Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabırlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin sana iyi davranmadığını düşünebilirsin. Daha fazla ilgi isteyebilirsin. Ondan daha çok şey bekleyebilirsin. Ancak biraz iğneyi kendine de batırman gerekecek. Bu ilişkide kendi yerini sorgulaman gerekebilir.

Eğer becerebilirseniz, bugünlerde izin yapmanızın tam zamanı. Kendinizi toplamanız gerekiyor. Gecikmiş bir haberiniz yakında size ulaşacak. İşlerinizi geliştirecek olan bu haberle bira da olsa neşeleneceksiniz.

İş ortamında gergin durumlar olabilir. Ancak bunun önünü almak sana düşebilir. Eğer bir sıkıntı varsa buna çözüm üretmek seni daha değerli bir hale getirebilir. Bu konularda bir adım önden gitmelisin.

Etrafındaki negatif enerjinin sana yansımasına izin vermemelisin. Çevrendekilerin stresini sana yüklememesi için kendi başınsa sakin ortamlarda bulunman iyi olabilir. Kendi sağlığın için biraz mesafelere dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz düşüncelerden uzak durmak için uğraşman gerekecek bu hafta. Olumsuz olan ne varsa araya mesafe koymalısın o yüzden. Olaylar, insanlar, seni karamsar olmaya zorlayan her şeyi görmezden gelmen gerekebilir. Sınırları sağlam çizmelisin.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün yolunuza çıkan işaretlere ve bilgilere dikkat edin. Karşınıza çıkan fırsatlarla birlilkte hedeflerinizi gerçekleştirmek için radikal adımlar atmak isteyebilirsiniz. Cesaretli bir şekilde kendinden emin olarak attığınız adımlar sizi gelecek için daha iyiye yöneltebilir. Ancak mutlak durumu değerlendirmeye özen gösterin.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene karşı daha iradeli bir duruş sergileyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan eşinin ailesi ile ilgili olumsuz gelişimlerde sabırlı olan taraf oluyorsun. Pratik zekân, olayları çok çabuk çözebilmene neden oluyor. Ama yine de karşındakilerin inatçı tavırlarından rahatsızlık duyabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, yeni projenin startını bugün vereceksin.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak mutlu olmanızı sağlayacak etkinliklere katılabilirsiniz. Burada tanışacağınız kişilerin hayatınız ve hayalleriniz üzerine bir etkisi olabilir. Size kazanç getirecek yeni hedefler ve yatırımlar kapınızı çalabilir.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman bitkilerle aran iyi olmuştur ve bugün biraz bahçe işleriyle uğraşmak keyifli hissettirecektir. Eğer sebzeler için evinin yakınında ekim yapabileceğin bir alan varsa, dışarı çık ve biraz sebze ek. Eğer şehirde bir apartmanda yaşıyorsan, camının önüne güzel saksılar koy. Birkaç zevkli bitki yetiştirmek ne çok zaman alır ne de nakit. Reyhan, kekik otu ve yaban sümbülü ekmeyi düşünebilirsin.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olmamaya özen göstermelisin. Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçınmak kontrolü kaybetmemek için önemli olabilir. Mantıklı kalmaya çalıştıkça kontrolünün artması seni şaşırtmamalı.

12 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili tartışmalar gündeme gelebilir. Bu, kendi paranızı değil dâhil olduğunuz bir gruba ait parayı içerebilir. Mantıklı olmaya çalış. Bu, yeni hedeflere odaklanmak veya kesin planlar yapmak için iyi bir gün değil. Bir veya iki gün bekleyin. Bugün başlarsanız, projeniz gecikmeler, kesintiler veya anlaşmazlıklarla dolu olabilir.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün vergi, ödemeler, finans, para, ameliyat, okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz ama ani sorunlar gerçekleşebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise kalıcı gelir elde edebileceğiniz kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrıntıcı davranmakla, bazı olayların sonuçlarını değiştiremezsiniz. Olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda size ayrıcalık sağlıyor.

12 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 09' 22" R
Ay
Yengeç
16° 45' 10" R
Merkür
Koç
26° 07' 57"
Venüs
Boğa
15° 54' 55"
Mars
Koç
09° 01' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 05"
Satürn
Balık
17° 33' 33"
Uranüs
Boğa
23° 02' 48"
Neptün
Balık
29° 14' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 13"
Lilith
Başak
24° 40' 51"
True Node
Koç
14° 59' 38"
Son Güncelleme : 12/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>