Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geçmişine Güveniyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 20%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Kendiniz için mağazada harika bir gün geçirin! Bugünyerinde bir uyum içerisinde ilerlemek için mükemmel koşullarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, diğer insanlarla müzakerelerinizde güçlü yanlarınızın neler olduğunu anlamak veya karakterinizin daha güçlü yönlerini not etmek için iyi bir gün. Risk almak ve geleceğe bakmak konusunda kendinize izin verebilirsiniz ...

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Ciddiyetin bir süreliğine molaya çıksa iyi olmaz mı? Derin hislere ve ağır düşüncelere olan doğuştan eğilimin dolayısıyla, biraz rahatlık ve eğlence senin için sırada. Ruhun bu tarz şeylerden biraz uzaklaşmak istiyor ve bu rahatlığı düzenli olarak hayatına getirmek senin elinde. İşleri biraz salıvermezsen depresyon ve anksiyete gibi sıkıntılar çaktırmadan hayatına sızabilir. Bugün birazcık eğlenmeye vakit ayır.İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakın bir ev kuşu olmayın çünkü bugün yeni bir ortama girmenin tam zamanı. Belki bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret edersiniz. Sohbet etmekten ve hayatınızdaki bazı kişisel gelişmeleri paylaşmaktan keyif alacaksınız. Son zamanlarda bir sürü değişim geçirdiniz ve sizi takdir edecek birisiyle yaşadıklarınızın bir kısmını paylaşmak sizi rahatlatabilir. Bugün cana yakın insanların arasına karışmanız modunuzu yükseltecek.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik konulara odaklanabilir, planlarınızda ve düşüncelerinizde ani değişikliklere gidebilirsiniz. Dikkatsizlikten kaynaklı kazalara karşı dikkat. Önemli konuşma ve kararlardan önce iki kez düşünmeli. Daha önce fark etmediğiniz detayları fark edeceğiniz durumlar olabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lakayt davranışlar sergileyen arkadaşın ile arana mesafe koyabilirsin. Prensiplerini kimseye ihlal ettirmiyorsun. İş başvuruların konusunda tercihlerini sınırlı tutuyorsun. Kariyer geçmişine güveniyorsun. İlişkisi olamayan bir Oğlak burucuysan bu konuya ayıracak vaktinin olmadığını düşünüyorsun ancak ani gelişmelere hazırlıklı olmalısın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizde kadersel etkilere kızgınlık duyabilirsiniz. Sıkışmış ruhunuz sabır diyerek nereye kadar gideceğini sorguluyor olabilir. Karanlıklar aydınlığa kavuşmak için birbirlerini kovalamaktadır. Sizlerin de aydınlık günleri gelecektir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi yakın çevrenizdeki ilişkiler etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla detaylara girmek isteyebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedeceğiniz kişilerle görüşmek size iyi gelecektir. Akşam saatleri sanatla ilgilenmek için program yapabilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik teklif etmeyi düşünenleriniz bu niyetlerini gerçeğe dökebilir ayrıca kariyer bağlamında da umut vaat edici gelişmeler karşınıza çıkacak.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde iletişim açısından hareketli bir tempo sizi bekliyor. Ziyaretler, görüşmeler, kısa yolculuklarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Meraklı yönlerinizle başkalarının düşüncelerini öğrenmek için güzel bir gün olabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tereddüt edecek zaman yok. Ayrıntılara bakarsanız, tam olarak ne yapmanız gerektiğini görürsünüz ve ardından büyük bir hassasiyetle peşinden gidebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Bugün kardeşleriniz, komşularınız ve yakın dostlarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumu duygusal paylaşımların önemini hatırlatıyor. Kısa süreli seyahatleriniz için ve kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte sorunlara odaklanmak yerine anın tadını çıkarmayı deneyin. Normalde işe geç kalan biriyseniz, bugün daha erkenci olmaya özen gösterin. İçinizdeki sorunları, güvendiğiniz bir arkadaşınızla paylaşın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal beraberliğinizde ara sıra geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu davranmanız da ilişkinize huzur veriyor. İşinizle ilgili alacağınız bir haber, gününüzün kötü geçmesine sebep olacak. Akşama doğru haberin asılsız olduğunu öğrenip, rahat bir nefes alacaksınız. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir doktora göstermelisiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 36" R
Ay
Balık
26° 44' 52"
Merkür
Koç
19° 11' 38"
Venüs
Boğa
06° 21' 20"
Mars
Koç
03° 04' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 56' 54"
Uranüs
Boğa
22° 35' 48"
Neptün
Balık
29° 02' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 06"
Lilith
Başak
23° 49' 12"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>