Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabırlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile aranızda gerginlik yaratan konuları göz ardı etmemeniz gerekecek. Bu tür can sıkıcı durumları gündeme getirmek ve konuşarak halletmek, ileride daha büyük sıkıntıların çıkmasını engelleyebilir.

Bugün çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceğiniz ve daha çok istikrarlı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Bugün maddi konular hakkında önemli bir ders alabilirsin. Para konusunda ne yapacağına dair daha net bir fikrin olabilir bugün. Bu durum hem kazanç hem de harcamalar söz konusu olduğunda daha güzel kararlar almanı sağlayacak.

Şekerli ve işlenmiş gıdalardan uzak durman gereken bir gündesin. Aşırı şeker yüklemesi, karaciğerini çok fazla yorabilir. Bu durumun önüne geçmek için yediklerine dikkat etmeli ve şekeri sınırlı tutmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için neyin önemli olup olmadığını anlayabilirsin. Kendine biraz zaman ayırmalı ve hayatındaki öncelikleri tekrar gözden geçirmelisin. Birçok gereksiz yükü geride bırakmak ve yarına daha rahat bir adım atmak için bugün daha dikkatli düşüneceksin.

23 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün güçlü sezgilerinizi kullanarak olaylara daha farklı bakış açılarıyla yaklaşmalısınız. Kendinizi ifade etme konusunda bazı zorluklar hissetseniz bile doğu bakış açısıyla yaklaştığınızda sorunların üstesinden geldiğinizi görebileceksiniz. Kendinize güvenin ve adım atmadan önce olayları derinlemesine incelediğinizden emin olun.

23 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönlendirilmeyi sevmeyen birisi olsan da duyacağın fikirler sana her zamankinden daha mantıklı gelebilir. Bazı arkadaşlarının üzerinde oluşturacağı beklentinin yönünü değiştirmek isteyeceksin. Çocuk sahibi bir Oğlak burcuysan çocuklarına daha çok vakit ayıracaksın. Sabırlı hareket etmek, uzun vadede hayatına başka etkileri de beraberinde getirecek.

23 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ağlarda ve çevrenizle fazlaca vakit geçiriyor olabilirsiniz. Bunun verdiği rahatsızlığı dile getirmek isteyebilirsiniz. Doğru bir denge ve sınır yakalayamadığınızda huzursuz olmak yerine bunu keyifli halde tutmak için bir çaba göstermeniz daha akıllıca olacaktır.

23 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı uğraşlar ve işle ilgili konular olsa da verimli olabilirsiniz. Kadınlarla ilgili uğraştırıcı durumlar da olabilir.

23 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların yardımıyla tutkunuzu ateşlemekten çekinmeyin. Benzer düşleri olan kişilerle bir araya gelin ve her ne karar verdiyseniz bunu gerçekleştirmek için bir plan yapın. Planlama, bilgi toplama ve uygulama aşamasında ne kadar yaratıcı olursanız sizin için o kadar iyi olacaktır. İçinizdeki akkor ateş yayılmaya hazır durumda.

23 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde zaman geçirmek için iyi bir gün olacak bugün. Dinlenmek, kafanı toparlamak, eve odaklanmak… Bir şeyleri daha sakin bir tonda görmek sana bol bol şükretme fırsatı verebilir.

23 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalden daha duygusal hissediyor olabilirsiniz. Ailenizle veya eski arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizde nostalji uyandırabilir ve uzun süredir hayatınızda olan insanlarla anılarınızı paylaşmak hem rahatlatıcı hem de buruk olabilir. Nerede olduğunuza karşı nereden geldiğinize baktığınızda, kendinize karşı daha rahat hissedebilir ve sahip olduğunuz her şey için daha minnettar olabilirsiniz. Şimdi sahip olduğunuz ve eskiden istediğiniz her şeyi hatırlayın. Şükran duygusunun yarattığı huzurla, endişeleriniz azalacak ve bakış açınız birçok yönden daha iyi bir hale gelecek. Açılan algılarınız, sizin için en iyisini görmenize yardımcı olabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Partnerinizin ve aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. Çevrenizi kızdırabileceğiniz bir gün.

23 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

23 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, akrabalarınız sürpriz bir ziyarette bulunabilir. Bu ziyaret keyfinizi yerine getirecek ve oldukça iyi vakit geçireceksiniz.

23 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz.

23 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 48" R
Ay
Aslan
20° 53' 20" R
Merkür
Koç
29° 17' 45"
Venüs
Boğa
19° 16' 56"
Mars
Koç
11° 07' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 49"
Satürn
Balık
17° 45' 23"
Uranüs
Boğa
23° 12' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 45"
Lilith
Başak
24° 59' 04"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>