Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Titiz ve Detaycısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle önemli kararlar alabilirsin bugün. Bu zamana kadar aranızda var olan konular hakkında kesin konuşmak gerekebilir. Aşk konusunda ya tamam ya devam noktasına gelebilirsin.

Günlük rutininizdeki birçok fırsatı keşfetmek için bugün sizin için mükemmel bir gün. Başkalarıyla etkileşim kurarken entelektüel doğanıza uyum sağlamanız ve sağlam mantığınızı grubun enerjisine katmanız iyi olacaktır. Bu, çalıştığınız kararsız tiplere emir vermek için gerekli olan şeyin ta kendisidir.

Bolca yeni karar alabilirsin bugün. Kariyerinin gidişatı hakkında yeni konulara odaklanabilirsin. Alacağın kararlar kalıcı olabilir. O yüzden pozitif düşünerek hareket etmen en iyisi.

Baş ağrılarına karşı dikkatli olman gerekebilir. Eğer sürekli tekrarlayan bir ağrı varsa bunun için bir doktora görünmen gerekebilir. Ağrılarını göz ardı etmemek ve basit bir baş ağrısı diye geçiştirmemek en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla empati yapmakta zorlanabilirsin. Bu durumun sosyal hayatına yansımaması için düşüncelerini iki kere tartman gerekecek. İki düşünüp bir söylemek seni negatif durumlardan koruyabilir. Anlayışlı davranmak zor olsa da negatif tepki toplamamak senin elinde olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir işveren veyaarkadaşınızla ciddi fikir ayrılıklarınız olabilir, ancak birlikte başarılı bir şekilde çalışabilmek için arayı kapatmanın yollarını bulabilirsiniz ve bulmalısınız. Unutmayın, aynı etkili ekibin parçası olmak için onları sevmek zorunda değilsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arası bir türlü düzelmeyen iki arkadaşın arasında köprü vazifesi görüyorsun. Onların arasını düzeltmekte etkili bir rol üstleneceksin. Girişken yapın sayesinde hedeflerinle şartlarını ortak bir noktada buluşturma şansı bulabilirsin. İşveren konumunda bir Oğlak burcuysan seninle birlikte çalışan insanlara karşı daha titiz ve detaycı davranabilirsin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşantınızın planlarınızın dışında gelişen bazı durumlar doğabilir. Bunlara aşırı ya da gereksiz tepkiler vermek yerine çözmeye odaklanmalısınız. Elinizdeki işleri tamamlamak burada yaşadığınız sorunları ortadan kaldıracağı gibi yeni işler almanızın da önünü açacaktır.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınız sizi mücadeleye itebilir. Kabullenmek sizin için zor olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilişkiniz test altında olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda beklediğinizden de büyük gelişmeler yaşayabilirsiniz. Niyetlerinizi gerçekleştirmek için başkalarının niyetlerini gerçekleştirmesine yardım etmelisiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yenilenmiş bir özgüven duygusu hissediyor olmalısınız. “Eğer yeterince uğraşırsam her şeyi yapabilirim” tavrı bugün seninle olacak. Bir grup insanın önünde bir şekilde performans göstermen gerekiyorsa, bugün bunu yapman için en iyi gün. Güven duygunuz performansınızda kendini gösterecek ve çok az tökezleyeceksiniz. Bugün, yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün çünkü bu tutum sadece kendiniz olmaktan çok daha kolay.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Manevi yönünüz ön planda! Düşünceleriniz ve hayalleriniz anlamlı ve canlandırıcı mesajlarla dolu olabilir. Tek zor kısım, öğrendiklerinizi paylaşmanın en rahat yolunu bulmak olabilir. Arkadaşlarınız sizin manevi deneyimlerinizi duymakla gerçekten ilgilenebilir. Yine de bu, onların kendi deneyimlerini açıklamaya hazır oldukları anlamına gelmez. Konfor seviyelerine dikkat edin! Onları konuşmaya zorlamayın.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Eski ve yeni aşk karmaşasına dikkat edin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak akrabalar, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Aşk, çocuk, hobi, sanatla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sosyal hayatınızdan dolayı harcamalarınız artabilir. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gizli düşmanlara dikkat etmelisiniz. Ayrıca gizli aşklar gündeminize gelebilir. Platonik aşklar yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde herkesin imrenerek izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz fakat son günlerde aksaklıklar, sorunlar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşmayı deneyin. Karşınıza bazı fırsatlar çıksa da, bunları değerlendirmeniz zor olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Şekerli besinlere olan düşkünlüğünüz kilo aldırıyor.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 00" R
Ay
Yay
01° 41' 31"
Merkür
Koç
15° 59' 58"
Venüs
Koç
25° 57' 35"
Mars
Balık
26° 34' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 22"
Satürn
Balık
16° 12' 22"
Uranüs
Boğa
22° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 46' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 34"
Lilith
Başak
22° 53' 02"
True Node
Koç
15° 33' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>