Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Merakına Yenik Düşüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

İlişkinde bir sonraki adımı düşünebilecek bir noktaya gelebilirsin. Kalbinde özel bir insan varsa eğer onunla bir gelecek düşünmek gibi büyük adımlara odaklanman olası. Ancak bütün şartların buna uygun olduğundan yüzde yüz emin olmadan kesin adımlar atmaman en iyisi.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bu yanlış anlamanın yol açacağı aksamalar olacak. Bu sorun kariyerinizi biraz etkileyecek.

Ev için masraflara girebilirsin bugün. Satın almak istediğin bazı şeylerin de indirime girdiğini görmen bu konuda sana bir işaret gibi gelebilir. Sana iyi gelecek ve işini kolaylaştıracak şeyler için para harcayabilirsin.

Kendini biraz daha rahat ve iyi hissetmek istiyorsan ev düzenine odaklanman gerekebilir. Eğer çok fazla eşyan varsa bu bile kendi başına bir stres sebebi olabilir. Bir şeyleri biraz sadeleştirebilir ve stres atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahip olduğun plan ve hedeflerini biraz gözden geçirmeyi düşünebilirsin. Tam olarak gerçekten kendi isteklerin üzerine mi seçtin bunları, yoksa şans eseri veya bir şeyler seni öyle yönlendirdi diye mi? Bu tür sorular sorman daha hayırlı olabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı insanlar şanslı olduğunuzu ve şimdi yolunuza çıkan tüm güzel şeyleri hak etmediğinizi söyleyecektir ama bu saçmalık. Bu şeyleri size çeken, son derece pozitif doğanızdır. Olumsuz düşünmeye ve olumsuz insanlara bir şans verin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşüne önem veriyor olman yeni harcamalar yapmana neden olabilir. Arkadaşlarının bu konuda seni frenlemesi işe yarıyor. Merakına engel olamayışın, arkadaşların tarafından yanlış anlaşılmana neden olabilir. Eğitimi devam eden bir Oğlak burcuysan, akademik alanda ilerlemek için çalışmalarını yoğunlaştırabilirsin.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili görüşme ve çalışmalarınızdan dönüşler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni yollar fark edebilirsiniz. Yanılgı ve dalgınlıklar karşısında bu durumun sebebi olan kişilere öfkelenmek yerine aklınızı daha iyimser konulara yormalısınız.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca iletişim konuları ve yakın çevre ile olan bağlar ön planda olacak. Kendinizi yeni şeyler öğrenirken bulabilir, eğitim çalışmalarını içine alan yeni planlar yapabilirsiniz. Kardeşler ya da yakınlarla ilişkilerin getirdiği sorumlulukları da dikkate almanızda fayda var. Önemli kısa yolculukların öne çıkması ve bilgi alışverişi getiren zihinsel çalışmalar sizi yorabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir zamandasınız. Tatil değil size menfaat sağlama odaklı planlarınızı gerçekleştirmeye yönelin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini her zamankinden daha zor bir durum içinde bulabilirsin. Yardım için sevdiklerine başvurmak senin için önemli olacak. Onların yardımı sayesinde kendini toparlamak daha kısa zaman alacak. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmekte fayda var.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirler, ışık hızında aklınıza geliyor olabilir! Onlara ince ayar yapmak biraz daha zor olabilir, ama neyse ki, dostlarınız yanınızda. Gün, düşüncelerinizi netleştirmek ve daha etkili bir şekilde iletebilmeniz için size zaman kazandırıyor. Kendinizi, kendi kişisel kanalınızın haber spikeri gibi düşünün, insanların ne yaptığınızı ve aklınızdan geçenleri bilmesini sağlayın. Bunu özgün bir şekilde yapmak, kaçırmak istemeyeceğiniz pek çok yeni fırsatın önünü açabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, gelecek tekliflerine hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar,hayatınız, sağlık ya da evcil hayvanınızla ilgili bir süreç içinde olabilirsiniz. Ani değişimler gerçekleşebilir. Yakın çevrenizin söylediklerine dikkat etmelisiniz çünkü yanlış haberler aktarılabilir ve yanılabilirsiniz. Kandırılmalara açıksınız. Maddi açıdan ise güzel gelişmeler gerçekleşebilir, şanslarınızı kaçırmayın.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün istediğiniz şartları sağlamak için bekleyeceksiniz. Sürekli bir değişim içindesiniz ve şartlarınızı zorluyorsunuz. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız. Baş ağrılarınız olabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 50" R
Ay
Akrep
07° 11' 37" R
Merkür
Koç
16° 03' 09"
Venüs
Koç
23° 31' 43"
Mars
Balık
25° 02' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 00' 15"
Neptün
Balık
28° 43' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 45"
Lilith
Başak
22° 39' 55"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>