Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değerlendirme Yapıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

İletişimin ne kadar önemli olduğunu bugün daha çok fark edeceksin. Özellikle de sevdiğin kişiye tuzak sorularla gitmenin tehlikesini görmen olası... Karşı taraf ne söylerse söylesin seni memnun edemeyecekse, biraz kendi sözlerine ve sorularına odaklanmanın zamanı gelmiş demek olabilir.

Randevularınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerdeki görüşmeler içinde, özel anlam taşıyanlar olacak. İkili bir ilişkide ısrarla korumaya çalıştığınız güveni hızla kaybedebilirsiniz.

İş konularında bir şeyler tekleyebilir. Bunun sorumlusu da sen olmayabilirsin. Çevrendeki insanların pek de çalışası olmayabilir. Onlara bir şeyleri daha net görebilmeleri için zaman tanımak sana bağlı olacak.

Daha sağlıklı bir hayat düzeni oluşturmak için yeni kararlar vermen mümkün. Alışkanlıklarını değiştirerek hareket etmen iyi olacak. Hem beslenmede hem de egzersiz konularında destek alman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yalnız kalmamak sana daha iyi gelebilir. Ne olursa olsun karamsar düşüncelerden uzak durmak senin için önemli olacak çünkü. Bu sebeple bugün arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek keyfini yerine getirebilir. Enerjini yükseltmek için sevdiklerine sığınabilirsin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda kaydolduğunuz bir şey hakkında fikrinizi değiştirmek istemeyebilirsiniz, ancak başka seçeneğiniz yok. Görünüşe göre tüm gerçeklere sahip değildin ve şimdi öylesin, işler ters giderse ne kadar kaybedebileceğini görebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Oğlak burcuysan eşin ailenle yaşadığı sorunlara daha yapıcı yaklaşmaya başlıyor. Bu tavrı senin çok hoşuna gidecek. 2022 yılının son düzlüğünde kendine ve de yaşamına dair önemli parçalar bulmaya hazır mısın? Geriye dönüp bakarak, değerlendirme yapacağın bir ayın ilk günündesin. Sorunları çözümleri ile saptayacak ve ona göre hareket edeceksin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emeğinizi ve iyi niyetinizi hak etmeyen insanlara vakit ayırmamayı bir kural haline getirebilirsiniz. Stresi doğru yönetmenin, kötü olayların da iyi sayfalar açacağını bilmenin faydalarını görebilirsiniz. Alacak verecek hesaplarınız kapanıyor.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınız sizi mücadeleye itebilir. Kabullenmek sizin için zor olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilişkiniz test altında olabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişinizin geleceğinizi değiştireceği planlar yapmak ile meşgulsünüz. Bu yüzden daha iyi hissetmek için kararların sizden geleceğine emin olmalısınız.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların inatçı olduğunu düşünebilirsin. Yapmayacağın şeyler konusunda gereksiz ısrarlarda bulunan insanlardan uzak durmalısın. Onların inatlarının seni üzmesine izin vermemekte yarar var.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eksik bilgiler şu anda işleri halletme çabalarınızı engelleyebilir. Tüm hikayeyi anlamadan ilerlemek büyük bir risktir. Herhangi bir karışıklıkla karşılaşırsanız, yaptığınız işi bırakın ve parayı kaynağına kadar takip etmeye çalışın. Pek çok konu kendi payına düşen esneklik payına sahipken, konu maddiyat olunca banknotlar beklediğiniz yerdedir ya da değildir! Kendi sınırlarınızı zorlayın, bütçenizin değil.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Cesaret isteyen, zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çevrenizde kurduğunuz dostluklar ve iletişim konusunda başarılı performansınız sizi öne çıkarıyor.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar senin istediğin şekilde bir işbirliği yapmaya yanaşmadığından dolayı bugün tavırların biraz zoraki olabilir. Şu aralar işleri yoluna koymak çok kolay olmayacak çünkü sürekli birileri yolunu tıkayacak. Sinirlenmemeye ve olayı şiddetlendirmemeye çalışmalısın. Belki de küçük bir molaya ihtiyacın vardır. Sen üstüne gittikçe, daha fazla direnişle karşılaşırsın.Bu sene şans benden yana olacak mı?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bir soğukluk yaşıyorsunuz. Daha ilgili ve anlamaya yönelik bir yaklaşım aranızdaki sorunları çözebilir. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken resmi evraklarla ilgili bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Parayla ilgili bazı sorunlarınızı çözebileceğiniz bir gün. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 32' 41" R
Ay
Yay
02° 55' 13"
Merkür
Koç
16° 00' 19"
Venüs
Koç
26° 04' 46"
Mars
Balık
26° 38' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 43"
Satürn
Balık
16° 12' 54"
Uranüs
Boğa
22° 07' 13"
Neptün
Balık
28° 47' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 54"
Lilith
Başak
22° 53' 41"
True Node
Koç
15° 32' 43"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>