Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olumlu İlerlemeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 30%

Kendinizi çöpçatan rolünde bulabilirsiniz. Şu an bekar olan iki arkadaşınızı tanıştırabilirsiniz. Bu arkadaşlarınız ortak ilgi alanlarını paylaşabilir ve iyi bir çift olabir. İkisinin bir araya gelebileceği sosyal bir durum yaratın. İkisiyle beraber arkadaşça bir akşam yemeği yiyip bir şeyler içme planı yapın.

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda kalıcı başlangıçlar, kalıcı adımlar içerisinde olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek, özgüveni ve gücü arttıracak deneyimler içinde olabilirsiniz. İlişkilerin geleceğine dair konuşmalar yapılabilir, bugünlerde yapacağınız başlangıçlarda uzun vadeli birliktelik inşa edilebilir. İş hayatında hakkınız teslim edilebilir. Bir dava lehinize sonuçlanabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde çalışmakta olduğun bir projede olumlu ilerlemeler kat edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan sosyal medya üzerinde tanıştığın biri ile randevulaşabilirsin. Pek fazla güven duymadığın bir akrabanın sana yaptığıteklifini nazikçe geri çevirebilirsin. Kendini maddi olarak güvende tutuyorsun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün cevap vermek için değil anlamak için dinleyin. Aksi takdirde gireceğiniz tartışmalar büyüyen bir yalnızlığa sizi sürükleyebilir. İçinizde çözmek istedikleriniz var. Bunu öfke ile yapamazsınız. Kendinize zaman tanıyın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde bir dengeye oturtma süreci olabilir sizler için. İlişkisi olmayan Oğlak'lar bugünlerde karşı cinse son derece çekici görünebilir ve bunun tadını çıkartabilirler.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak başkaları üzerinde baskı ve hakimiyet kurmamaya dikkat etmelisiniz. Dengeleri gözettiğinizden emin olmalısınız. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes kendi yolunu bulmuş ve siz hala bir bütüne ait değilmişsiniz gibi hissediyor olabilrisiniz. Ancak böyle düşünmeniz çok yanlış, çünkü bulunduğunuz grup tarafından sahipleniliyorsunuz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar burcunuzda seyahat etmeye devam edecek.Kişisel meselelerinizle ilgilenebileceğiniz, ciddi ve disiplinli bir gün olacaktır. Bugün stresiniz artabilir, sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşimve kariyer hayatınızda yaşanabilecek huzursuzluklara işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki yorucu tempodan çok sıkıldınız ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bugün önemli bir karar alırken sezgilerinizden yararlanacaksınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ihmal ettiğinize dair sitemleri bitmek bilmiyor. Siz de bu yanlış anlamayı onarmak için hiçbir şey yapmıyorsunuz, harekete geçin. Yeni birteklifi aldınız. Kararınızı bir an evvel almaya zorlanıyorsunuz. Bu kolay verilecek bir karar değil. Etki altında kalmamanız gerekiyor. Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiyi göstermenizde yarar var.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 12" R
Ay
Oğlak
16° 50' 02"
Merkür
Koç
16° 40' 24"
Venüs
Boğa
00° 13' 55"
Mars
Balık
29° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 43"
Satürn
Balık
16° 31' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 42"
Neptün
Balık
28° 53' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 25"
Lilith
Başak
23° 16' 07"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>