Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevecen Bir Tavırdasın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Bugün geçmişten bazı insanlara doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Bir anda kendinizi eskiden tanıdığınız biri hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Bu kişi eski bir okul arkadaşınız ya da sıradan bir arkadaşınız olabilir. Bir zamanlar beraber vakit geçirdiğiniz kişilere dönüp bakmak enteresan olabilir. Belki şu anki yaşantınıza cevap olabilecek bir parça keşfedebilirsiniz. Bugün anılarınız size yepyeni görüşler sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde iletişim trafiği ve duygusal paylaşımlar ön planda olabilir. Duygusal desteğe ihtiyaç duyabilir, saklı duygularınızı dile getirmek isteyebilirsiniz. Süregelen ilişkilerinizde uzlaşma ve anlaşma daha kolay olabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Otokontrolünü güçlendiriyorsun. Ani çıkışlarını kontrol altından tutmak daha önce fark etmediğin detayları ortaya çıkarıyor. Küs olduğun bir aile üyesi ile barışmak için adım atabilirsin. Hırçın tavırlardan sıyrılarak daha munis bir tavır gösteriyorsun. Zihnin dinlenmeye başlayabilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızdaki kararsız düşünceleriniz projelerin gecikmesine yol açıyor olabilir. Disiplinli ve mükemmel bir çalışma tarzı oluştururken bu hata paylarını ve onların neden kaynaklandığını da belirlemeli, ona göre düzenleme yapmalısınız.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla hassasiyetiniz oluşabilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi korumak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yaşanacak uyumsuzluklara karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri korumak isteyeceksiniz.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir zamandasınız. Maddiyatınıza ve harcamalarınıza bilhassa dikkat etmeniz gerekmekte.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

22 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün anlamsız bir şekilde geçmişinizden birini düşündüğünüzü fark edebilirsiniz. Son birkaç gün içinde karşılaştığınız bir şey veya biri size bu kişiyi hatırlatmış olabilir. Bunu çok anlamlandırmaya çalışmayın.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. 

22 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, son derece gözükpek ve atak olmanız mümkündür. Detaylara dikkat ettiğiniz sürece, bazı riskler alabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Özellikle de maddiyat konusunda yapacaklarınız, size uzun süreli avantajlar getirebilir.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği organize edin. Bugün kendinizi bir konu hakkında geliştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızı olumsuz yönde etkileyen alışkanlıklarınızdan bir an önce kurtulmaya çalışın.

22 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı içinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içindesiniz. Yakında her şey düzelecek! İşyerinizdeki sorunlar veriminizi çok düşürüyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın yoğunlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir. Parasal sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son günlerdeki dikkatsiz birkaç harcamanız yüzünden sıkıntıya düşmeniz mümkün.

22 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 04" R
Ay
Başak
19° 35' 59"
Merkür
Koç
17° 08' 15"
Venüs
Koç
18° 37' 21"
Mars
Balık
21° 57' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 06"
Satürn
Balık
15° 38' 20"
Uranüs
Boğa
21° 46' 60"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 54"
Lilith
Başak
22° 13' 26"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>