Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hatalarını Telafi Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk konusunda önceliklerin değişebilir. Her zaman odaklandığın meseleler biraz daha mesafeli bir hale gelebilirler. Aşkta neye odaklandığına dikkat etmek ve durumları kendi içinde hazmetmek de biraz zaman alabilir.

Son zamanlarda gerçeklikten kaçmak isteme eğilimindeyseniz, gerçeklik sizi yakalamaya başlıyor olabilir. Örneğin, bazı finansal durumlardan kaçınıyorsanız veya işinizi bırakıyorsanız, bu durum sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. İşleri kontrol altına almanın zamanı geldi, çünkü bu problemler muhtemelen sizin de düşündüğünüz gibi gitmeyecek!

İş konularında her zamankinden şanslı olabilirsin. Bu şans, sana kendini yeni fırsatlar olarak gösterebilir. İletişim yollarının açık olduğuna ve insanların sana ulaşabilir olduğuna çok emin olmalısın.

Sağlığını düşünüyorsan eğer, sürekli olarak zaman geçirdiğin yerleri bir düzene sokmaya odaklanman gerekebilir. Temiz ve ferah ortamlarda vakit geçirmek zihnen ve bedenen sana daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklerle yüzleşmen gerekecek. Hem de ne kadar zor olursa olsun. Doğru şeylere odaklanabilmek için yanlışı görmen gerekebilir. Bu konuda dik durman şart. Gerçeğe odaklanarak daha fazlasına odaklanabilirsin.

15 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son birkaç gündür sizi yoğun bir şekilde endişelendiren bir şeyin gerçekleşme şansı neredeyse yok ve bu gerçeği ne kadar çabuk kavrarsanız, o kadar çabuk ilerleyebilir ve daha önemli konulara odaklanabilirsiniz. Bunu bugün gerçekleştirin.

15 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevren tarafından yanlış anlaşılmak istemeyebilirsin. Ancak iyi niyetini kullanmaya çalışan insanlara karşı tavrın değişmiyor. Kendine karşı dürüst davranıyorsun. Yaptığın hataları hemen görmen, telafi etme imkanını da kolaylaştıracak. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak için akşam saatlerine evde dinlenmek isteyebilirsin.

16 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda birbirinizi anlamayı seçmelisiniz. Sözlerinizin gerçek ve yanlış bir yere gitmeyeceğinden emin olarak konuşmak size fayda sağlayabilir. Doğru bir adım atmak isterken yanlış yolda olmadığınızı bilmelisiniz.

16 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evdeki sorumluluklarınız bugün büyük ölçüde ön plana çıkabilir. Aile içi huzursuzlukların artması ile planlarınız aksayabilir. Yaşadığınız yer ile ilgili pek çok koşturmaca içinde olmanız gerekebilir. Biraz sakin olmanız ve planlı ilerlemeniz sizin lehinize olacaktır. Eldeki kaynakların riske atılmaması gereken bu günlerde destek almanızda büyük fayda var.

16 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ilişkiye adapte olmaya çalışan Başak’lar motivasyonu mümkün olduğunca sağlayabilirler. Bu süreci partnerinizle değerlendirin ve herhangi bir şeye zorunlu hissetmeyin

15 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üzerindeki yükün hafiflediğini görmek kendine daha çok zaman ayırmanı sağlayacak. Yeni gezi planları yapmakta yarar var. Sevdiğin arkadaşlarınla birlikte yeni yerler görmek senin için güzel bir deneyim olabilir.

16 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kişisel programınız daha az heyecan verici şeyler tarafından engellenebilir. Şimdi, istediğiniz gibi yapmak için her şey hazır, en azından günlük işleriniz yolunuza çıkıncaya kadar. Önünüzdeki görevlerle ilgilenirken kendi fikirlerinizi veya duygularınızı rafa kaldırmak zorunda kalabilirsiniz, ancak bu onların önemli olmadığı anlamına gelmez! Acil işleri kontrol edin, ardından tercih ettiğiniz planlara geri dönebilirsiniz.

16 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Kendinizi mutsuz hissettiğiniz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz.

16 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

16 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

16 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.Sevdiğinizle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

16 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 32" R
Ay
İkizler
17° 56' 42" R
Merkür
Koç
23° 53' 24"
Venüs
Boğa
13° 15' 55"
Mars
Koç
07° 22' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 38"
Satürn
Balık
17° 23' 50"
Uranüs
Boğa
22° 55' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 23"
Lilith
Başak
24° 26' 32"
True Node
Koç
15° 11' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>