Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İşlerini Hızlandırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün, bir süredir konuşmadığınız birisiyle bağlantı kurabilirsiniz. Gezegensel enerjiler dostluk ve arkadaşlığı ön plana çıkarıyor. Eski bir arkadaşınızı arayıp halini hatrını sormak isteyebilirsiniz. Geçmişteki insanlarla teması kesmek çok kolaydır, onları ihmal ederseniz bağınız kopabilir. Ya da geniş ailenizden sevdiğiniz birini ziyaret edebilirsiniz.

İşinizde mükemmel olmalısınız. Oğlak, kariyerini ve yaşamını kontrol altına almaktan daha fazla bir şeyden hoşlanıyor olamaz! Bugün, bazı görevleri yerine getirirken ya da müşterileriniz ve meslektaşlarınızla konuşurken güçlü bir başarı hissine sahip olacaksınız. Bilgili ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayacaksınız ve bu iyi bir şey. Gelecekte ilerlemenize yardımcı olacak güçlü birini etkileyebilirsiniz.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Hayatınla ilgi son dönemlerde ihmal ettiğin meseleler bugün kendini gösterebilir. Tüm görev ve sorumluluklarını dikkate aldığına emin ol. Ayrıca işler, dramatik bir dönüm noktasına gelebilir. Güne hakim olan gerilimli enerji, ortalıkta doğruyu aramak için koşup durmana yol açabilir. Kararsızlığın seni gitmek istediğin yöne ilerlemekten alıkoymasına izin vermemelisin!Ebeveynlik içgüdüleriniz bugün tavan yapabilir ve eğer çocuklarınız varsa, onları çok iyi koruyor odluğunuzu hissedebilirsiniz. Sizin için "Aşırı korumacı" kelimesini kullanabilirler. Geride durmak ve yaşlarında yaptığınız aynı hataları yapmak için onları izlemek çok zor ama gerçekten öğrenmek için tek yol budur. Bir çit inşa etmek veya arabayı tamir etmek gibi bir şey öğrenmek için tek doğru yolu deneyimlemektir. Yine tavsiye vermeyi önerin. Sadece onları bu konuda zorlamamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki erkekle kısa yolculuklar ve uzun sohbetler bugünün konusu olabilir. Kırsal kesime doğru gitmeyi, rustik restoranlarda yemek yemeyi ya da antika dükkanlarına uğramayı düşünmek sizi şaşırtmasın. Akşam bir tanıdığınızdan oldukça kafa karıştıracak bir telefon alabilirsiniz. Arayan kişi size elle tutulur bir şey söylemediği halde yanıt bekleyebilir. Ne demek istediğini mutlaka sorun!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gruplar, davetler ve kalabalıklar içinde olabilirsiniz. Eski dostlarla bir araya gelebilir, grup çalışmaları içinde bulunabilirsiniz. Yardımlaşma ve destekler önemli. Finansal konularda akılcı riskler alınabilir. Aşırılıklara dikkat.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni taşındığın evinde tadilat işlerinin hız kazanmasını istiyorsun. Evli bir Oğlak burcuysan eşinle bu konuda konuşabilirsin. Maddi yaptığın güçlü planlamalar bugünü kolaylaştırıyor. İyi ki yapmışım cümlesine kendine tekrar edebilirsin. Günün yorgunluğunu dışarda yiyeceğin bir akşam yemeği ile atmak istiyorsun.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde yeni ilişkiler kurmaya çalışıyor olabilirsiniz. Katılımın az olması sizleri üzüntüye itse bile planlarınızda değişikliğe gitmemeniz kararlılığınızı gösteriyor olacaktır. Zamana yayarak sizlerin çabalarını görmelerini beklemelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde arkadaşlıklar içinde ele almanız durumlar olabilir. Hedeflerinizi, ortaklı işleri gözden geçirebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha verimli bir ilişki için daha az kariyer konularından bahsetmelisiniz. Partnerinizle olan ilişkinizi duygusal alanda tutmaya özen gösterin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte ev ve aile konuları yorucu veya uğraştırıcı olabilir. Aile bireyleriyle çatışmamaya özen göstermelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizde bir şey kırılırsa, onarırsınız ve onu kullanmaya devam edersiniz. Aynı şey ofisiniz için de geçerli olmalıdır. Neden çalışmayan bir eşyayı kullanmaya devam ediyorsunuz ki?

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati sosyal yönünüzü ön plana çıkarıyor.Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün, sosyalleşme isteğiniz artacaktır. Mars'ın 10 Eylül'den beri ev ve aile alanınızda devam eden geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Taşınma, gayrimenkul alım – satım işleriniz varsa önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz derin, yoğun bir çalışma kapasitesine sahipsiniz. Özgüveniniz kariyerinize fayda getirir ve kendinizi tanımanızı geliştirir. Otoritelerle ilişkiler durumunuzda iyileştirme sağlayacak. Hataları derinlemesine inceleyin ve onları düzeltin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız tatsızlıkları fazla büyütmeyin. Bu sorunları partnerinizle konuşarak çözmek elinizde. İşinizle ilgili sizi çok sevindirecek gelişmeler var. Çalışma hayatında, iki kişi aynı avın peşinde koşmaktasınız; hedefe varana kadar bıkkınlık göstermeyin. Rakibinize karşı zaten bir ümit verici durum da yok! Cesur davranmalısınız. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 28" R
Ay
Oğlak
15° 30' 34"
Merkür
Koç
16° 38' 28"
Venüs
Boğa
00° 06' 37"
Mars
Balık
29° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 20"
Satürn
Balık
16° 30' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 21"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 05"
Lilith
Başak
23° 15' 28"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>