Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevrenden Yardım Görüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2021, Salı

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 70%

Gezegen enerjileri sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza olan sevgiyi ön plana çıkardığından, bugün çok sevecen hissedebilirsiniz. Bu sıcak yürek, iltifatlar ederek, motivasyonları yükselterek ya da ilginizi çeken biriyle flört ederek kendini kendini ifade edebilir. Gözlerinizde kesinlikle bir ışıltı olacak. Eğer zaten evli veya bir ilişki içindeyseniz, onun da tüm bu eğlenceye katılmasına izin verin!

Sizin için önemli olan evde yapmanız gereken bazı işleriniz olabilir, ancak beklenmeyen ziyaretçilerin bugün için başka fikirleri olabilir. Sinirlenmenize veya öfkelenmenize izin vermeyin. Sadece kibar ama direkt bir şekilde neler olup bittiğini açıklayın ve arkadaşlarınızla daha sonra buluşmak için gerekli düzenlemeleri yapın. Muhtemelen anlayacaklardır, bu yüzden aklınız başka bir yerde olduğunda iyi ev sahibini oynamanıza gerek kalmayacak.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Sözlü iletişimin yetmediği durumda etkili ifade edebilmek için yazılı kelimelere başvurun. Konuşulan kelimelerin yanlış anlaşılması ya da ağızdan yanlış çıkması çok daha kolay olabilir. Boğazınıza takılabilir ve sizi kritik zamanlarda tamamıyla bırakabilirler. Ancak yazma, düşüncelerinize baskı ya da etkileşim olmadan ses verdiği için, hazır olduğunuzda düşündüklerinizi dosdoğru söyleyebileceğiniz güvenli bir yoldur. Üstelik sözlerinizi söylemeden önce düşünecek zamanınız da olur. Bunu bir deneyin; ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geçmişten bazı insanlara doğru çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Bir anda kendinizi eskiden tanıdığınız biri hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Bu kişi eski bir okul arkadaşınız ya da sıradan bir arkadaşınız olabilir. Bir zamanlar beraber vakit geçirdiğiniz kişilere dönüp bakmak enteresan olabilir. Belki şu anki yaşantınıza cevap olabilecek bir parça keşfedebilirsiniz. Bugün anılarınız size yepyeni görüşler sunabilir.

23 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde ileriye, geleceğe yönelik konuşmalar yapılabilir. Ortaklı işlerde uzun vadeli projeler gündeminizde olabilir. İnsanlarla yardımlaşma ve destek içinde olmak sizi ilerletebilir.

23 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlardan destek alacağın bir gündesin. Rutin işlerinde sana yardımcı olan arkadaşlarının fedakârlıklarını asla unutmuyorsun. Çocuk sahibi bir Oğlak burcuysan çocuklarının bakımı için aile üyelerinden yardım alabilirsin. İş hayatın ile ev hayatı arasında denge kurmaya çalışıyorsun.

23 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla aranızda yaşananlar yüzünden bazı güven sorunları söz konusu olabilir. Yaşadıklarınızı ve aldığınız dersleri düşünerek hareket etmelisiniz. Kime iki kere güveneceğinizi iyi biliyorsanız, bu problemi aşmak sandığınızdan daha kolay olacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanabilir. Denge ve uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Bugün karşınızdaki insanlara daha toleranslı davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde işlerinizdeki değişikliklere ayak uydurmaya çalışabilirsiniz. Yeniden yön vermek isteyebilirsiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişki konusunda anlık yaşadığınız ve hayatınızı değiştirecek konuların tartışmasını ilerleyen günlere bıraktığınız taktirde mutlu ve huzurlu olabileceksiniz.

23 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

23 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizden yaşça büyük bir kişiyi dinlemek önemli olsa da, söyledikleri işinizi, kişisel hayatınızı veya nasıl yaşamayı seçtiğinizi içeriyorsa ona kulak asmanıza gerek yok. İşleri nasıl yaparsan yapın, birisi bir noktada illa ki onaylamayacaktır.

23 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öfkelerinizi içinizde saklama gereği duymaktan, gergin bir gün geçirebilirsiniz. Oysa içgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün ve siz, hala kendi şartlarınızı, denetimden geçiriyorsunuz. Turistik amaçlı seyahatleriniz olacak. 

23 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerçekçi bakış açınızı faal tutabilirseniz, son derece olumlu gelişmeleri mümkün kılabilirsiniz. Bu gelişemeler, toplum içindeki yeriniz ve çevrenin gözündeki imajınızı destekleyebilir ve sizin de bunlarla gurur duymaya devam etmenizi sağlayabilirler.

23 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir süreden sonra partneriniz ile birlikte ateşli bir gece geçirmek isteyeceksiniz. İş hayatınız ve kariyeriniz hakkında önemli kararlar alma aşamasındasınız. Kendinize daha fazla güvenmeniz gerekiyor.

23 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki monotonluk sizi rahatsız etmese de, sevgiliniz beraberliğinize hareket getirmek için elinden geleni yapıyor. Şimdi sıra sizde! İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Karşınıza çıkacakfırsatlarını iyi değerlendirirseniz, bir süre sonra hem maddi hem de manevi açıdan rahatlama var. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz. Vitaminin eksikliği, yorulmanıza ve performansınızın zayıflamasına neden oluyor.

23 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>