Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yanlış Anlaşılmamak İçin Önlem Alabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Cazibeniz bugün yüksek olacak, bu yüzden biraz eğlenin! Önce güvenini kazanmak için çekici bir meslektaşınız ya da platoniğinizle flört edin. Daha sonra bu taktikleri gerçekten hoşlandığınız kişinin üzerinde deneyin. Bir süredir birinden hoşlanıyor olabilirsiniz, bu kişiyle bugün konuşmaya çalışın ve onu bir yere davet etmekten korkmayın! Komik, arkadaş canlısı enerjiniz ön planda olacak ve güçlü bir manyetik atmosfer yaratacak.

Bugün birteklifi alabilirsiniz! İlk başta, busize çok fazla özgürlük vermeyebilir, çünkü çok fazla çalışıyor olacaksınız. Fakat daha sonra bu, kariyerinizin ilerlemesi için çok umut verici bir şeye dönüşebilir. Ancak şu an sahip olduğunuz işi sürdürmeyi tercih ederseniz çevrenizdeki insanlara yardım etmek için çaba gösterin.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Bugün fazlasıyla yaratıcı hissediyorsun. Yazı yazmak, resim çizmek veya müzik bestelemek konusunda kendini denemek isteyebilirsin. Ayrıca bir müzeye, sanat galerisine veya konsere gitmek de cazip gelebilir. Ne yaparsan yap sezgilerine dikkat et. Bazen bazı mesajlar sanat formunda insana ulaşır. İzlenimlerini not et.Bugün insanlar sinirinizi bozabilir. Sanki hiçbir şey yeterince iyi değil ve hiçkimse de ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu aleni karmaşa ve hoşnutsuzluk ortamında hakimiyet sizde olacak. Hatta sorumluluk alıp düzeni yeniden sağlamanız bile talep edilebilir. Eğer çatışma ev içindeyse, hiç durmayın. Fakat polis rolünü dikkatli oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit zevklere odaklan. Mutluluğu ve huzuru yakalamak için uzaklara gitmene veya şaaşalı etkinliklere katılmana gerek yok. İhtiyacın olan her şeyin içinde olduğunu idrak etmelisin. İçinde bulunduğun çevrede gülümseme sebebini ara. Güneş'e, Ay'a ve ağaçlara gülümse. Güzelliğin her yerde olduğunu gör. Sadece pahalı objelerde değil.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizdenve özel hayatınız için destek alabilirsiniz. Yardım almaktan ve yardım istemekten çekinmemeli, kazan&kazan durumları yaratmalı. Geleceğe dair kaygı ve ümitsizlik yapabileceklerinize ket vurabilir. Kendinize hedefler belirlemeli, kararlı kalmalısınız.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin konusundaki endişelerin gündemini biraz bölebilir, telaşın içine sürüklenebilirsin. İş ortamında yanlış anlaşılmalara ve asılsız dedikodulara meyil vermemek için birilerine karşı mesafeli olman gerekecek. Akupunktur, meditasyon, yoga çalışmaları gibi konulara ilgin artabilir, bu alanlara dair eğitim almak isteyebilirsin.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Büyük bir organizasyon için davetiye almış olabilirsiniz. Katılıp katılmamakta kararsız olsanız da katılmanız yeni kişilerle tanışmanıza imkan verebilir ve referans kaynakları açısından önemli biriyle tanışmanıza vesile olabilir. Bu aralar çok fazla derin araştırmalar içerisinde olabilirsiniz. Olayları gereksiz ayrıntılara boğmamalısınız. Hem zamanınızdan hem de zihninizden çaldığınızı unutmayın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çizim yaptınız mı? Geçtiğimiz aydan ya da daha da öncesinden beri, yaratıcı yönünüz üzerine düşünüyorsunuz. Çizim, fotoğraf ve yazıya yönelik yeteneklerinize sırt çevirmeye meyillisiniz ama ne yaparsanız yapın bunlar sizinle gelen yetiler. İnsanlar sizden daha fazla şey bekliyor. Bir fırça ya da kalemi elinize alıp kendi yolunuzu çizin!

21 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan aktif ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Toplantı organizasyonlarına ve davetlere katılabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz. Güneş'in Başak burcundaki son gününde seyahat planlarınıza son şeklini verebilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi tam olarak neyin rahatsız ettiği değil de bu moddayken ne yapmanız gerektiğini bilmek daha önemlidir. Başkalarıyla uğraşırken dikkatli olun.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinizdeki seyahatine devam edecek.Sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak iyi gelecektir. Arkadaşlarınıza manevi destekte bulunabilir veya arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. İş yoluyla gelen kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı çok romantik ve sevecen olacaksınız. İş hayatınız hakkında birtakım değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Hayata daha olumlu bir açıdan bakmaya çalışın ve yaşadığınız anın keyfini çıkarın.

21 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Biraz daha olumlu ve iyi niyetli olmak gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde önemli etkiye sahip olacak. Bu fırsatları akıllıca değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda biraz daha cömert davranın. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

21 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 37' 29" R
Ay
Boğa
26° 49' 17" R
Merkür
Koç
22° 27' 52"
Venüs
Boğa
11° 25' 06"
Mars
Koç
06° 13' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 26"
Satürn
Balık
17° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 50' 04"
Neptün
Balık
29° 09' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 33"
Lilith
Başak
24° 16' 33"
True Node
Koç
15° 18' 41"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>