Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yorgunluğun Belli Oluyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin birisi varsa eğer ona öncelik vermen iyi olabilir. Bunun için büyük hazırlıklar yapmana da gerek yok. Bir telefon kadar uzak olman yetecek.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Bugünkonularında ve para mevzularında daha doğru kararlar alabilirsin. Odaklanacağın konularda daha iyi sonuçlar elde etmen seni daha da memnun edecek. Bugünve maddiyat konuları içini rahatlatabilir.

Ağız ve diş sağlığı için özenli davranmak asla boşa çıkmaz. Bugün bunu daha net görebilirsin. Daha sağlıklı bir ağız için dikkatli davranman gerekebilir. Kullandığın malzemeleri değiştirmek isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularına zaman ayırmak ve bir şeyleri aceleye getirmemek için iyi bir gün. Eğer kendine sağlık konularında bir hedef koyuyorsan bunu kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmemen en iyisi.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, özellikle bir rakibin sizi bir tür yanlış davranışta yakalayabileceklerini umarak hareketlerinizi dikkatle izlediğicephesinde, harfi harfine uymanız size para kazandıracak. Onlar için kolaylaştırmayın.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde ufak tefek değişiklikler yapmak sana kendini daha iyi hissettirecektir. Güne geç sayılabilecek saatlerde başlaman, temponu artırmana sebep olabilir. Yorgun görüntün gün boyunca devam ederken, arkadaşlarından gelecek davetleri geri çevireceksin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, kendini özel hissetmeni sağlayacak birisi ile tanışabilirsin.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size zor bir durumdaymışsınız gibi hissettiren konulardan kurtulmak isteyebilirsiniz. Öncelik sıralamanız ve farkındalığınız değişiyor. Bu durum çevrenizdeki insanlar tarafından üst perdeden konuşmak ya da kırıcı tavırlar olarak algılanabilir. Söylemleriniz ve eylemlerinizin aynı anlamı ortaya koymasına özen göstermelisiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tüm gün boyunca kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Bugün gündeminizde aşk ve yaratıcılık var. Kişisel harcamalarınızı abartabilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Hobilerinize zaman ayırmak keyfinizi yerine getirecektir. Uğraştığınız işlerde, yüksek enerjinizle daha fazla ilerleme sağlayabilirsiniz. Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde sessiz kalmanız gereken bir gün olabilir zira partneriniz bazı konularda üstünüze gelerek ilişkiye sözlü zarar vermek isteyebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mahallenizdeki bazı beklenmedik ve biraz rahatsız edici olaylar, neler olabileceğine ışık tutabilecek durumda olan insanlarla telefonda konuşarak çok fazla vakit harcamanıza neden olabilir. Aynı amaç için arabanızda da biraz fazla zaman geçirebilirsiniz. Her ne oluyorsa olsun, bunlar biraz kafa karıştırıcı olsa da, uzun vadede olacak olan değişikliklerin sonucu olumlu olacaktır. Gün doğmadan neler doğar.

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğal bir yetenek geliştirmek veya paranızla özel bir şeyler yapmak için iyi bir zaman olabilir. Çıkarlarınızı korumaya yardımcı olmak için dikkatli ve sabırlı olmakta büyük bir değer buluyorsunuz. Yavaşlama ve aynı zamanda projelerinizi, mal varlıklarınızı veya fikirlerinizi inşa etme ve güçlendirme zamanı. Hayatınızdaki biri, doğanızın daha sevecen, romantik veya yaratıcı yönünü teşvik edebilir. Eğlence, yaratıcılık, romantizm veya hobilerle ilgili gelişmeler dikkate değer olabilir ve ruh halinizi yükseltebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin çok güçlü, geniş olması, sizi farklı yapıyor ve siz bunu başarıyorsunuz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki tüm kararlarınızı iki kez düşünerek vermelisiniz. Düşüncesizce davranışlar sergiliyor, daha sonra pişman oluyorsunuz. Başarıya o kadar odaklanmışsınız ki, amacınıza ulaşmak için başkalarını feda edebilirsiniz. Onun yerine, kendi yönteminizi başkalarına empoze etmeyi bırakın çünküarkadaşlarınız size bir gün bunun bedelini ödetebilirler. Değişken hisleriniz ilişkilerinizde de ağır basıyor. Bu alanda daha dikkatli olmalısınız.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün aile ve evinizle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Aşk, ilişki, çocuk ya da hobilerinizle ilgili ise güzel bir gün geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnanmadığınız şartları değiştirmek adına çaba harcamanız kolay olay değil. Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. İlginçlikler yaşayacaksınız.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 05' 57" R
Ay
Başak
19° 19' 22"
Merkür
Boğa
02° 19' 30"
Venüs
Boğa
22° 13' 15"
Mars
Koç
12° 56' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 39"
Satürn
Balık
17° 55' 15"
Uranüs
Boğa
23° 20' 39"
Neptün
Balık
29° 22' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 35' 03"
Lilith
Başak
25° 14' 57"
True Node
Koç
14° 54' 28"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>