Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumlulukların Gündemde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2022, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bazen yalnızlık iyidir. İnsanı ayıktırır. Aşk konusunda bir şeylere odaklanmak istemiyorsan bugün bu konuda daha iyi bir gün geçirebilirsin. Kafanı boşaltmak, önceki ilişkilerin negatif etkisinden sıyrılmak bugün daha mümkün olacak senin için.

Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor. Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir.

İş konularında şansın daha da artacak. Eğer birteklifi bekliyorsan bu konuda şanslı olabilirsin. Var olan işlerin artmasını istiyorsan o konuda da gelişmeler görebileceksin. Bir şeylerin nasıl da katlanarak arttığını görmen sana iyi gelecek.

Güne erken başlamak sana iyi gelecek bugün. İşlerini öğlen olmadan bitirmek ve günün geri kalanını da istediğin gibi geçirmek sana çok farklı bir hava katabilir. Keyfini yerine getireceğin bir gün olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların üzerine fazlaca geldiğini düşünebilirsin, özellikle de bugün. Ama her ne olursa olsun her şeyi kişisel algılamamak senin için daha iyi olacak. Bazen yanındaki insanlar da gününde olmayabilir, bu gayet doğal. Anlayışlı kalmak biraz sana düşebilir.

13 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegenler, ne kadar maceracı ve hırslı olursanız olun, kendinizi çok zorladığınız ve biraz yavaşlamanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Şimdi ile Güneş'in 21'inde burcunuza girdiği zaman arasında kendinize hak ettiğiniz bir nefes verin.

13 Aralık 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Oğlak burcuysan,yerinde arkandan konuşulanlara şahit oluyorsun. Bu durum yüzleşmeleri de beraberinde getirecek. Bugün ruhsal halini kontrol etmekte zorlanabilir, radikal kararlar almaktan kaçınabilirsin. Aile içerisinde maddi konular ve sorumluluklar gündemde olabilir. Yıkıcı olmak yerine yapıcı davranışlar sergileyeceksin.

13 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha iyisini yapmak isterken elinizdeki imkanları da yitirebilirsiniz. Kendi kendinizin yakıtı olurken bunu dikkatli ve verimli kullanmanlısınız. Doğada vakit geçirmek, toprakla ilgilenmek ve mola vermek zihninizi toplamanıza yardımcı olabilir.

13 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel kazançlarınıza yönelik yeni ve farklı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi çabalarınızla kazanç sisteminizi değiştirecek girişimler yaparken, nakit durumunuzu korumak adına temkinli olmalısınız. Bütçenizi sağlamlaştırmak istediğiniz bu dönemhayatına odaklanmanızda yarar var. Yeni anlaşmaların getireceği maddi imkânlar sayesinde kendinize olan güveniniz artabilir.

13 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemhem de aşk hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. İnsanların iyi yönlerine odaklanın ve bugünlerde fazlaca eleştirel olmaktan kaçının.

13 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğun yerde ilgi odağı olmak seni şaşırtmamalı. İlginin üzerinde toplanması işine odaklanmanı engelleyebilir. Bunu önlemek için doğru plan yapıp sorumluluklarını zamanında yerine getirmek yararlı olacak.

13 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pek alışık olmadığınız bir yoğunluğa hazır olun ancak endişelenmeyin, hepsinin altından kalkabilmek için gereken her şeye sahipsiniz. Yine de insanların bazı çok ciddi sorunları önünüze getirmesi zorlayıcı olabilir. Şimdi bazı eski sorunları bir kenara bırakarak tüm dikkatinizi güncel ve duygusal sorunlara yönlendirmek, en doğrusu olabilir.

13 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, gelecek tekliflere hazırlıklı olmalısınız. Seçici davranıyor ve yenilikleri kabullenmiyorsunuz.

13 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

13 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sizin için harika bir gün; zira uzun vadeli eğilimlerin lehinize geliştiğini göreceksiniz. Biraz disiplin anlayışınız, biraz da şansınızın yaver gitmesi sayesinde sahne size kalmak üzere. İzleyiciler merakla bekliyor ve sizin de başlayacak bol bol mizah duygunuz, bilgi birikiminiz, mutluluğunuz var. Etrafınızdakilerle nükteli sohbetler yapın ve mutlaka suyun akıp çatlağını bulduğunu unutmayın.

13 Aralık 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdakilerden emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız kuralcı olacak. Karşı tarafın size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

13 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 22' 40" R
Ay
Yengeç
06° 11' 35" R
Merkür
Koç
25° 16' 02"
Venüs
Boğa
14° 55' 25"
Mars
Koç
08° 24' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 41"
Satürn
Balık
17° 29' 57"
Uranüs
Boğa
22° 59' 59"
Neptün
Balık
29° 13' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 40"
Lilith
Başak
24° 35' 30"
True Node
Koç
15° 03' 39"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>