Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 30%

Yakın çevrenizde gerçekleşen bazı kısa geziler ve komşularınızla bağlantı kurmak, size sosyoekonomik durumunuzu ve muhtemelen profesyonel duruşunuzu iyileştirmenin yolları hakkında düşünmenizi sağlayan ilginç bilgiler getirebilir. Manevi ve felsefi tartışmalar da söz konusu olabilir. Ek olarak, kendi sezgileriniz de dışardan gelen bilgiler kadar değerli olabilir. Sezgilerinize güvenin ve kalbinizi dinleyin.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Bulutların üzerinden bir süreliğine inmen gerekecek. Ayaklarının yere değdiğine emin ol ve normalde kaçındığın pratik meselelerle ilgilenmeye bak. Hislerin bugün çok kuvvetli olacak; ayrıca kendi doğanın her zamankinden daha agresif olduğunu göreceksin. Enerjilerin güçlü bir kombinasyonunu avantajına kullan ve insanların seni gitmek istemediğin yönlere itmesine izin verme.Bugün çok verimli olmayı bekleme. Bunu kendine itiraf etmeyi reddedersen, tüm gün yırtınıp didinirsin ve gün sonunda elinde hiçbir şey kalmaz. Mevcut açılar, kepenkleri indirip kendin hakkında genel bir değerlendirme yapmanı destekliyor. Zihnini serbest bırak, düşüncelerinde dolan; rasyonel mantığından öte sezgilerin sana güzel bir tavsiye verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ebeveynlik içgüdüleriniz bugün tavan yapabilir ve eğer çocuklarınız varsa, onları çok iyi koruyor odluğunuzu hissedebilirsiniz. Sizin için "Aşırı korumacı" kelimesini kullanabilirler. Geride durmak ve yaşlarında yaptığınız aynı hataları yapmak için onları izlemek çok zor ama gerçekten öğrenmek için tek yol budur. Bir çit inşa etmek veya arabayı tamir etmek gibi bir şey öğrenmek için tek doğru yolu deneyimlemektir. Yine tavsiye vermeyi önerin. Sadece onları bu konuda zorlamamaya dikkat edin.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Sosyal ortamlar aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizden biri ile ilişkiniz aşka dönüşebilir. Bir aşk ilişkisini ise arkadaşlığa çevirebilirsiniz. İlişkilerinizde takıntılı düşünce ve tavırlardan uzak kalmaya özen göstermelisiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumsuz davrandığını hissettiğin bir arkadaşına üstü kapalı uyarılarda bulunuyorsun. Gökyüzü yapıcı etkide; çevreni bu gibi konular önemsiyor olman saygınlığını artıyor. Bozulan ev aletlerinin yerini yenileri ile değiştirme kararı alabilirsin. Bunun için hesaplı ancak kullanışlı aletleri incelemeye alıyorsun.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak için adım atıyor olabilirsiniz. Geçmiş konuları bırakarak yeni bir sayfa açmalısınız. Geleceğinizi hedef olarak görmenin yanında bir yaşam paylaşımı gibi düşünürseniz duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay sizi daha kararlı ve etkin kılmakta. Bugünlerde gruplar ve arkadaşlıklar içinde daha becerikli olabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha sakin bir tutum benimsemeniz ve hemen her şeye zihninizde etiket koymamanız bugünlerde sizler için oldukça önemli olacak.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorunları sizi kendi gölgenizden bile korkutuyor. Yoksa bunlar sadece başkalarının gölgesi mi? Kendinizi kurban psikolojisine sokmaktan bir an önce vazgeçmeniz gerekiyor.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Sosyal ilişkileriniz önümüzdeki 10 gün kadar ön planda olacaktır. Arkadaş çevrenizde süregelen problemleri çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yeni sosyal çevrelere girebilir; yeni gruplara, organizasyonlara ve derneklere dahil olabilirsiniz. İş yoluyla gelen kazançlarınızı artırmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı her zaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün aklınıza eski eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz güzel anılar gelebilir. İş yerinizdeki herkese, sahip olduğunuz yetenekleri göstermeniz gerekiyor. Daha merkezlenmiş hissetmek istiyorsanız, meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle uyumlu bir birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Eğer yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde son derece olumlu ve dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde parayla ilgili çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>