Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sessiz Kalmak İstemeyeceksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Kalbini güzel şeylere daha rahat açabilirsin bugün. Bu durum aşkta kendisini çok belli edebilir. Hayatında kimse yoksa eğer yeni birisiyle güzel bir sohbet edebilirsin. Aşkta keyifli detaylar seni bekleyecek bugün.

İş yaşantınızda sorunsuz, rahat bir gün sizi bekliyor. Bugünarkadaşlarınızla ilişkiniz gayet güzel olacak. Amirlerinizden biriyle aranızdaki sorunu ortadan kaldıracaksınız.

Parasal anlamda kafa yoran şeyler olmadığı sürece gün senin için iyi geçecek. Bir şeylere odaklanmakta zorlanıyorsan eğer, fırsatını bulduğun zaman bunları ertelemen iyi olabilir. Bugünve parasal konular geri planda kalabilir.

Kişisel bakım bir rutin gerektirir. Bir gün kendine özen gösterip ayın geri kalanını boşlamak iyi olmayabilir. Kendine güzel bir rutin oluşturmak hem zihnen hem de bedenen kendini iyi hissetmene vesile olabilir bu konuda. Gece ve gündüz için cilt bakım rutinleri oluşturabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz yavaşlaman gerekebilir. Acele etmeden, hızla karar vermeden, sakin sakin... Bir şeyleri ille de hemen, şimdi, şu anda yapman onun iyi olacağı anlamına gelmez. Kendine bir şeyleri düşünmek için zaman tanıman gerekecek.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda dünyanızda o kadar çok şey değişiyor ki, biraz endişelenmeniz şaşırtıcı değil. İyi haber şu ki, ne kadar çok ayaklanma olursa olsun, kişisel olarak korkacak hiçbir şeyiniz yok. Aslında değişikliklerden kazanç elde edeceksiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir. Bu durum karşısında daha fazla sessiz kalmak istemeyeceksin. Hem özel hayatında hem dehayatında fazlasıyla seçici davranabilirsin ve bu durum eleştirilmene neden olabilir. Kalbi boş ya da yeni ayrılmış bir Oğlak burcuysan bugün kendini yalnız hissedebilir; ilişkilerle alakalı olarak eksiklerini gözden geçirebilirsin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda yaşadığınız bazı gel gitler canınızı sıkabilir. Bir çözüm üretmelisiniz. Bu sayede hem aranızdaki buzları eritecek hem de yapmak, yaşamak istedikleriniz için yeni fırsatlar elde edebileceksiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni konular gündeme gelebilir. Yarım kalmış işlerinizi toparlamak için önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Gün içinde fikirlerinizi çok daha güçlü savunma isteği içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kestiremediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Sağlığınız ile ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük sürprizlerin hayatınıza renk katabileceği bir gündesiniz. Yeni ve istikrarlı farkındalıklar geliştirebilirsiniz böylece hemhem de özel hayatınızda taktir toplayabilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli olun; zira bugün kendinizi ileri doğru bir atım atma arzusuyla geri çekilmenin konforu arasında kalmanıza yol açacak bir durumda bulabilirsiniz. İkilem yaşayıp olduğunuz yerde de sayabilirsiniz. İlerleme cesaretini bulabilirseniz geçmişte aldığınız dersleri aklınızda bulundurun ki önünüze çıkacak tuzaklara düşmeyin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların duymak istediği sözler şu anda sizi popüler yapabilir. Muhtemelen aradığınız onayı almak için hemen hemen her şeyi söyleyeceksiniz. Bununla birlikte, söz verdiğiniz her şeyi yerine getirmeniz istenebilir ve ardından bunun yeteneklerinizin ötesinde olduğunu kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Ruh halinizi bozsa bile gerçeğin sizi özgür kılabileceğini unutmayın.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçekler her zaman sizin düşündüğünüz kadar heyecan verici olmayabilir. Siz gerçekliği belli bir biçimde yorumladığınız için olabilir mi peki? Ayrıntılara nadiren dikkat ediyorsunuz çünkü temel seviyede ayrıntılar sizi ilgilendirmiyor. Çevrenize iyice bir bakacak olursanız, muhteşem bir olayın ayrıntılarının gözünüzün önünde olduğunu, kendi iç dünyanızda gerçekleşenlerin sözünün bile edilmeyeceğini göreceksiniz. At gözlüklerinizi çıkarın.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle uyumlu bir birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Eğer yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde son derece olumlu ve dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde parayla ilgili çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 06' 20" R
Ay
Akrep
27° 14' 05"
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
25° 31' 23"
Mars
Balık
26° 17' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 10' 24"
Uranüs
Boğa
22° 05' 42"
Neptün
Balık
28° 46' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 21"
Lilith
Başak
22° 50' 41"
True Node
Koç
15° 34' 06"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>