Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Aradığını Buluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 10%

Bir arkadaşınız ya da sevgilinizden beklenmeyen bir mektup, ziyaret ya da telefon görüşmesiyle heyecan verici haberler alabilir ve bu kişi ile bir araya gelip bunu kutlamaya karar verebilirsiniz. Tahmin edemediğiniz bir kaynaktan iyi bir para geliyor ama bu konuda merak etmekle zaman harcamayın. Akışına bırakın ve keyfini çıkarın çünkü gelecekte sizi başarılar bekliyor olabilir. Günün sonunda, kendinize bu sabahkilerden tamamen farklı hedefler belirlediğinize tanık olabilirsiniz.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Beklenmedik olaylar vuku bulabilir ve seni içten içe dürtebilir. Yoktan var olan şeyler adeta seni sinir etmek için ortaya çıkmış gibi hissedebilirsin. Sabit bir tutum takınmalısın ve alışılmamışı bir şekilde günlük rutinine bugünlük dahil etmelisin. Duyguların baş döndüren yoğunluktaki hareket sebebiyle olumsuz etkilenebilir. Kontrol edemeyeceğin şeyleri düşünüp boş yere kendini huzur etmemelisin.Geçmişte bu tür konularla ilgilenmemiş olsanız bile, şu anda her şey mistik ve manevi olarak size hitap ediyor. İşinizden sıkılmış olabilirisiniz ve hayal gücünüzün sizi bir süreliğine ele geçirmesinden hoşnut olabilirsiniz. Bunun bir zararı yok. Hepimiz bazen günlük yaşamın angarya işlerinden kaçmaya ihtiyaç duyarız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşler bugün sizin açınızdan kritik bir noktaya geliyor ve diğer insanların açık bir şekilde eylemlerinize itiraz ettiğini göreceksiniz. Eğer durum öyle olmayı gerektiriyorsa, biraz bencil olmaktan bir şey çıkmaz. Aynada kendinize bakın be gördüğünüz insanla gurur duyun. Kalabalıkta kaybolmamaya dikkat edin ve kendi kişisel başarınızın ve mutluluğunuzun diğer insanlarınkine bağlı olduğunu göz önünde bulundurun.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün unutkanlıklar yaşayabilir, iletişim kazalarıyla karşılaşabilirsiniz. Maillerinizi, sosyal medya hesaplarınızı iki kez kontrol etmekte fayda var. Kritik işlerinizi bugün başlatmak yerine ertesi güne ertelemeli. Eğitim, kurslar, sınavlar ve kısa yolculuklar gündemde.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal aktivitelerine ara veriyorsun. Daha çok yakından tanıdığın arkadaşların ile görüşüyorsun. Sağlını ve formunu destekleyecek davranışlara yönelebilirsin. Uzun süredir bütçene uygun bir ev arıyorsan, aradığını bulabilirsin. İştahın şu sıralar açık. Aşırı beslenme şeklinden sakınmalısın.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle yaşadığınız fikir ayrılığında kendinizi haklı konuma getirerek konuyu kapatmak isteyebilirsiniz. Yenilgiyi hazmedemeyen karakteriniz yanlış olsa bile inkâr etmiyor olabilir. Sonucu kabullenmemek doğruyu değiştirmeyecektir.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan bazı insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Sabah saatlerinde almanız gereken kararlarda acele etmeyin. Gün içinde güçlü durmanız sizin lehinize olacaktır. Akşam saatlerinde yaşanabilecek ufak ev kazalarına karşı dikkatli olun.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanıza yönelerek doğru olanı gerçekleştirmeniz sizi huzurlu hale getirecektir. Bir şeyleri kendiniz için istemek yerine etrafınızla da paylaşmalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevcut veya potansiyel bir partnerle ilgili kafanızda soru işaretleri var. Bunları gidermek için o kişiyle muhatap olmalısınız. Kendi kendinize fikir yürütmek hiç doğru değil!

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla iletişime geçebilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle evde zaman geçirmekten keyif alırsınız. Akşam saatlerini ailevi problemlerinizi çözmek için değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi geliştirmek için fırsatlardan yararlanın. Şimdi yapacağınız değişiklikler, kariyerinizi bireysel ihtiyaçlarınızla aynı doğrultuya daha da yaklaştıracaktır. Artık istediğinize sahip ola bilir ve aynı anda talep ve sorumluluklarını sırasıyla yerine de getirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Kısa sürede her şey yoluna girecek. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 21' 38" R
Ay
Balık
22° 29' 46"
Merkür
Koç
19° 00' 00"
Venüs
Boğa
05° 59' 47"
Mars
Koç
02° 50' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 21"
Satürn
Balık
16° 55' 26"
Uranüs
Boğa
22° 34' 48"
Neptün
Balık
29° 01' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 08"
Lilith
Başak
23° 47' 15"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>