Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal Anlamda Güçleniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Kalbini yeni insanlara açmak için önce onlarla iyi anlaşman gerekebilir. Arkadaş olamadığın insanlarla flörtlerin yarım kalabilir zira. Önce zihinsel olarak bir bağ kurmak isteyebilirsin onlarla. Bunun için kendine bir fırsat yaratman gerekecek.

İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız.

Maddi olarak kendini kuvvetlendirebilirsin bugün. İşler yoluna girebilir. Yeni gelişmeler bekliyorsan bugün senin günün. Verimli bir gün geçirerek kendini daha da sağlama alabilir,konusunda istediğin gelişmeleri elde edebilirsin.

Açık havada zaman geçirmek bu tür kış günlerinde zor gibi gelebilir. Ancak yine de temiz havayı içine çekmen gerektiğini hissedebilirsin. Sıkı giyinip kendini çok zorlamadığın sürece açık havada ufak da olsa bir zaman geçirmenin faydasını görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini güçsüz hissettiğin anda umutsuzluğa kapılmamalısın, hele de haftanın başında. En yakın arkadaşların hiç beklemediğin bir anda çıkıp sana güç verebilirler. Sevdiklerinden destek almaktan çekinmemeli ve kendini yalnızlaştırmamalısın.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün tüm gün yatakta kalıp dinlenmek ve kendinizle başbaşa olmak istediğiniz bir gündü. Ancak gezegenler adeta üzerinizdeki örtüyü çekiyor ve sizi yataktan itiyor. Yapılacak çokvar! Güne daha enerjik ve mutlu bir şekilde başlayabilirsiniz.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda problem yaşadığın sorunların varsa onların üzerine gidiyorsun. Bu durum daha güçlü birisi haline gelmeni de sağlayacak. Yeni aldığın kararlar doğrultusunda yapmak isteyeceğin değişiklikler olabilir. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Oğlak burcuysan, eski sevgilin yeniden bir aya gelmek için çaba gösterebilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi getiriler elde etmenin en iyi yanlarından birinin bunu doğru işler için kullanmak olduğunu biliyorsunuz. Bugün kendinize yeni doğrular bulabilirsiniz. Ailenizle olan iletişiminiz onların da bazı konuları düşünmesini sağlayabilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Finansal konularda yenilenme içine girebilir, aynı zamanda sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Bazı konuları ilerletmek adına yeni adımlar atmanız söz konusu olabilir. Kişisel açıdan daha güçlü olabilirsiniz.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Oğlaklar, bugünlerde çok fazla çalışıyorsunuz ve stres altındasınız. Biraz olsun dinlemeye ve mola vermeye ihtiyacınız var. Stresinizi azaltmanıza yardımcı olacak aktivitelere zaman ayırmak iyi gelebilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün konuşmaktan çok dinlemek senin için daha önemli olacak. Yanındaki insanların konuşmasına izin vermelisin. Onların düşüncelerinden öğrendiklerin sayesinde kendin için çizeceğin yol çok farklı şekillenebilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrol etme isteğinizden feragat etmeniz gerekebilir. Belki de çocuklarınız kontrolden çıkmıştır. Bir ebeveyn olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanıza rağmen çocukları kontrol etmeye çalışmanın gerçekten zor olduğu dönemler vardır. Çocuklarınız, yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmadığında kendinize yüklenmeyin. Uygun olduğunu düşündüğünüz alanlarda onlara deneme yanılma yöntemiyle ilerleyebilecekleri bir alan bırakmayı deneyebilirisiniz.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Yaşam temponuz daha da hızlanıyor.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Topluluk, derneklerde kendinizi gösterebilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

19 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

19 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 18" R
Ay
Yay
27° 17' 44"
Merkür
Koç
16° 16' 14"
Venüs
Koç
28° 24' 57"
Mars
Balık
28° 06' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 07"
Satürn
Balık
16° 23' 18"
Uranüs
Boğa
22° 13' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 24"
Lilith
Başak
23° 06' 18"
True Node
Koç
15° 26' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>