Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hedeflerini Şekillendiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 80%

Heyecan verici bir grup karşılaşmasında, en önemli hedefiniz hakkında ilerlemek için size ilham verebilir. Çabalarınız, herkes tarafından onay görecek. Ayrıca başkalarına karşı sevgi dolu, ve özellikle de hayatınızdaki özel insana karşı romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz. Bu çok teşvik edici bir gün olabilir. Bundan en iyi şekilde yararlanın!

Birileri yetkilerini sizin üzerinizde kullanmak isteyebilir. Eşiniz veya romantik partneriniz şu anda patron olmak isteyebilir. Veya birarkadaşınızın önemli bir proje üzerindeki kontrolünü ele geçirmek istediğini öğrenebilirsiniz. Kendi çabalarınızın göz ardı edilmesine izin vermeyin. düşüncelerinizin ve duygularınızın önemsiz olduğunu düşünmeyin. Bunun yerine, sağlam olun. Ayağa kalkın ve insanlara gerçekte ne hissettiğinizi söyleyin. Bunu olumlu bir şekilde yapabilirsiniz.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Romantizm konusunda işler yolunda gidiyor. Partnerin fazlasıyla çekici görünüyor ve muhtemelen harika bir ruh hali içerisinde. Bugün birlikte bir konferansa katılabilir veya tatil kaçamağı yapabilirsiniz. İkiniz arasındaki iletişim açık, dürüst, destekleyici ve sevgi dolu. Bugünü değerlendirmeden geçmesine izin verme. Birlikte bir şeyler yapın! Unutulmayacak bir gün olacak!Yüksek düzeyde sezgi ve hayal gücü, bazı aydınlatıcı ruhsal görüşlere yol açabilir. Metafizik veya dini konular hakkında okuma yapmak özellikle çekici olabilir. Size yakın olan insanlarla ilişkileriniz, bu geliştirilmiş duyarlılıktan faydalanmalıdır, çünkü muhtemelen onları daha iyi anlar hale geleceksiniz. Bu durum oldukça ilham verici olabilir ve sizi, bazı şeyleri kaleme dökmeye ya da başka bir şekilde yaratıcı olmaya sevk edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen görünen o ki, ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir türlü insanlara bakış açınızı kabul ettiremiyorsunuz. Bugün ise her zamanki rutinden farklı olarak güzel bir değişiklik olacak; arkadaşlarınız ve çevreniz fikirlerinizin değerini anlıyor ve insanlar tespitlerinizin dikkatli bir şekilde düşünülüp araştırıldığını fark ediyor olacak. Bu durum gelecekte daha fazla insanın sizi ciddiye almasını sağlayabilir, ki bu da muhteşem olur!

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Finansal konular, başarı sağlama, elde etme ve kazanç daha önemli bir hale gelebilir. İsteklerinize dair hırs çalıştırabilirsiniz. Yaşamınızdaki olumsuzluklar ise kaygıya götürebilir. Sosyal ilişkilerden destek almak faydalı olabilir. Bazı arkadaşlıklarda düzenlemeye gitmek, seçici olmak gerekebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plan yapmak ve hedef koymak için kendini verimli hissediyorsun. Maddi anlamda olanaklarını sorgulayabilirsin. Kişisel bakım ürünlerde tercih ettiğin markalardan farklı ürünlere göz gezdiriyorsun. Arkadaşlarından bu konuda öneriler alabilirsin. Bazı kişiler ile fikir ayrılıkların derinleşebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlık ve kalabalık arasındaki çizgide düşmemek sizin elinizde. Bugün iki durum arasındaki dengeyi sağlayarak sorun gibi görünen bu konuyu kendi lehinize çevirmek için adım atın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular ve birikimleriniz söz konusu olduğunda bazı kısıtlamalar ya da şanssızlıklar gündeme gelebilir. Elinizdekileri korumaya çalışmalısınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en şanslı günlerinden birine girmektesiniz. Yıldızınızın parladığı bugünlerdeçevrenizde, kendi çapınız ve isteğiniz ölçüsünde bir şöhret elde edebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal açıdan renkli ve canlı bir döneme ilerliyorsunuz, arkadaş ve dostluklardan keyif alabilirsiniz. Aradığınız aşkı sosyal çevrenizden bulabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz keyifsiz hissediyorsunuz ama olmak istediğiniz yere dönmenin kolay olduğu söylenebilir. Sadece biraz çabalamanız gerekli, o kadar!

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar sosyal çevrenizden destek alabileceğiniz bir dönem başlıyor. Yakınlarınızla ortaklaşa projeler konuşabilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yüzde elli şansınız olduğu düşünüldüğünde muhtemelen problem çözme yeteneklerinizi bugün gösterme fırsatına da erişebileceksiniz. Doğal bir yeteneğiniz olan olayların kökenine inmek, tüm gerçekleri birleştirip olayları aydınlatmanızı sağlayacak. Bu da sizi müthiş bir dedektif yapıyor. Yine de dikkatli olun, sonuçlara doğrudan atlamayın. Elinizde koca avuç dolusu gerçekler olsa bile, durumu yaratan birileriyle karşılaştığınızda onlara açıklama şansı verdiğinizden emin olun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aileniz ve partneriniz arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün dikkatli olmanızda fayda var, çünkü finansal durumunuz risk altında olabilir. İçinizde gizlediğiniz duygular, açığa çıkmaya başlayacak.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelin. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda dikkatli davranmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Maddi konulardaki iyimserliğiniz, harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açıyor. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Hazımsızlığı giderici ilaçlara bağımlı yaşamanıza hiç gerek yok.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 06" R
Ay
Balık
24° 06' 52"
Merkür
Koç
19° 04' 24"
Venüs
Boğa
06° 07' 60"
Mars
Koç
02° 56' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 55"
Satürn
Balık
16° 55' 60"
Uranüs
Boğa
22° 35' 11"
Neptün
Balık
29° 01' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 30"
Lilith
Başak
23° 47' 60"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>