Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kararsızsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanın seninle daha çok zaman geçirmek için girişimleri olabilir bugün. Onun yaptığı planlara uyum sağlamak sizi birbirinize yaklaştırabilir. İkinizin birlikte sosyalleşmesi de olası, bu da size iyi gelebilir.

Bugün, kariyeriniz için önemli olduğu anlaşılan biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Eğer isterseniz, kısa bir süre önce, işlerin sizi daha yüksek bir başarı seviyesine doğru götürdüğü bir döngüye gireceksiniz. Uzun vadede size yardımcı olabilecek birisiyle tanışabilir veya o kişiyi arayabilirsiniz, bu nedenle çok dostane veya destekleyici görünen herkese dikkat edin. Bu kişi ileride yeni bir fırsat için önemli bir bağlantı olabilir!

Maddi anlamda sana daha fazla getiri sağlaması için bazı işleri bugünden planlaman gerekebilir. Bu tür planlamalar hafta sonunda daha rahat şekillenebilir. O yüzden herkes yeni haftayı beklersen senin şimdiden harekete geçmen iyi olacak bugün.

Yaptığın aktivitelerden zevk alacağın bir gün olacak bugün. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmek keyfini ayrıca yerine getirebilir. Sevdiklerinle beraber aktivitelere katılmak senin için iyi olabilir. Evde pineklememen en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla beraber çalışmak senin için daha yararlı olabilir bu aralar. O yüzden başkalarıyla uyum içinde davranmak, hareketlerinin topluluk için daha iyi olmasını sağlayabilir. Bugünden itibaren grup çalışmalarına odaklanabilirsin.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugünhayatınıza biraz ara vererek aşk hayatınıza yoğunlaşmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Partnerinizle aranızda yaşanan ve yanlış anlaşılmalardan doğan problemleri çözümlemek için mutlaka diyalog kurmaya özen gösterin. Neden romantik bir hafta sonu planı yapmıyorsunuz? İlişkiniz için bu adımın harikalar yarattığını göreceksiniz.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha sabırlı olmak ve doğru anı beklemek en mantıklısı. Aceleci davranmak sorun üzerine sorun getirebilir, ritmin bozulabilir. Yaşadığın kararsızlık güne damgasını vurabilir. Bu yüzden gün içerisinde hızlı karar vermen gereken konularda şüpheye düşebilirsin. Yalnız yaşayan bir Oğlak burcuysan, evinin dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyeceksin.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşin dışında kalan zamanları nasıl değerlendirmek istediğinizi düşünebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınız ya da ailenizin kadın üyeleriyle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Bir arada olduğunuz insanlardan yeni bakış açıları kazanabilirsiniz.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmeliyetçi bir yapınız var ve çevrenizdeki bazı insanlar sizin bu yüksek standartlarınıza anlam veremiyor olabilir. Kimse için standartlarınızı düşürmek zorunda değilsiniz. Etrafınızdaki insanların sizi bu yüzden baskı altına almasına izin vermeyin. Size doğru gelen ne ise o konuda ısrarcı olun.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için çok güzel bir gün olacak. Sevdiğin insanlarla bir arada olup onlarla vakit geçirmekten büyük zevk alacaksın. İnsanların sana yardımcı olmak için birbiriyle yarıştığını görebilirsin. Bu durumun seni duygusallaştırmasına izin vermemelisin.

24 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evrenin bugün sizin için tek bir işi var: keyfini çıkarın! Her şey çok açık ve çarpıcı bir şekilde sunuluyor, bu da herhangi bir şeyi inkar etmenizi zorlaştırıyor. Bu şartlar altında, denemeye çekindiğiniz şeylere yeni bir şans verebilirsiniz. Sorumluluklarınızı başka bir güne bırakmayı deneyin ve bunun yerine yüzünüzü gülümsetecek bir şeyler yapın. Birkaç müsamaha kazandınız, bu yüzden şımartıldığınızdan dolayı kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan bir an önce kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün perdelerinizi aralayın ve bırakın içeri gün ışığı girsin. Sahip olduğunuz potansiyeli ortaya çıkarmanın ve içinizdeki tutkunun daha büyük bir güvenle sesini çıkarmasına izin vermenizin vakti gelmiş olabilir. Kendi hakikatinizin ortaya çıkıp sizi geliştirmesine izin verin ve bırakın insanlarda sizi daha iyi tanısın. Çevrenizdekileri mutlu etmek için oyun oynamaktan vazgeçin. Her şeyden önce kendinize dürüst olun.

24 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin sizde yarattığı ruh halini dizginlemek elinizde. Bugün, bazı önemli konularda acele karar vermemeli ve öncelikle kariyerinizi düşünmelisiniz.

24 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 53"
Ay
Akrep
12° 00' 26"
Merkür
Koç
25° 57' 06"
Venüs
Balık
20° 21' 37"
Mars
Balık
04° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 54"
Satürn
Balık
13° 11' 10"
Uranüs
Boğa
20° 36' 54"
Neptün
Balık
27° 46' 16"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 04"
Lilith
Başak
19° 41' 05"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>