Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Vaktini İyi Değerlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün başkalarının ilgisini çekme havasında olacaksınız, konuşma ve yazma yetenekleriniz artacak. Bir sunum yapıyorsanız veya yeni bir müşteriye ulaşmaya çalışıyorsanız, olayları kendi lehinize çevirmek için doğru şeyleri söyleyebileceksiniz. Kişisel hayatınızda, iki tarafı da etkileyen konular hakkında arkadaşlarınızla güzel sohbetler yapabilirsiniz. Sevgiliniz de seninle iletişim kurmaktan keyif alacak.

Aile üyeleri arasında bugün sinirler gergin olabilir. Herkesin kendi fiyaskolarıyla ilgilenmesi muhtemel ve çevrelerindeki insanların bunun için çok fazla sabrı yok. Kendinizi onların sorunlarını çözmek zorunda hissedebilirsiniz ve herkesi dışarı çıkmaya, eğlenmeye ve bu sıkıntıdan kurtulmaya teşvik ederseniz bu en iyisi olabilir. Yarın işleri düzeltmek için çok daha iyi bir gün olacak.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

İşlerini bitirmek konusunda bugün çok kaygılanma. Daha çok hislerine ve insanlarla ilişkierine odaklan. İhtiyaç duyulan şey dikkatli ve hassas bir yaklaşım. Katı olma. Sefkatli ve anaç bir tutum takınırsan insanlar da sana karşı anlayışlı olacaktır.Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanları göründüğü gibi kabul ediyorsunuz. Çok açık bir insansınız bu yüzden başkalarının da dürüst olduğunu varsayıyorsunuz. Bugün gizli katmanları olan biriyle uğraşabilirsiniz. Belki de gerçek hikayesini ortaya çıkarmıyor olabilir. Söyledikleri ile anlatmak istedikleri aynı olmayabilir. Zaman zaman lafı uzatabilir ya da belli bir etki yaratmak için böyle bir imaj yansıtmaya çalışabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tembellik ve dağınıklık içinde olabilir, güne dair planlarınızda değişimler yapabilirsiniz. Yaşamınıza dair bazı konularda bir sorgulama içine girebilir veya yaşamınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunu iyi değerlendirmek istiyorsun. Kişisel gelişim kitapları ile bolca vakit geçirebilirsin. Kendine sevdiğin yemekleri ve atıştırmalıkları yapıyorsun. Sorunsuz ve aksiyonuz geçmesini dilediğin Pazar günü akrabalarının telefonu ile bozulabilir. İlginç haberler alman şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamamana neden oluyor.

21 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birteklifi için geri sayım içerisinde olabilirsiniz. Telefon ile iletilen haber sizi yeni bir hayata taşıyacaktır. Bunun heyecanıyla hareket ederken, koşullarınızın bu duruma uyum sağlayacağından da emin olmalısınız.

21 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü boş geçirmek yerine, daha verimli olabileceğiniz bir işe ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizde de aktifsiniz. Eleştirilere açık olun.

21 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizdekilere söz geçirmeniz gerektiğini hissedebilir, hararetli tartışmalara girebilirsiniz. kalp kırmadan sorunları halletmelisiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şey sizi gerçekliğe geri çekiyor olmalı. Zihniniz son zamanlarda bulutların içindeydi, ama şimdi her şey netlik kazanıyor. Hayal dünyanızda gezinmekten vazgeçiyorsunuz ve gerçeklerle yüzleşmek sizi biraz zorluyor.  

21 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma yaşantınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek bir gün içindesiniz. Disiplinli davranmakla birçok fırsatı kendinize çekeceksiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Ortaklıklar konusunda çok dikkatli olun. 

21 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınızın dışa yansımasını engellemek, herşeyi kendi içinizde halletmek isteyeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu durumdayken, işlere değil, iç dünyanıza odaklanıp orada olanlara düzen vermek faydalı olabilir.

21 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz ilişkiden sıkılmaya başladınız ve sebebini bilmiyorsunuz. Finansal olarak çok iyi gidiyorsunuz ve birikim yapmaya başladınız. Hayata kısa bir mola vermek için meditasyon veya yoga yapmayı deneyebilirsiniz.

21 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı, aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız. Ancak bu şekilde yararlı şeyler üretmeniz mümkün. Değişikliği pek de önemsemeyen ya da sevmeyen bir kimseyseniz, yaşadığınız ortam içinde edindiğiniz yer size yeterli geliyor demektir. Oysa bu düşüncelerden kendinizi arındırmalı, hatta bu konuda yardım alabileceğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Birdenbire karşınıza çıkan maddi fırsatlar size büyük güç verecek.

21 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 49' 13" R
Ay
Terazi
28° 19' 12" R
Merkür
Koç
16° 09' 16"
Venüs
Koç
22° 37' 47"
Mars
Balık
24° 28' 50"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 54"
Satürn
Balık
15° 57' 10"
Uranüs
Boğa
21° 57' 48"
Neptün
Balık
28° 41' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 14"
Lilith
Başak
22° 35' 04"
True Node
Koç
15° 38' 53"
Son Güncelleme : 23/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>