Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendinden Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Kalbindeki insanı güzel bir ilişkiye ikna etmek zor olabilir biraz. Ancak yine de karşı tarafa ne hissettiğini ifade etmen gerekecek. Bu konuda incelikli davranmak ve karşı tarafı zorlamamak çok iyi olabilir. Karşı tarafa düşünme fırsatı bırakmalısın.

Bugün, sanki bir rüyadan yeni uyanmış gibisiniz. Yine de, düşündük de, belki de hiç uyanmamış olabilirsiniz. Bu, etrafınızdaki gerçeği anlamada neden bu kadar zorlandığınızı açıklar. Masanızda oturuyorsunuz ve işinize bakıyorsunuz ama üzerinde yoğunlaşamıyor gibisiniz. Bu tatile ihtiyacınız olduğuna dair bir işaret olabilir mi? Aynen biz de öyle düşünüyoruz! Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Tatile gitmek istemeseniz bile, aklınız zaten tatilde! Siz de ona katılabilirsiniz.

Bugün parasal konularda daha iyi gidecek şeyler olabilir. Bazı konuların yolunda gitmesi seni memnun edecek. Eğer ulaşmak istediğin bir hedef varsa bugün bu hedef daha fazla kendini belli edebilir sana.

Gün içerisinde enerjini tazelemek önemli olabilir. Zira bu enerjiye ihtiyacın olacak. Gün arasında molalar vermek, sana iyi gelecek sıcak bitki çayları tüketmek çok daha iyi olacak. Kendine dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların dangır dungur konuşması senin kalbini kırabilir. O yüzden çevrendeki insanlarla sağlıklı sınırlar çizmeye bakmalısın. Bir şeyleri kişisel algılamaman da önemli bir konu olabilir. İnsanlara mesafeli yaklaşman iyi sonuçlanabilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün yorulduğunuzu hissedebilir ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konuların gün yüzüne çıktığın göreceksiniz. Beklenmedik bu geçmişle alakalı konular kendinizi sorgulamanıza neden olacak. Dikkatli olmazsanız bu durum yapmanız gereken her şeyin önünde geçebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ticaretle ilgilenen bir Oğlak burcuysan kazancındaki durağanlık seyrini değiştirebilirsin. Başarılı olma arzun da artacak. Kendine daha çok zaman ayırmak istiyorsun. Bitmek bilmeyenyoğunluğu, sorumluluk üstüne sorumluluk derken hayatın gerçek anlamı üzerine düşünebilirsin. Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğin yolda, güvenle ilerlemek istiyorsun.

25 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Araştırma ve öğrenme sürecinde olduğunuz konularda destekler alabilirsiniz. Bunu bir yetersizlik olarak görmemelisiniz. Sosyal mecralarda yapacağınız araştırmalar size psikolojik açıdan da destek verecek bazı olanak getirebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili kuşkuya kapılabilir ve birçok konuya birden odaklanmaya çalışabilirsiniz Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelecektir. Sabırlı olmaya çalışın.

25 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planlama yapmak ve plana sadık kalmak için çalışacağınız günler içerisindesiniz. Kontrolcü bir tutum sergilememek için çok yönlü düşünmeniz gerekebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini dua ve meditasyonla besleyebilirsin. Yükseltici enerjiler keyfini yerine getirecektir. İlham verici edebi eserler okumak yararlı olacaktır; böylece zihnini temizleyebilirsin. Hayatındaki stres kaynaklarından bir sürelik uzaklaşman iyi olacaktır. Dünya senin etrafında dönmüyor, unutma! Kocaman bir bütünün küçük bir parçasısın.

25 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla bağlantılar sorunsuz bir şekilde akabilir. Duygusal olarak her zamankinden daha savunmasız olmak, buna değer olmalı, çünkü kendinizi hoş bir şekilde desteklenmiş hissedebilir ve bu nedenle daha önce insanlara söylemediğiniz bir şeyi açıklamayı seçebilirsiniz. Muhtemelen bu bilgiyi uzun süredir biliyor olsanız da, bunun izleyicileriniz için alışılmadık bir bilgi olduğunu unutmayın. İlk tepkileri size ihtiyacınız olan yeni iç görüleri verebilir.

25 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İş birliğine önem vermenize rağmen, rutin işlerden nefret ediyor ve sabit hareketlerin size fırsat kaybettireceğine inanıyorsunuz.

25 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

25 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün; içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Seyahat etmek, felsefeyle ilgilenmek size iyi gelecektir çünkü ruhsal olarak bunalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda, yanınızda çalışanlarla bir gerginlik gündeme gelebilir. Yakın çevre, kardeşler, eğitim, sözleşmeler, iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Bugün zihinsel olarak dalgın olabilirsiniz. İmza atarken dikkatli olmalısınız.

25 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Kısa sürede her şey yoluna girecek. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

25 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 01' 26" R
Ay
Başak
24° 06' 25"
Merkür
Koç
16° 58' 43"
Venüs
Koç
19° 05' 36"
Mars
Balık
22° 15' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 21"
Satürn
Balık
15° 40' 35"
Uranüs
Boğa
21° 48' 16"
Neptün
Balık
28° 36' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 15"
Lilith
Başak
22° 15' 58"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 20/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>