Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fazla Efor Sarf Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla gelecek için planlar yapmak istemen gayet doğal. Yapmak istediklerini partnerinle paylaşmak hayallerinin gerçekleşmesi için en büyük adım olabilir o yüzden. Bu hayalleri gerçekleştirmek için birlikte çalışmanız mümkün.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Bugün eline geçecek bir miktar paranın huzursuzluk yaratmasına müsaade etmemen gerekebilir. Yapılması gereken harcamalardan sonra kalan parayı tasarruf için kullanmak olası sorunların ortaya çıkmasını engelleyebilir. Parayı harcamak için çok aceleci olmamalısın.

Kaygı ve stresten uzak durmak daha önemli bir konu haline gelebilir bugün. Olaylara yapıcı yaklaşmak genel ruh haline yansıyabilir hatta. O yüzden olumsuz düşüncelerden uzak durmak senin için daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne olursa olsun bugün hayata olumlu bakmaya devam etmek gerekecek. Sen olumlu kalmaya çalıştıkça hayatında farkına varmadan güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Bunları zamanında görecek sabra sahip olmak da senin için önemli bir hal alabilir.

23 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, geçmişte hallettiğini düşündüğünüz bazı konuların yeniden gün yüzüne çıktığını fark edecek ve tedirgin olacaksınız. Kafanızı meşgul eden meseleler nedeniyle günlük konulara odaklanma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. İç sesinize odaklanarak isteklerinize kulak verin. Kendinizle alakalı olarak daha önce keşfetmeniz bazı durumlarla karşılabilirsiniz.

23 Aralık 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin ne kadar yüksek olsa da beklentileri almakta zorladığın bir gündesin. Kariyer anlamında kendine seviye atlatmak için bugün daha fazla çaba sarf edeceksin. Bu çaba doğrultusunda yakın çevrene vakit ayırmakta zorlanabilirsin. Duygusal olarak iniş çıkışlı bir gündesin. Gün içerisinde uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri sana önemli kararlar aldıracak.

23 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmanın size verdiği umutla kendi motivasyonunuzu kendiniz sağlıyorsunuz. Hayattaki en büyük amacınız bu olurken bir yandan da hayatı ıskalamamalısınız. Bugün kendinize vedışında ilgi duyduğunuz konulara, eğitimlere yönelmek size daha iyi bir psikoloji getirebilir.

23 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sizi bunaltan bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

23 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize, kişisel bakımınıza özen göstereceğiniz, kendinizi anlamayı ve dinlemeyi seçeceğiniz bir gündesiniz...

23 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların senin yerine kararlar alıp seni yönlendirmesine izin vermemelisin. Kendi kararlarınla hayattaki yerini bulmak senin için daha önemli olacak. Prensiplerinden vazgeçmemek başkaları tarafından yönlendirilmeyi engelleyecek.

23 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayat hikâyenizde heyecan verici yeni bir bölümün başlangıcıdır. Gün sizi, hem sizin hem de başkaları için göz ardı edilmesi imkansız olacak özel bir enerjiyle dolduruyor. Kendinizi ilk sıraya koymak ve pes ederek hedeflerinizin peşinden koşmaya odaklanmak için kendinize izin verin. Hayatınızda neyi tezahür ettirmek istediğinizden tam olarak emin değilseniz, netlik kazanmak için iyi bir zaman.

23 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

23 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

23 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün fiziksel değişim yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca bu zamanlarda psikolojinize dikkat etmelisiniz, yalnız kalmamaya çalışmalısınız. Güzel bir gün dilerim.

23 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geri çekmek isteyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizden yeterli destek alamayabilirsiniz.

23 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 59" R
Ay
Başak
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 15' 58"
Venüs
Koç
18° 15' 46"
Mars
Balık
21° 44' 22"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 06"
Satürn
Balık
15° 36' 37"
Uranüs
Boğa
21° 46' 02"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 53"
Lilith
Başak
22° 11' 30"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>