Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Odak Noktanı Belirliyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşkta bir şeyler daha iyiye gidebilir. Ve bu durum beklenmedik bir şekilde gelişebilir. Aşka dair yeni gelişmeler yaşanırsa eğer, bunlara direkt olarak kapıyı kapatmaman en iyisi o yüzden.

Bugün yeni bir ders almak için ilham gelebilir ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek için de iyi bir gün! Belirli bir konu hakkındaki bilginizi genişletmek için bazı araştırmalar yapmaya karar verebilir veya bir sınıfa veya atölyeye kaydolmakla ilgilenebilirsiniz. Bir cep telefonu uygulaması veya yazılım programı ile çalışırken bile kendinize yeni bir şeyler öğretebilirsiniz!

Para ile alakalı yeni kararlar alacaksan eğer dikkatli davranmanda fayda var. Özellikle de yapılacak masraflar ile alakalı dikkati elden bırakmamalısın. Bütçeni fazla sarsacak ve lüks sayılabilecek şeylere para ayırırken iki kere düşünebilirsin.

Stresten arınmak ve keyifli bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek bugün. Sağlık açısından çok daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Kendini fazla zorlamadığın bir gün olacağı için de enerji seviyeni artırabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer canını sıkan bir durum varsa bugün bununla başa çıkabilirsin. Daha yapıcı bir ruh halinde olman olası. Bu durumları daha iyiye getirmek için kolları sıvayabileceksin bugün.

22 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün sizin için harika bir gün. Herhangi bir kalabalığa hoş bir dahiliyetiniz olacak. Keyifli doğanız en aktif halinde. Etrafınızdaki enerji akışını bozmadan istediğinizi elde etmek için atılgan olmak konusunda benzersiz bir yeteneğe sahipsiniz. İnsanlar hassas, besleyici niteliklerinize saygı duyuyor ve takdir ediyorlar. Bu size oyunu kazandıracaktır.

22 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinde fazla stresli olduğunu düşünebilir, patronundan birkaç gün kafa izni isteyebilirsin. Düşünceli tavrın, maddi açıdan kontrolsüz harcamalar yapmana sebebiyet verebilir. Sorun olduğunu düşündüğün konularda aslında düşündüğün gibi önemli bir şey olmadığının farkına geç olmadan varacaksın. Eğitimine devam eden bir Oğlak burcuysan, derslerine odaklanmak isteyeceksin.

22 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Resmi işlemler ve bunlarla ilgili süreçleri çok iyi takip etmeniz gerekebilir. Zihninizin yoğunluğu çevrenizle olan gerçek ve sanal iletişimlere etki edebilir. Yanlış anlaşılmalara sebep olmamak, kendinizi dolduruşa getirmemek için sakin kalmanızda fayda var.

22 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

22 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir işe başlamak, yeni bir kitaba başlamak olsun herhangi bir konuda kendinizi uçlarda kullanabileceğiniz, beyin fırtınası yapabileceğiniz bir gündesiniz.

22 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlarınla zaman geçirmek sana iyi gelebilir. Eski güzel günleri hatırlayıp nostalji yapmak aranızdaki arkadaşlığın ilerlemesini sağlayacak. Sevdiklerinle daha çok zaman geçirmek günü daha verimli geçirmek için seni motive edebilir.

22 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi hayatınızın size özel kısımları benzersiz bir önem kazandı. Bu nedenle her an doğrudan kendi çatınızın altına pek çok canlandırıcı gelişme gelebilir. Bu ister aile üyeleri veya oda arkadaşlarınızla daha heyecan verici zamanlar, ister evinizin gerçek anlamda genişletilmesi anlamına gelsin, gün yaşam durumunuzda büyük olumlu değişiklikler yapmanıza yardımcı oluyor.

22 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz.

22 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

22 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hepimiz bazen bir şeylerden kaçmak isteriz. Siz de kendinizi benzer bir durumda bulabilirsiniz. Böyle zamanlarda teselliyi işte, çalışmakta bulanlardansınız. Uzun zamandır bekleyen işlerinizi halledebilir, kafanızı dağıtmak için sorumluluklarınızı bekletmeden yerine getirebilirsiniz.

22 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

22 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 57" R
Ay
Yay
24° 45' 25"
Merkür
Koç
16° 13' 48"
Venüs
Koç
28° 10' 35"
Mars
Balık
27° 57' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 22' 15"
Uranüs
Boğa
22° 12' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 44"
Lilith
Başak
23° 05' 01"
True Node
Koç
15° 27' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>