Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başvuruların Sonuçlanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk hakkında bir şeyleri sorgulaman gerekebilir. Hayatında var olan etkilerin seni ne kadar mutlu ettiğine odaklanabilirsin. Ve bir şeyler seni o kadar da mutlu etmiyorsa bunları sonlandırmak için bazı adımlar atabilirsin.

İş yerinizde eski heyecanınıza, performansınıza ulaştınız. Tekrardan işinize zevkle geliyor, orada vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bugün tüm işlerinzii hallettiğiniz halde işyerinzide kalacak, bir hayli zaman geçireceksiniz. Sizdeki bu olumlu gelişmelerarkadaşlarınız ve amirleriniz tarafında fark edilecek.

İş konularında farklı gelişmeler görmen olası bugün. Karşına beklenmedik fırsatlar çıkabilir. Var olan şartlarında değişimler yaşanabilir. Bu tür konularla ilgilenirken hayatında sana bir şey katmayan etkileri de gözden geçirmen gerekecek.

İçine sinmeyen şeyleri hayatından çıkarman gerekebilir. Bunun için gereken şartlar yavaştan oluşmaya başlayabilir. Zihnen ve bedenen daha rahat bir akışa sahip enerjiyle dolabilirsin. Sağlık açısından bu etkiyi daha net görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafan rahat, gün güzel, her şey yolunda... Bugün gerçekten de böyle bir etkiyle karşılaşman olası. Buna şaşırabilirsin, hatta inanmakta zorluk da çekebilirsin. Ancak günün etkisi seni daha pozitif düşünmeye ve ona göre hareket etmeye itebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş ile bağlantılı olan burcunuzdaki Plüton, size risk alma cesareti verir, ancak bu konuda pervasız olmamalısınız. İç sesinizin size söylediklerini dinleyin ve sizi diğer herkesle ters düşürse bile ona göre hareket edin. İçgüdülerine güven.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel haberler alıyorsun. Yaptığın birçokbaşvurusu beklediğinden daha erken sonuçlanabilir. Davranış ve tutumların da göstereceğin değişiklik anlaşmazlıklar karşısında karşı tarafın geri adım atmasını sağlayacak. Ailede, senden yaşça küçük bir yakının eğitimiyle ilgili kaygılar yaşaması, onunla motive edici konuşmalar yapmanı sağlayabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Sindirim sistemiyle ilgili sorunlarınız, beden yorgunluğunuz konusunda gereken önlemleri almalısınız. Hızlı tüketilen gıdalardan ve kendinizi zorlamanıza neden olan hareketlerden bir süre uzak durmaya, bugün başlayabilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kişisel konularda ani tepkiler geliştirebilirsiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki kişilere pozitif enerji vermeniz beraberinde onların damotivasyonuna sahip olmasına neden olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ne yapsanız içinizin rahat etmediği günlerden biri olabilir. İçiniz kıpır kıpır ve sürekli hareket halindesiniz ama aynı zamanda asıl ihtiyaç duyduğunuz şey huzur ve sükunet içinde dinlenmek. Maalesef bunu yapmanız pek kolay değil, çünkü bir türlü yerinizde duramamanız kafa dinlemeye odaklanmanızı zorlaştırıyor. Siz yine de elinizden geleni yapın.

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjisi popülerliğinizi ön plana çıkarabilir. Gün, bir şeyler yapma şevkinizi ve enerjinizi artırır. İnsanlar size çekildiğini hissedecek. Hatta başkalarının size saygı duyduğunu bile fark edebilirsiniz. Bu tür bir popülerlik, kendinizi özel ve şanslı hissetmenizi sağlayabilir. Öte yandan, olduğunuzdan daha iyi olduğunuzu düşünmenize neden olabilir. Kendinizi kaptırmayın. Bu etkiyi iyilik için kullanın.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yapılması gereken ne varsa yapıp tempoyu yakalamak için ideal bir gün. Son zamanlarda ruhsal enerjilerle dolduğunuz için dikkatiniz biraz dağınık. Şimdi bu ilhamı daha pratik alanlara yöneltmenin vakti. Görevlerinizi yerine getirmek için yenilikçi bir yöntem geliştirebilirsiniz. Ya da belki de bunları yapmak için yepyeni, heyecan verici teknolojilerden faydalanabilirsiniz.Bu sene aşk hayatında beni neler bekliyor?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranız giderek düzeliyor. Fakat çok meraklı birini özel ilişkinizden uzak tutmanızda yarar var. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması sizde gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 34' 23" R
Ay
Başak
06° 34' 20"
Merkür
Koç
17° 39' 26"
Venüs
Koç
17° 15' 38"
Mars
Balık
21° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 57"
Satürn
Balık
15° 31' 49"
Uranüs
Boğa
21° 43' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 02"
Lilith
Başak
22° 06' 05"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>