Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Adil ve Güvenilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Partnerinin yaptığı bir hata hakkında kendisiyle yüzleşmen gerekebilir bugün. Onun bu hatasını düzeltmesine yardımcı olmak aranızdaki ilişkinin gelişmesi için önemli olabilir. Tüm bu süreçte yapıcı davranmak iyi olabilir.

İçtenlikle bugün dinlenmiş ve rahatlamış olmanızı umuyoruz, çünkü önünüzde çatışmalar var. Bir kez daha, kariyerinize olan bağlılığınızın bir sürtüşme kaynağı olması muhtemeldir. Kırk tarakta beziniz olması ve çok dağılmış olmakla suçlanabilirsiniz. Böyle bir zaman önceliklerinizi yeniden kurmak için iyi bir zaman olurdu. Çok fazla hedefiniz ya da anlamlı hedefleriniz olmaması sorun olabilir. Bunu düşünün.

Maddi durumunun sürprizlerden uzak olması sana başka konular hakkında zaman harcamaya fırsat verebilir bugün. İstediğin harcamaları yapmak da moralini yerine getirebilir hatta. Parasal açıdan kafan da bütçen de rahat olacak.

Kendini duygusal olarak sıkıntıda hissetmemelisin, özellikle de bu aralar. Dikkatini başka şeylere yöneltmek senin için daha iyi olabilir o yüzden. Meditasyon sayesinde istediğin gelişmeyi yaşaman mümkün olabilir. Zihinsel sağlığına özen göstermen şart.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çabalarının karşılığını alman yakındır, hele de bugün. Verdiğin emeklerin sonunda istediğin şeylerin gerçekleşmesi seni oldukça mutlu edebilir. Hayal gibi gelse de karşına çıkanların gerçek olduğunu hatırlaman gerekebilir. Bugün kariyerin için önemli gelişmeler olabilir.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ortak çabalar şu anda iyi, ancak çok fazla şey üstlenmeniz ve çabalarınızın biraz daha aşağıyı hedeflemiş olsaydınız başarılabilecek olanın yetersiz kaldığını görmeniz tehlikesi var. Kimse sizden her şeyi yapmanızı beklemiyor.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici pozisyonunda çalışıyorsan aldığın kararlar ekip arkadaşlarını yakından ilgilendirebilir. Adil ve güvenilir olmaya özen göstermek istiyorsun. İkili ilişkilerini canlı tutma isteğiyle arkadaşlarınla sürekli iletişime geçmen, seni yorabilir. Gösterdiğin çabanın aynısını karşındakilerden de bekliyorsun. Sosyalleşmek adına yaşadığın şehirdeki etkinlikleri yakından takip edeceksin.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden bahsetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak dikkatleri size çekecek, bu sayede yeni ortaklıkların da önü açılacaktır. Fiziksel ve mental olarak zinde hissediyorsunuz.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelir gider dengenizi sarsan konuları günün ikinci yarısında geride bırakıyorsunuz. İş hayatı ve parasal konular gün ortasından sonra yerini yakın çevre ile ilişkilere bırakacak. Kardeşlerle ilgili konularda bazı fedakârlıklar sizi akışta kalmaya ve aksiyon almaya itebilir. Zihinsel açıdan kendinizi toparlamak ve eğitim planlarınızı yenilemek ihtiyacı doğabilir.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatini dağıtıp seni işinden alıkoyacak insanlara karşı daha temkinli olmakta fayda var. Kendini işine vermeni engellemelerine izin vermemelisin. Bu insanlarla arana mesafe koymak gelişmeni direkt etkileyip senin için daha iyi ortamlar sağlayabilir.

14 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayalleriniz sizi çok güzel şeylere, her yere götürebilir. Şimdi sadece akışta olmak, kendinizi bırakmak mümkün. İzin verin hayat sizin için bir şeyleri yoluna koysun. Sonuçlar şaşırtıcı derecede yararlı olabilir, özellikle de düşünceleriniz son zamanlarda birbirine dolaşıyorsa. İlhamın ne zaman ve nerede geleceğini asla bilemezsiniz.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınızda, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilir, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili ise bazı aksilikler, hayal kırıkları gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

14 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 56' 53" R
Ay
İkizler
16° 07' 09" R
Merkür
Koç
23° 45' 35"
Venüs
Boğa
13° 06' 10"
Mars
Koç
07° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 46"
Satürn
Balık
17° 23' 13"
Uranüs
Boğa
22° 54' 50"
Neptün
Balık
29° 11' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 57"
Lilith
Başak
24° 25' 39"
True Node
Koç
15° 11' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>