Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Huzursuzluktan Kurtuluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın senin üstüne fazlaca düştüğünü hissedebilirsin bugün. Onun ilgisinden şikayet etmek yerine anın tadını çıkarmak daha iyi olabilir. Bir şeylere şikayet etmek yerine birlikte keyifli zaman geçirmek her ikinize de iyi gelebilir.

İşyerinizde yakın bir dostunuzla çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten artık vazgeçmelisiniz. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretme özelliğinizden kurtulmalısınız.

Yakın çevren ile birlikte parasal konularda daha net kararlar alabilirsin. Eğer bir karar alınacaksa bunu tek başına almamak ve bütün yükü tek başına üstlenmemek iyi olabilir. Sevdiklerinle daha paylaşımcı davranmalı ve sorumlulukları birlikte halletmelisin.

Bugün genel olarak daha hareketli bir gün geçirmek için kendini hazırlamakta yarar var. Yerinde saymamak için önüne çıkan her fırsatı değerlendirmen gerekebilir. Sosyalleşmek ve sevdiklerine zaman ayırmak enerjini alsa da sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte keyifli daha fazla zaman geçirmek senin için iyi olacak. Hep birlikte oturup izlenecek bir film bile çok büyük fark edebilir. Birbirinize zaman ayırmak, birbirinizi dinlemek de ayrı bir etki yaratabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda kaydolduğunuz bir şey hakkında fikrinizi değiştirmek istemeyebilirsiniz, ancak başka seçeneğiniz yok. Görünüşe göre tüm gerçeklere sahip değildin ve şimdi öylesin, işler ters giderse ne kadar kaybedebileceğini görebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde değişen koşullara ayak uyduruyorsun. Üretken fikirler ortaya koyabilirsin. Haftanın yorgunluğunu üzerinden atmak için bugünü dört gözle beklediğini tahmin ediyorum. Üzerinde biraz huzursuzluk var. Bir anlamı olmayan bu duyguyu uzaklaştırmak için sevdiğin şeyleri yapmak ve ailenle zaman geçirmek isteyebilirsin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın dağınıklıklarını toplamak isteyebilirsiniz. Beklentilerinize göre hareket etmek size istediğiniz sonucu verecektir. Bu da motivasyonunuzu yükselteceği için işlerinize odaklanmanız daha kolay olabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğle sonrasında daha çok dikkat çekeceğiniz işler yapabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaş çevrenizde oluşabilecek olası dedikodu ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Hayatınızda laf kalabalığı olacak bir güne girebilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş grubuyla takılmak yerine tek başına olmayı isteyebilirsin. Bu sayede işlerin hakında daha iyi odaklanma şansı bulabilirsin. Senin için önemli olanın ne olduğuna karar vermek daha mümkün olabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla birlikte çalışmanız gereken durumlar simdi sizin için zorlayıcı olabilir, oyun sahasının istediğiniz gibi olmadığını veya adil payınızı almadığınızı hissedebilirsiniz. İhtiyaçlarınız konusunda açık sözlü olun, ancak düşündüğünüz kadarını verdiğinizden emin olun. Kimse siz onlara bir şey sunduğunuzda hayır demeyecek. Sizin gerekeni yapmanız ancak daha fazlası sizden bir şeyler eksilttiğinde, dur demeniz gerekiyor.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkta güven duygusunun önemli olduğunu biliyor ve sabit ilişkilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle duygusal çekişmelere neden olabilecek olaylar yaşamak istemiyorsanız, ifade tarzınıza özen göstermelisiniz. Dikkatli olun.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ne dersiniz? Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Ne de olsa arada bir bu yarış atı halinden sıyrılmak lazım. Gerçekten halletmeniz gereken bir şeyler varsa bile, sonrası için eğlenceli ya da dinlendirici bir şeyler planlayabilirsiniz. Öğleden sora bir şekerleme yaparak ya da eve yemek sipariş ederek kendinizi şımartın. Keyifli bir yürüyüş ya da uzun bir banyo yapın. Kendinize bakmak için çalışmak kadar dinlenmeniz de gerekli.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye neşe ve tutkuyla yaklaşın, kaybetmezsiniz! İşinizde yakın vadede büyük değişimler yok. Yine de büyük değişim olamaz diye küçükimkanlarını da geri çevirmeyin. Karşınıza böyle birkaç imkan çıkacak, değerlendirin. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 29"
Ay
Akrep
13° 21' 45"
Merkür
Koç
26° 00' 47"
Venüs
Balık
20° 29' 51"
Mars
Balık
04° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 18"
Satürn
Balık
13° 11' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 13"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 41"
Chiron
Koç
18° 44' 28"
Lilith
Başak
19° 41' 49"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>