Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabırlı ve Temkinlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün partnerinle düşündüğün kadar görüşme imkanın olmayabilir. İkinizin dekonusunda yoğun olması gün içinde daha az konuşmanıza sebep olabilir mesela. Bu tür süreçlerde kendini üzmemeye çalışmak ve sonrasını telafi etmek en iyisi.

Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. Ekip olarak biraz fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz.

Yatırımların hakkında aldığın kararları koruman gerekebilir bugün. Gelecek eleştirilere karşı hazırlıklı olmakta yarar var o yüzden. Bugün yapılan kötü yorumlar moralini bozmamalı. Vereceğin cevaplarla işini savunmak seni geliştirmeye yarayabilir.

Bugün insanlarla daha çok zaman geçirebilirsin. Ancak ne olursa olsun kalabalık ortamlarda bulunmak seni korkutmamalı. Önlemini almak olası hastalık risklerini azaltabilir. Mesafe ve hijyene özen gösterdiğin sürece rahat edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar vermek konusunda kendini yetersiz hissetmemelisin, hele de bugün. Aklındaki şüpheler hızlı kara vermeni kötü yönde etkileyebilir. Bunlardan kurtulmak için daha istekli olman gerekecek. Arkadaşlarından yardım istemek senin için daha iyi olabilir bu konuda.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç gündür sizi yoğun bir şekilde endişelendiren bir şeyin gerçekleşme şansı neredeyse yok ve bu gerçeği ne kadar çabuk kavrarsanız, o kadar çabuk ilerleyebilir ve daha önemli konulara odaklanabilirsiniz. Bunu bugün gerçekleştirin.

15 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Oğlak burcuysan organizasyon konusunda oldukça verimli olabilirsin. Bu hallerin senin de hoşuna gidecek. Ani kararlar vermek yerine daha sabırlı ve temkinli hareket etmeye başlayacaksın. Bu şekilde hazırlayacağın yol haritası sana fayda sağlayabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin kariyerindeki yükselişini kutlamak isteyebilirsiniz.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzun yüksek olduğu ve dikkatleri topladığınız bir gündesiniz. Kişisel bakımınıza, dış görünüşünüze ve giyiminize dikkat etmek isteyebilir; yeni ürünler için liste çıkarabilirsiniz. Kararlı duruşunuz ikili ilişkilerde belirleyici olabilir.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğle sonrasında daha çok dikkat çekeceğiniz işler yapabilirsiniz.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizi de işin içine dahil etmeniz önemli olacak. Duygusal açıdan partnerinizle problemlerin aşılacağı sevgi dolu paylaşımların artacağı günlerdesiniz.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmezden geldiğin olayların bir şekilde karşına çıkması seni fazlasıyla meşgul edecek. Buna bağlı sorunları çözmek ileride daha rahat etmek için önemli olacak. Bugünün işini daha fazla ertelememek için daha istekli olmakta yarar var.

17 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün şu anda size verebileceği mesajları çözmek için bazı mistik aktiviteleri göz önünde bulundurabilirsiniz. Gün içinde ilham sizi bulacaktır, bu nedenle zihninizde beliren tüm parlak fikirleri not ettiğinizden emin olun. Oldukça kritik bir dönemden geçtiğiniz için, zamanınızı ve enerjinizi kime veya neye adadığınız konusunda dikkatli olmanız her zamankinden daha önemli.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız görüşmeler, girişimcilik konusunda başarılı olacağınızı gösteriyor. Kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. İlişkilerinizin uyumunu korumalısınız.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer vehayatınızla ilgilenebilirsiniz. Ev ve ailenizle ilgili bazı sorunlar sizi yaralayabilir. Çalışma hayatınızdaki gösterdiğiniz performansla güzel gelişmeler sizinle olacak. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

17 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacak. Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişkilerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

17 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>