Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Birleştiricisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla baş başa zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Aranızdaki ilişkinin derinleşmesi için daha çok vakit geçirmenizi sağlayacak etkinlikler tercih edebilirsiniz o yüzden. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler size çok iyi gelecek.

Parlak bir geleceğe doğru hızla ilerliyorsunuz. Bazı durumlarda elinizdeki yetkileri sonuna kadar kullanmakta tereddüt ediyorsunuz. Kendinizi bu konuda biraz rahatlatmanız gerekiyor.

Uğraşlarının karşılığını almaya daha yakın olabilirsin bugün. Çalışmalarının istediğin sonucu vermesi için çabalamaya devam etmen önemli o yüzden. Eline geçecek para çektiğin sıkıntıların boşuna olmadığını gösterebilir sana.

Bugün kendini enerjik hissedebilirsin bugün. İçinden geldiği gibi davranmak senin için önemli olacak o yüzden. İstediğin şeyleri yapmak sana keyif verebilir ve enerjini artırabilir. İstediğin gibi bir gün geçirmen gerek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığının üst seviyede olduğunu görmen mümkün. Sürekli olarak yeni şeyler üretmek için istekli olacaksın. Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek için istekli olmak sana yarar sağlayacak.

11 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, duygularınızın ve içgüdülerinizin açığa çıkmasına izin verin. Altıncı hissinize güvenin. İşler zorlaşmaya başlarsa, soğukkanlılığınızı koruyabileceğinizi unutmayın. Duygularınız ve mantığınız tamamen paralel bir şekilde hareket ediyor. Bu yüzden bu zamanın tadını çıkartın.

11 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arasında birleştirici rolünü çoğunlukla kullanabilirsin. Alelade bir tatsızlık nedeni ile dargınlık yaşayan dostlarını bir araya getireceksin. Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Evli bir Oğlak burcuysan, çocuklarının eğitimiyle ilgili eksiklikler eşinle uzun uzadıya istişare yapman mümkün.

11 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaptığınız kişilerle aranızdaki ilişkiyi ve işinizin gidişatını düşünebilirsiniz. Yanıldığınız, hayal ettiğiniz gibi ilerlemeyen konularda yaptığınız hataların farkına varıyorsunuz. Doğrusunu bilerek, düşünerek ve gerçekleri de hesaba katarak planlama yapmak size avantaj sağlayacak ve yeni çevreler getirecektir.

11 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın ışığı küçülmeye başlıyor. Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda hassas olabilirsiniz. Etki altındasınız.

11 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakileri üzebilme ihtimaliniz var bu konuda dikkatli olmalısınız. Düşünmeden ani verilmiş bir karar hem sizi hem etrafınızdakileri karamsarlığa sürükleyebilir.

11 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal tepkiler vermekten kaçınmak senin için daha iyi olabilir. Mantıklı kalmak için aşırı tepkiler vermemeye çalışmak senin için önemli olacak. Olayların kontrolünü kaybetmemek için duygusallıktan uzak durmakta fayda var.

11 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski bir konu her an canınızı sıkabilir. Enerjinizi anlayışlı biriyle paylaşmayı denemeyi önemli hale getirirken, potansiyel olarak diğer insanlara daha çok odaklanmışsınızdır. Gün geçmiş acıları alevlendirdiğinde eski dostlarınız yararlı olabilir. Her zamanki yaklaşımınız bu olmasa bile, destek için bir arkadaşınıza yaslanmanıza izin verilir. Doğru kişi sizi desteklemekten mutluluk duymalıdır.

11 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız, bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortak, yakın arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kardeşler, eğitim, seyahat, yakın çevre konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Partner ya da ortakla bazı konularda uzlaşmak istersen çok sert davranabilirsiniz, sakin kalmalısınız.

11 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz.

11 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>