Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Beslenmene Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni bir insanla tanışabilir ve her zamankinden fazla heyecanlanabilirsin. Bu insanla daha çok zaman geçirmek için istekli olabilirsin hatta. Onunla yapacağın konuşmalarda abartıdan kaçınmak karşı tarafın seni daha iyi tanımasına vesile olabilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

İş konusunda kendi fikirlerini geliştirmeye devam etmelisin. Ufkunu geliştirdikçe karşına daha çokfırsatı çıkabilir çünkü. Bugün bu konuda daha şanslı olacaksın. Ama bunun için zihnini yeni şeylere açman gerekecek.

Bugün biraz kötü alışkanlıklar hakkında yeni önlemler alman gerekebilir. Bir uzmanın yardımını istemek senin için daha iyi olacak o yüzden. Bu süreçte egzersizi ihmal etmemekte fayda var. Yeni programlar denemek, rutini değiştirmek sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dinlenmeye daha çok zaman ayırman gerekebilir. Hafta sonunu daha rahat geçirmeye odaklanmak yeni haftaya başlamadan önce zihnen ve bedenen kendini toparlamaya yarayacak. Bunun için gününü iyi planlaman gerekebilir.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakında aileye yeni birini davet ediyor olabilirsiniz. Hane halkı sorunları tipik türden değildir. Bir ev arkadaşı evinizi yenilemek istiyor ve zamanlamanın tamamen yanlış olduğunu hissetseniz de, bu niyetinden konuşularak vazgeçilmesi pek olası değil.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığına gösterdiğin özen artıyor. Bu doğrultuda tükettiğin besinlere ayrıca özen göstereceksin. Bir süredir hesabını yaptığın satın alım konuları ile ilgili sorunlar yaşayabilir ve planlarını ertelemek zorunda kalabilirsin. Bu durum seni oldukça rahatsız edecek. Eğer kardeşiyle yaşayan bir Oğlak burcuysan, kardeşinin dağınıklığı aranızda tartışmalara yol açabilir.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma işlemleriniz için bugün görüşmeler ve araştırmalar yapabilirsiniz. Yaşadığınız fiziksel koşullardan memnun değilseniz isteklerinize uygun bir yer bulmak iç huzurunuzu kaybetmemeniz için de önemli olacaktır. Enerjik ve hızlı bir gündesiniz, bunu kendinizin ve ailenizin faydasına kullanın.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğle sonrasında daha çok dikkat çekeceğiniz işler yapabilirsiniz.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak isteyebilir ve partnerinizden zaman isteyebilirsiniz. Kararlarınızı incitmeden dile getirmek istiyorsunuz ancak bunu niyete çevirmeye çalışın.

9 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek bugün daha yaratıcı olmanı sağlayabilir. Onlarla beraber karşılaşacağın sorunlara cevap bulmak için uğraşmakta yarar var. Kendini çok farklı ve çeşitli çözümler üretirken bulabilirsin.

10 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kutlamak için harika bir nedeniniz var! Gün, size herkesin fark edeceğinden emin olduğu bir denge ve çekicilik verir. Bu, kendinizi şımartmak için harika bir fırsat, bu nedenle, belki de yeni bir saç modeli veya gardırop ile bir çeşit yükseltme yapmayı düşünüyorsanız, bunu evrenden gelen yeşil ışık olarak kabul edin. Herhangi bir büyük veya kalıcı değişikliği yapmadan önce dikkatlice değerlendirdiğinizden emin olun.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz. Yaşamınızı kolaylaştırmak adına başlattığınız çalışmaların size kazandıracağı prestij önemli olacak. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir. Yorgunluk çekmek istemiyorsanız vitamin alın.

10 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 50" R
Ay
Terazi
25° 20' 05" R
Merkür
Boğa
06° 30' 13"
Venüs
Boğa
25° 56' 40"
Mars
Koç
15° 14' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 30"
Satürn
Balık
18° 07' 04"
Uranüs
Boğa
23° 31' 10"
Neptün
Balık
29° 26' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 04"
Lilith
Başak
25° 35' 05"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>