Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararsızsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Hayatında birisi varsa eğer bu kişiye verdiğin değeri çok net bir biçimde ortaya koyman gerekecek. Karşındaki kişi senden şüphe etmemeli. Bunun için de senin ona karşı bazı jestlerde bulunman gerekebilir. Bu tür konulara dikkat etmelisin.

Bugün işyerinizde aksilikler yaşayabilir ve buna çok sinirlenebilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı davranmaya çalışın. Duygusal bir yapınız var ve ani gerginliklere yol açabilirsiniz.

İş konularında kolları sıvayarak güzel şeylere odaklanabileceksin. Birden fazla işi yoluna koyabilecek kapasitede olabilirsin bugün. Sadece bir şeylere odaklanırken hemen en kötüsünü görmemelisin, o kadar. İyi düşünmenin büyük faydası olabilir.

Genel sağlık taramaları konusunda şanssız olduysan bu aralar, bugün bu konuda daha dikkatli davranabilirsin. Doktor randevusu kovalamak her ne kadar yorucu olsa da bugün bu konuya öncelik vermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bütün hayatın sanki sana karşı bir garezi varmış gibi düşünmeyi bırakmalısın. Zira sadece sana değil, herkese garezi var bu hayatın. Çevrendeki insanların sıkıntılarını net bir biçimde görmek kendi haline şükrettirebilir bile...

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, iletişim günün önemli bir parçasıdır. Bu nedenle sorularınıza cevap bulabilmek için mutlaka insanlarla iletişim içinde olun. Duygusal olarak, bu sizin için en iyi gün olmayabilir, ancak neşeli ve iyimser bir yaklaşım sürdürdüğünüz sürece bunun üstesinden gelebilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni bitmiş bir Oğlak burcuysan, sevgilini özlediğini hissedebilirsin. Onu aramakla aramamak arasında kalabilirsin. Aceleci bir karar vermemelisin. Giysi dolabını açtığında gözüne birkaç eksiklik çarpabilir. Alışveriş için çeşitli site ve moda dergilerini inceleyeceksin. Yakın çevrenden hiç tahmin etmediğin kişilerin senin hakkında konuşması karşısında oldukça şaşırabilirsin.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni hedefler koyarak bazı işlerinizin detaylarında değişikliğe gidebilirsiniz. Aynı konular etrafında hareket etmektense yönünüzü başka konulara ve insanlara doğru çevirmelisiniz. Değer görmek istiyorsanız değer veren olmanız gerektiğini unutmayın.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel kazançlarınıza yönelik yeni ve farklı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi çabalarınızla kazanç sisteminizi değiştirecek girişimler yaparken, nakit durumunuzu korumak adına temkinli olmalısınız. Bütçenizi sağlamlaştırmak istediğiniz bu dönemhayatına odaklanmanızda yarar var. Yeni anlaşmaların getireceği maddi imkânlar sayesinde kendinize olan güveniniz artabilir.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgüvenli ve başarılı hissedeceğiniz şartlar oluşacak. Kendiniz ve başarınızın devamlılığı için zekanız ile bir çok problemin üstesinden gelebileceksiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işlerini yaparken yaşam alanınızla ilgili çözülmesi gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Belki de yapılması gereken birkaç küçük onarım, alınması gereken yeni bir eşya ya da mobilya vardır. Geleceğe dair iyimser olmalı, moralinizi bozmadan rutininize dönecek kadar kendinize güvenmelisiniz.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi sosyal ortamlarda insanlarla ilişki kurmakta zorlanabilirsiniz. Belki de aynı yüzeysel konuşmaları defalarca duymaktan bıktınız. Farklı insanlarla kaynaşmak zorundayken, tek düşünebildiğiniz şey, yalnız geçirebileceğiniz bu zamanın nasıl boşa gittiği olabilir. En iyi planınız, hoşunuza gitmeyeceğini bildiğiniz durumlardan en başında kaçınmaktır. Kendinize eziyet etmenin bir anlamı yok.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi zorlayacak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Son günlerde gereksiz bir şekilde vücudunuza yükleniyorsunuz. Bazı işleri çevrenizle paylaşabilir, evde oturup dostlarınızı ağırlayabilirsiniz. Bugün duygusal bir gününüzdesiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aşk, çocuk, borsa, eğlence, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ama harcamalara dikkat etmelisiniz. Ani harcamalar para kayıplarına sebep olabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeniliklere ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. İdealleriniz konusunda yapmanız gereken; planlarınızı yeniden gözden geçirmek. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacaksınız.

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 30' 12" R
Ay
Akrep
06° 51' 14" R
Merkür
Koç
16° 03' 20"
Venüs
Koç
23° 29' 40"
Mars
Balık
25° 01' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 36"
Satürn
Balık
16° 01' 10"
Uranüs
Boğa
22° 00' 09"
Neptün
Balık
28° 43' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 40"
Lilith
Başak
22° 39' 44"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>