Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mantığını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşkta güzel gelişmeler kapıda! Burcundaki etkiler sana mutlu olman gerektiğini söylüyor. Eğer bir süredir seni üzen bir durum içerisindeysen bu konuda büyük gelişmeler görebilirsin. Seni mutlu edecek insanlarla tanışman da mümkün.

İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde doruklara çıkacak.

Eğer maddi anlamda kafana yatmayan, seni zorlayan bir şey varsa bugün bu etkiler tamamen yok olabilir. Maddi açıdan keyfini yerine getirecek durumlarla karşılaşabilirsin. İçin bazı konularda çok daha rahat olabilir.

Keyfini yerine getiren etkilere daha fazla öncelik vermelisin bugün. Her ne kadar sıkıntıları karşına dizseler de bunlarla başa çıkabilecek bir zihne sahip olacaksın. O yüzden bugün senin için rahat geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendi hislerini ve düşüncelerini serbest bırakma zamanı! Kimin ne dediğine veya ne düşündüğüne bakmadan, bildiğin gibi hareket etmelisin. Kendini geri çekmek sana iyi gelmeyecek, o yüzden en iyisi istediğin gibi hareket etmek.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, son birkaç gündür isteklerinizi dizginleme konusunda zorluk yaşıyorsunuz. Şimdi onları dışarı çıkartmanın ve hayallerinizin peşinden gitmenin tam zamanı! İfade ettiğiniz bazı şeylerin karşınızdaki kişilerde cevap bulmadığını göreceksiniz e bu durum sizde derin bir hayal kırıklığı yaratacak. İçsel benliğinize sadık kalarak yapmak istediklerinizi düşünün ve kocaman bir adım atın.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantığının sesini daha fazla dinlediğin bir süreçtesin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, karşı tarafın sorumsuz davranışları ayrılık sinyallerini çaldırabilir. Önemli işlerini öğle sonuna planlayabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, kredi, sigorta, fatura gibi ödemelerle uğraşabilirsin. Yeni haftanın hazırlıklarını ertelemeyeceksin.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumların sizi ne yönde etkileyeceğine sizin tepkileriniz karar verecektir. Dolayısıyla bugün ne için emek vermek istiyorsanız ona uygun davranmalısınız. Bu tutumlarınız çevrenizin de dikkatini çekeceği için girdiğiniz ortamlarda kendinizden bahsettirebilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı küçülmeye başlıyor. Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda hassas olabilirsiniz. Etki altındasınız.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha affedici ve yumuşak tavırlı bir döneme giriyorsunuz. Bu da karşı cinsin dikkatini oldukça çekecek.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ilgi alanları hakkında araştırmalar yapmak isteyebilirsin. Senin için sıkıcı olan rutini bozup değişiklik yapmak için önündeki fırsatları değerlendirmelisin. Yeni etkinlikler, yeni hobiler için girişken olmak sana iyi gelecek.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç gücünüz muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Özellikle kendinden emin hissediyor olmalısınız. Başkaları üzerinde normalden daha güçlü bir etkiye sahip olmanız muhtemeldir. Zihnin gücünü maddi dünya üzerinde uygulayabilirsiniz. Sadece gün içinde bir noktada gerçekleşmesi için bir şey düşünebilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi korumalı ve ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yönlerinizin sizi rahatsız etmesinden kaynaklanan sıkıntılarınız var. Bugün birçok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize çok ısrarcı davranıyorsunuz. İlişkiyi bir süre doğal akışına bırakmayı deneyin. Böyle ısrar etmeniz halinde onu kaybetmeniz mümkün. İşinizde büyük bir keyifle çalışıyor ve mutlusunuz. Fakat bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olun. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olabilir. Hava şartlarından etkilenerek böbreklerinizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olmalısınız.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 59" R
Ay
Akrep
00° 45' 43" R
Merkür
Koç
16° 07' 19"
Venüs
Koç
22° 52' 41"
Mars
Balık
24° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 41"
Satürn
Balık
15° 58' 19"
Uranüs
Boğa
21° 58' 29"
Neptün
Balık
28° 42' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 56"
Lilith
Başak
22° 36' 24"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>