Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Her Duruma Hazırlıklısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla beraber yeni aktiviteler planlayıp bunlara uymaya çalışmak size iyi gelecek bugün. Birlikte daha çok zaman geçirmek birbirinizi daha iyi tanıyıp ilerisi için daha fazlasına odaklanma fırsatı sunabilir size. Aşkınızı geliştirmelisiniz.

Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha istekli olmanızı sağlıyor. İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İş hayatında işle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz.

Yeni ortamlara girdikçe karşına yenifırsatları da çıkabilir. Bu fırsatları bir kenara not edip sonradan üstüne düşmen gerekebilir. Ne kadar imkanla meşgul olursan maddi durumun için o kadar iyi olacak çünkü. Bugün çok fazla ilham bulabilirsin.

Dışarıda geçirdiğin zamanda daha dikkatli olmakta fayda olabilir. Mesafe ve temizliğe dikkat etmek hastalık konusunda aldığın tedbirleri güçlendirebilir. Her ne kadar insanlar artık Covid yokmuş gibi davransa da sen dikkat etmelisin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmak istediklerin konusunda daha kararlı davrandığını çevrendekilerin de görmesi gerekebilir. Hedeflerine ilerlemek için daha kararlı adımlar atmak onların da sana güvenmesini sağlayabilir. Kendine güvenerek hareket etmen, sıkıntılı noktalarda çevrenden destek görmeni de kolaylaştırabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda kaydolduğunuz bir şey hakkında fikrinizi değiştirmek istemeyebilirsiniz, ancak başka seçeneğiniz yok. Görünüşe göre tüm gerçeklere sahip değildin ve şimdi öylesin, işler ters giderse ne kadar kaybedebileceğini görebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parlakteklifleri kapını çalabilir. Ancak başkalarının düşüncelerinden etkilenerek fırsatlarını yanlış yönetmemelisin. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, bugün zorlu bir sınav vermen gerekebilir. Ani gelişecek durumlar karşısında soğukkanlılığını korumalısın. Eğitimin devam ediyorsa, yurtdışı eğitim programını düşünebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı davranışlarınız arkadaşlarınızın dikkatinden kaçmayabilir. Bir eleştiri ya da öneri aldığınızda bunu öfkeyle karşılamak yerine haklı olup olmadıklarını düşünmelisiniz. Bu duruma sebep olan durumu bulamıyorsanız enerjinizi bir hedef koyup çalışmaya harcamanız daha faydalı olabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yeni konular gündeme gelebilir. Yarım kalmış işlerinizi toparlamak için önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Gün içinde fikirlerinizi çok daha güçlü savunma isteği içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kestiremediğiniz olaylar keyfinizi kaçırabilir. Sağlığınız ile ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda beklentileriniz fazla olabilir. Partnerinize karşı açık olun ve onun da size karşı açık olmasını bekleyin ancak sınırlarınızı bilerek kararlar alın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte daha çok zaman geçirmek için programını tekrar düzenleyebilirsin. Onlarla geçireceğin zaman kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. İhtiyaç duyduğun desteği bulmak daha emin adımlar atmana yardımcı olacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali yetersizlik duyguları sizi daha çok çalışmaya motive ediyor olabilir. Çabalarınızın, işlerin sizin için nasıl sonuçlanacağı konusunda size bir düzeyde kontrol sağladığını hissettiğinizde, muhtemelen daha iyimser bir tutum geliştireceksiniz. Bu noktada, koşullar sizi geride tutan bazı varsayımlarla yüzleşmeye itebilir, kendinizi bolluğu tezahür ettirebilecek kapasitede görmek ne kadar korkutucu görünürse görünsün bu mümkün. Sonuçlar garanti edilmese de, muhtemelen almaya değer bir riskle karşı karşıyasınız!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönem içine giriyorsunuz. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar havada kalabilir. Bugünlerde suskun ve gizemli bir havaya girecek; düşüncelerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim, medya alanlarında kararsızlıklar yaşanabilir. Aşk, çocuk, hobi, sanat, eğlence, borsa konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda önemli ve köklü değişimlerin yaşanacağı ve bakış açınızın değişeceği bir gün. İş ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek ve ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Zekanız ve yaratıcılığınızla mesleğinizde zirveye çıkmanız hiç de zor değil! Tutumlu olmanız gereken bugünlerde, biraz bonkör davranıyorsunuz. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>