Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Fedakârlık Seni Yordu Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevgiliniz için rahatlatmanız gerekebilir. Günün enerjisi, sevgilinizin üzerinde biraz stres olmasına neden olabilir. İhtiyaçlarına karşı ekstra duyarlı olmak isteyeceksiniz. Günün sonunda, güzel bir akşam yemeği hazırlayın ve evde rahatlatıcı bir atmosfer yaratın. Onu ne kadar umursadığınızı bildiğinden emin olun. Güzel bir sırt masajı yapıp onu dinlemek iyi olacak.

İş yerindeki diğer insanlardan sorumluysanız, özellikle daha büyük bir projeye yeni başlıyorsanız, işi daha zeki bir şekilde temsil etmek için bugünün özelliklerinden faydalanabilirsiniz. İnsanlara en uygun işleri vermek için, heriçin hangi insan türünün doğru olduğunu düşünmek önemlidir. Bugün, genel olarak çevrenizdeki insanlara ve onların ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalısınız ...

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Psişik veya spiritüel şeylerle ilgilenmek bugün sana çok cazip gelebilir. Farklı ve gizemli rüyalar görmüş olabilirsin, veya karizmatik bir öğretmenin seni etkilemiş olabilir. Mısır, Hindistan, Glastonbury veya Kudüs gibi spritüel yerlere seyahet etmek fazlasıyla çekici geliyor olabilir ve böyle bir gezi düzenleme düşüncesiyle oyalanabilirsin. Bunlar, eski travmalarından kurtulmanın ve zihnini boşaltmanın sonuçları olabilir. Akışa göre hareket et.Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamı, ilişkileri ve koşulları yönetme isteğiniz artacak. İsteklerinizin gerçekleşmesine daha fazla önem veriyorsunuz. Günün ilk yarısı daha hareketli geçerken akşam saatlerinde gerilim ve agresyona dikkat. Pasif agresif tavırlardan kaçınmalı.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin anda ailen tarafından yapılan sürpriz seni mutlu edebilir. Onlara teşekkürlerini sunuyorsun. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan ilişkide en fedakâr taraf olmak seni hayli yordu. Bu konuda karşı tarafa telkinlerde bulunuyorsun. Arkadaşların ile ilişkilerinde daha politik hareket etmeye başlayabilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevreniz tarafından eleştiri alabilirsiniz. Eleştiriyi kabul etmeyen karakteriniz hatayı karşınızda aramaktadır. Kimsenin mükemmel olmadığı gibi sizler de mükemmel değilsiniz. Kabullenmeniz en azından kolay iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayış göstereceği bir dönemde olmakla beraber diğer kişilerden de anlayış ve taktir toplayacağınız bir dönemdesiniz. Başarılı hissedeceksiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde kendinizi ifade ederken daha sakin ve anlayışlı tavırlara ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkide bulunduğunuz insanlar ve ailenizle geçici gerginlikler yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bugün, enerjinizi daha yumuşak bir dille ifade etmeye ihtiyacınız var.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin ayrıntılara ihtiyacı var, ancak ne yazık ki siz net bir şekilde düşünemiyorsunuz. Zihninizi toplamanıza yardımcı olacak aktivitelere odaklanmalısınız.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuza giriş yapacağı 19:34'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz, psikolojiniz ve iç dünyanızla ilgili konular ön planda olacaktır. 10:54 ile 19:34 arasında Ay'ın boşlukta seyahat edecek oluşu işlerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir. Önemli projelerinizi bu zaman aralığına denk getirmemeye çalışın. Akşam saatlerinde Ay'ın burcunuza girişi ile sorumluluklarınız önem kazanıyor. Önümüzdeki birkaç gün disiplinli ve sorumluluk sahibi tavırlarınızın faydasını görürsünüz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık gerekli bilgi ve başarıya ulaşmak için gerekli kaynaklara sahipsiniz. Zamanınızı ve paranızı doğru yatırımlara yöneltin. Siz kendine güvenen ve gelenekselsiniz. Başarı ve tanınmaya ulaşmak için gerçekçi, pratik yollar bulun.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranız giderek düzeliyor. Fakat çok meraklı birini özel ilişkinizden uzak tutmanızda yarar var. İşinizdeki sorumluluklarınızın artması sizde gerginlik yaratmakla beraber, sizi hareketli bir çalışma ortamına itecek. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz. İçinde bulunduğunuz koşuşturma içerisinde vücut direnciniz sarsılabilir.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>