Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tedbiri Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün sizin gününüz! Çevrenizdeki insanlara, özellikle de kalbinize en yakın olan insanlar üzerinde iz bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Çok daha iyi performans gösterecek ve fark etmeden herkesin dikkatini çekeceksiniz. İnsanlar sizi son derece çekici bulacaklar. Ajandanızda randevularınız için yer kalmazsa şaşırmayın. Bunlar, son on gün boyunca başardığınız şeylerin ödülü.

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok verimli olmayı bekleme. Bunu kendine itiraf etmeyi reddedersen, tüm gün yırtınıp didinirsin ve gün sonunda elinde hiçbir şey kalmaz. Mevcut açılar, kepenkleri indirip kendin hakkında genel bir değerlendirme yapmanı destekliyor. Zihnini serbest bırak, düşüncelerinde dolan; rasyonel mantığından öte sezgilerin sana güzel bir tavsiye verecek.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe dair planlarınız öne çıkıyor. Bir idealinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir, çaba harcadığınız bir konuda ilahi bir şans görebilirsiniz. Koşulların tamamını yönetmeye çalışmak yerine önünüze gelen durumlara göre yol alın.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretken yanını kullanarak maddi gelir elde etme istediğin artabilir. Yaptığın spor neticesinde eklem ağrılarında artış olabilir. Biraz daha kontrollü hareket etmelisin. Rutin planlarını şansa bırakmıyorsun. Tedbirli hareket etmenin önemi senin için artabilir. Ailenden birinin sana talihli bir teklifle gelmesi heyecan uyandırabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizde kadersel etkilere kızgınlık duyabilirsiniz. Sıkışmış ruhunuz sabır diyerek nereye kadar gideceğini sorguluyor olabilir. Karanlıklar aydınlığa kavuşmak için birbirlerini kovalamaktadır. Sizlerin de aydınlık günleri gelecektir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhsal gelişiminizi destekleyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı para konularında fark edemediğiniz konular olabilir. Güçlü gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullarda rahatlama var.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, daha affedici ve yumuşak tavırlı bir döneme giriyorsunuz. Bu da karşı cinsin dikkatini oldukça çekecek.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde kontrolünüz dışındaki gelişmelerin hayatınızı şekillendirebileceği bir gün geçirebilirsiniz. Akışta kalmayı tercih ederken maneviyata, mistik ve spiritüel konulara daha çok ilgi duyabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir şeyler düşünmenin zamanı gelmiş olabilir, yeni bir aşk ya da belki yeni bir yaşam tarzı. Büyük fikirleri seviyorsunuz, bu yüzden bir tanesine tutunun ve sizi nereye götürdüğünü görün.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati psikolojinizi ve iç dünyanızı ön plana taşıyor.Yalnız kalmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır, kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Venüs ile burcunuzda seyahat etmekte olan Jüpiter arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Yenifırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak, detaylıca düşünmeden karar almamanızda fayda var.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçınmaya çalışın. Bugün önemli bir konu hakkında hızlıca düşünüp, karar vermeniz gerekebilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde herkesin imrenerek izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz fakat son günlerde aksaklıklar, sorunlar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşmayı deneyin. Karşınıza bazı fırsatlar çıksa da, bunları değerlendirmeniz zor olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Şekerli besinlere olan düşkünlüğünüz kilo aldırıyor.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 20" R
Ay
Oğlak
17° 05' 43"
Merkür
Koç
16° 40' 47"
Venüs
Boğa
00° 15' 21"
Mars
Balık
29° 15' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 31' 20"
Uranüs
Boğa
22° 18' 46"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 29"
Lilith
Başak
23° 16' 15"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>