Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Planlarında Sapmalar Olabilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün kendinizi sevdiklerinize adamanız için iyi bir gün. Günü çocuklarınızla geçirebilir, onlarla oynayabilir veya bir şeyler öğretebilirsiniz. Onları bir top oyununda çalıştırabilir veya ödevlerinde onlara yardımcı olabilirsiniz. Ya da bilgisayarda nasıl düzgün şeyler yapılacağına dair bir ders bile verebilirsiniz. Eğer çocuğunuz yoksa da, diğer aile üyeleriyle birlikte koruyucu ve sevgi dolu bir ruh halinde olmanız muhtemel.

Birisine öğretmenlik yapabilirsiniz. Kendinizi başkalarına rehberlik edebileceğiniz bir durumda bulabilirsiniz. Belki de deneyimleriniz, diğer insanların eksik olduğu konulara bilinçli bir bakış açısı sunabilir. Tecrübeleriniz hakkında konuşabilir ve uzmanlığınızı paylaşabilirsiniz. Ya da bir şeyle uğraşmakta olan bir arkadaşınıza koçluk yapabilirsin. Belki de hayatlarında bir meseleyi ya da yeni bir oyun planı yapmaları için onlara yardımcı olabilirsiniz.

Ruhani ve dini konulardaki merakınızı sizi bu konuda bir sürü kitap okumaya itebilir. İlginiz şu anda çok fazla olduğundan bir seferde çok fazla şey öğrenmeye çalışabilirsiniz bu da biraz kafa karıştırıcı olabilir. Şunu hatırlamakta fayda var: Beyniniz aşırı dolmadan çok fazla bilgi alabilir. Ayrıca, kafanızı kitap okumayla da çok doldurmayın egzersiz yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Kafanızı boşaltmaya ihtiyacınız olacak!

Hemen, kıssadan hisse sonuçlara varmamalısın. Günün enerjisi seni biraz düşüncesiz ve dürtüsel harekete açık hale getirebilir. Birisi veya bir şey konusunda aceleci kararlar alma ihtimalin yüksek. Fakat seçimlerin konusunda bu kadar ivedi olma. Görüşlerini, harekete geçmeden önce bir başkasıyla paylaşman iyi olacaktır. Herhangi bir adım atmadan önce elinde yeterli veri ve bilgi olduğundan emin ol. Uzmanlarla ve arkadaşlarınla küçük tartışmalar yap; fikirler topla. Olayın dışında kalan kişilikler daha tarafsız bir bakış sağlayacaktır.Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş anılar, geleceğe dair planlamalar gündeminizde olabilir. Anda kalmaktan uzaklaşabilirsiniz. Hırs, başarı isteği ve kararlılık artarken inatçılık ve ısrar zorlukları getirebilir. Bir emeğinizin karşılığı gelebilir, hakkınız teslim edilebilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine verdiğin sözler konusunda kararlı olmalısın. Planlarında olan sapmalar seni huzursuz edebilir. Gergin ruh halini çevrene yansıtmıyorsun. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan evinde daha çok vakit geçirerek onlara zaman ayırıyorsun. Günlük yaşantında gerçekleşen değişikliklere karşı konsantrasyonun artabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınız ile gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Sakinliğinizi koruyarak tepkileri karşılamalısınız. Hiçbir şey görüldüğü gibi olmayabilir. Öncelikle dinleyici koltuğunda olmalısınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili konularda yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ayakları yere basan bir ilişkiyi kendinize çekebilirsiniz. Var olan ilişkinizi bir adım ciddiye götürebileceğiniz gibi yeni bir ilişkide ciddiyet de görebilirsiniz

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınızdaki insanın kalbini kırmak pahasına doğru kararlar almanız gerekiyor. Kafanızdaki kararı uygulamak şu anlık can yakıcı olsa bile ikiniz için uzun vadede daha iyi olacak.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Yaşam amaçlarınız, sağlığınız ve bireysel hedeflerinizle ilgili konular ön planda. Duygusal konulara mantık çerçevesinde yaklaşacağınız bir gün olacak. Disiplin, sorumluluk ve özveri gerektiren işlerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hesabınızı, kitabınızı iyi yapın. Sabah saatlerinde kontrolsüz bir harcama söz konusu olabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissetmiyorsunuz. İş yerinizde daha yaratıcı olmalısınız ve aklınızdaki fikirleri karşınızdaki kişiye net bir şekilde söylemelisiniz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize nedensiz bir güvensizlik hissediyorsunuz. Korkularınızın aslı yok. Meslek hayatında geçmişte yaşadığınız tatsız tecrübeler, kendinizi kapatmanıza ve diğer insanlara karşı duyarsız kalmanıza neden oluyor. Hedeflerinize ulaşabilmek için zayıf, eksik ya da tamamlanmış olarak nitelendirdiğiniz her şeyi gerçekçi bir şekilde kurallara başvurarak tekrardan gözden geçirmelisiniz. Harcamalarınız para durumunuzla orantılı olarak artıyor. Sırt ağrılarınızın nedenini öğrenmeye çalışın.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>