bir konu, odaklandığın bir proje daha fazla zaman alabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlardaki sorunları çözme umuduyla cesur bir plan önerilecek. Bunun işe yarayıp yaramayacağını sadece zaman gösterecek. İş yerindeki bir yetki devri başta biraz belirsizlik getirebilir. Bazı göz korkutucu zorluklarla karşılaşılmak üzere.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun geçen bir haftanın ardından dinlemeyi hakkettiğini düşünüyorsun. Arkadaşlarının davetlerine kulaklarını kapatıp evde yalnız olmayı tercih edebilirsin. Bugün tez canlılığın yarım bıraktığın işleri tamamlamanı sağlarken; ufak tefek sakarlıklar da yaşayabilirsin. Evliliğinde sorunlar varsa, bu sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını anlayacaksın.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize karşı sorumluluklarınız olabilir. Bunları yerine getirmenin üzerinizde bir yük olduğunu düşünmemelisiniz. Hem kendinizin hem de onların mutlu olmasına bazı maddi ya da duygusal girişimler yapmak aile meclisindeki enerjiyi yükseltebilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı küçülmeye başlıyor. Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda hassas olabilirsiniz. Etki altındasınız.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese faydanızın dokunduğu şu günlerde derin bir nefes almalı ve kendinizin ne istediğine odaklanmalısınız. Başkalarından yardım almaktan çekinmeyin.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut arkadaşlardan istikrarlı destek çok şey ifade ediyor. Muhtemelen zaman içinde pek çok değişiklikte sizinle birlikte olmuştur. Onlarla geçmişiniz ve geleceğiniz hakkında bir konuşma başlatmak zor olabilir, özellikle de her şeyi söylemeden bırakmaya alışkınsanız. Bazı sorularınızın yanıtları henüz mevcut olmayabilir. Ayrıntılar üzerinde tartışmak yerine, sonunda birlikte çözeceğinize inanmaya çalışın.

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu olacak. Birçok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız. Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın. Etrafınızdaki koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herkes gerçek bir star olduğunuzu düşünüyor! Sadece siz kendinizi böyle hissetmiyorsunuz. Son zamanlar size neler oldu? Kendinize güveninizi mi yitirdiniz, bunun için bir şeyler yapıyor musunuz? Hayatınızda daha fazla başarı hissine mi ihtiyacınız var? Tüm bunlar mümkün fakat gelişim için almanız gereken riskleri alacak mısınız?Eski sevgilim geri dönecek mi?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz, harekete geçin. Yeni birteklifi aldınız. Kararınızı bir an evvel almaya zorlanıyorsunuz. Bu kolay verilecek bir karar değil. Etki altında kalmamanız gerekiyor. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiyi göstermenizde yarar var.

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 08' 42" R
Ay
Akrep
02° 21' 55" R
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
23° 02' 27"
Mars
Balık
24° 44' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 31"
Satürn
Balık
15° 59' 04"
Uranüs
Boğa
21° 58' 55"
Neptün
Balık
28° 42' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 23"
Lilith
Başak
22° 37' 17"
True Node
Koç
15° 38' 30"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>