Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cesaretin Göz Kamaştırıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

İletişimin ne kadar önemli olduğunu bugün daha çok fark edeceksin. Özellikle de sevdiğin kişiye tuzak sorularla gitmenin tehlikesini görmen olası... Karşı taraf ne söylerse söylesin seni memnun edemeyecekse, biraz kendi sözlerine ve sorularına odaklanmanın zamanı gelmiş demek olabilir.

Randevularınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerdeki görüşmeler içinde, özel anlam taşıyanlar olacak. İkili bir ilişkide ısrarla korumaya çalıştığınız güveni hızla kaybedebilirsiniz.

İş konularında bir şeyler tekleyebilir. Bunun sorumlusu da sen olmayabilirsin. Çevrendeki insanların pek de çalışası olmayabilir. Onlara bir şeyleri daha net görebilmeleri için zaman tanımak sana bağlı olacak.

Daha sağlıklı bir hayat düzeni oluşturmak için yeni kararlar vermen mümkün. Alışkanlıklarını değiştirerek hareket etmen iyi olacak. Hem beslenmede hem de egzersiz konularında destek alman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin için sürpriz olacak aile ziyaretleriyle planını değiştirmek zorunda kalabilirsin bugün. Bu tür durumlarda hızlı karar verip esnek davranmak senin için daha iyi olabilir. Kendi programını düzenleyip bir şeyleri ertelemen gerekiyorsa buna zaman ayırmalısın.

2 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda kaydolduğunuz bir şey hakkında fikrinizi değiştirmek istemeyebilirsiniz, ancak başka seçeneğiniz yok. Görünüşe göre tüm gerçeklere sahip değildin ve şimdi öylesin, işler ters giderse ne kadar kaybedebileceğini görebilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini güvene alıyorsun. İlk olarak gereksiz harcamalarının önüne geçeceksin. Gerçekleştirmekten çekindiğin bir işte cesaretin sayesinde başarıya ulaşıyorsun. Başarı içinde ilerlerken kibrinin başarının önüne geçmesine izin vermemen gereken bir gündesin. Evli bir Oğlak burcuysan,çıkışında denk geleceğin arkadaşın ile uzun süren bir ayaküstü sohbet gerçekleştirebilirsin.

2 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözlemleriniz size istediğiniz sonuçları verebilir. Çevrenizdeki insanların değişken tutumlarına karşı net bir tavır takınmak yerine ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. Kendinize yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün medya ve uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde geleceğinizle ilgili kuşkuya kapılabilir ve birçok konuya birden odaklanmaya çalışabilirsiniz Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle planlar yapmak size iyi gelecektir. Sabırlı olmaya çalışın.

2 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaş çevrenizde oluşabilecek olası dedikodu ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Hayatınızda laf kalabalığı olacak bir güne girebilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade ederken seni kısıtlayan ortamlardan ve insanlardan uzak durmak isteyebilirsin. Onların üzerinde kötü bırakmasına izin vermemelisin. Hayatı istediğin gibi yaşarken kendini içinden geldiği gibi ifade etmek senin için önemli olacak.

2 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, sırları ortaya dökmek çok kolay! Son zamanlarda karşılaştığınız herhangi bir ilginç bilgiyi içeride tutmak muhtemelen zor olacaktır. Motivasyonlarınız hakkında dikkatlice düşünmek, tartışmalı olabilecek bir açıklamayı değerlendirmenize yardımcı olabilir. Yalnızca kendinize dikkat çekmek istiyorsanız, bunu yapmanın daha sağlıklı bir yolunu bulmayı düşünün. Yine de hikâyenizi doğru zamanda dinlemek, meslektaşlarınızı özgürleştirebilir.

2 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma söz konusu. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda, farklı detaylar üzerinde durmanızın hiç de hoş olmadığını göreceksiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

2 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev ve aile konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Ruhunuz arınabilir, psikolojik olarak şifalanabilirsiniz. Aile ve evinizde bazen sert bir tutum sergileyebilirsiniz.

2 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızdaki sorunların birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Yine de problemleri oluruna bırakmanız, sorunların artmasına neden oluyor. İşte yaşadığınız bir gerilim var. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir, dikkatli olun.

2 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 47" R
Ay
Yay
07° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 12"
Venüs
Koç
26° 34' 02"
Mars
Balık
26° 56' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 13"
Satürn
Balık
16° 15' 06"
Uranüs
Boğa
22° 08' 34"
Neptün
Balık
28° 47' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 16"
Lilith
Başak
22° 56' 19"
True Node
Koç
15° 31' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>