Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hata Yapmamaya Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Partnerinin desteğini daha çok yanında hissedeceğin bir gün olabilir bugün. Onun desteği sayesinde önemli kararlar alıp uygulamaya da niyet edebilirsin hatta. Hayatın ile ilgili önemli kararları alırken onun elini tutmak sana daha fazla güç verebilir.

Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerginlikler oluşabilir ve buna bağlı olarak bir takım işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz ve çok büyük bir zaman kaybına uğrayabilirsiniz.

Bugün harcamalarında daha dikkatli olman gerekebilir biraz. Ancak unutmamalısın ki masraflardan kaçınmak daha az para harcamak demek olmayabilir her zaman. Bugün ödenmesi gereken şeyleri zamanlıca ödemek, ileride daha büyük sıkıntıların önüne geçebilir.

Hijyen öncelikli olacak senin için, o yüzden bugün ona göre hazırlıklar yapmalısın. Özellikle de yaşam alanında ve uyuduğun yerde hijyene dikkat etmen gerekebilir. Temiz çarşaflar ve iyi havalandırılmış bir oda daha rahat uyumanı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek için planlarını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Onlarla geçireceğin zaman kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak. Gün boyunca ihtiyaç duyacağın desteğe ulaşmak sana güç verecek.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, günlük kahkaha dozunuzu aldığınızdan emin olun ve kabuğunuzdan biraz daha çıkmaya çalışın. Engellerinizi bırakın ve dünyaya yeni bir bakış açısıyla yeniden adım atın. Duygularınızda ağırbaşlı bir ton olduğunu fark edecek ve kendinizle gurur duyacaksınız. Karamsar olmamaya özen gösterin.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yaptığın radikal değişiklik gözüne güzel görünecek. Yeni oluşturduğun tarzına da çok vakit geçmeden ısınacaksın. Her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğin için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Ama hızlı hareket ederken, önemli olan detayları gözden kaçırabilirsin. Bir süre önce ara verdiğin okuma alışkanlığına kaldığın yerden devam edeceksin.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptıklarınızın nasıl karşılık bulduğunu düşünebilirsiniz. Ne kendinize ne de çevrenize bir haksızlık yapmalı, objektif bir bakış açısıyla ilerlemelisiniz. Kişisel bakımınız ve alışveriş için zaman ayırın.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı küçülmeye başlıyor. Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda hassas olabilirsiniz. Etki altındasınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dönüm noktaları yaşayabileceğiniz bugünlerde cesaretli olmanız gerekmekte. Ayrıca mantık ve duygularınızı dengeli götürmeniz de yine iyi gelecektir.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni gelişim yönünde etkileyecek insanların yanında bulunmak yararlı olacak. Onlardan yeni şeyler öğrenmek sonraki adımlarını daha sağlam atmana yardımcı olacak. İstediğin gelişmeyi yapmak için öğrenmeye açık olmakta yarar var.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm bu heyecanlara biraz ara verseniz iyi olur. Geçtiğimiz üç hafta boyunca herkesi memnun etmeye çalıştınız ve bu durumdan dolayı çok yorgunsunuz. Bu sebeple artık dinlenmek için zamana ihtiyacınız var. Çünkü artık bu şekilde devam edemezsiniz. Bir kaç gündür biraz gerginsiniz, işlerin daha da kötüleşmesini istemezsiniz.Ne zaman çocuk sahibi olacağım?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün fiziksel anlamda oldukça çekici ve aktif bir tavır içindesiniz. Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmiş olacaksınız. Mesleki aşklar gündemde olacak.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Aşk, çocuk, borsa, eğlence, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Güzel bir gün geçirebilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi geliştirmeye istekli olduğunuz halde bunu sağlayacak adımları geciktirmeniz mutluluğunuzu engelliyor. İş yaşantınızda sorunsuz bir gün. Halletmeniz gereken önemli işlerin bir kısmını önceden yapmış olmanız, bugün sizi oldukça rahat ettirecek. Parasal açıdan sıkıntılı ve zor günler var. Size verilen tavsiyeleri önemsememeyi ve tutarsız davranışlarınızı ne yazık ki zararla ödeyeceksiniz. Artık harcamalarınızı bir plan ve programa oturtmanın zamanı geldi. Zor günlerin hakkından ancak böyle gelebilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 57" R
Ay
Yay
00° 48' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 45"
Venüs
Koç
25° 52' 27"
Mars
Balık
26° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 24"
Satürn
Balık
16° 11' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 20"
Lilith
Başak
22° 52' 35"
True Node
Koç
15° 33' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>