Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Yeni bir insandan hoşlanabilirsin bugün. Aranızdaki ilginç diyalog bu kişiden hoşlanmanı sağlayabilir. Ancak bu durumu görünce kendi kabuğuna çekilmemeli ve olabildiğince dışa dönük hareket etmelisin.

Öyle olmasına İzin verirseniz, bugün aptal bir güne dönüşmesi an meselesi. Bugünyerinde yapılacak en iyi şey basit bir şekilde değişik yollara boyun eğmek olacaktır. İletişim her şekilde engellenmiş gibi görünüyor. Telefon arızası veya bilgisayarın kapanması gibi teknik zorluklar bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz farklı dillerde konuşacaksınız. Hiç kimse onun dediği noktayı anlamıyor gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Sadece herkesle birlikte gülün. Yarın, her şey normale dönecek.

Parasal konularda fazlaca düşündüğünü hissedebilirsin bugün. Çevrendeki insanlarla bu konularda fazlaca konuşuyor olabilirsin. Kendine ve maddi durumuna dikkat etmek ve bazı şeyleri içinde tutman gerekecek bugün.

Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeli ve vücudunda oluşan ağrılara dikkat etmelisin bugün. Bu konularda doktora danışmaktan çekinmemelisin. Genel olarak kendini çok fazla yormaman gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri yanlış yaptığını düşünebilir veya yenildiğini hissedebilirsin. Ancak bazı konuları gözden geçirmek ve yeni adımlar atmak seni çok daha kuvvetli hissettirecek. O yüzden kolay kolay vazgeçmemelisin bugün.

26 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün sezgilerinize her zamankinden daha fazla güvendiğiniz bir gündesiniz. Hassasiyetinizi konunun özüne inmek ve gerçeği ortaya çıkarmak için kullanabilirsiniz. Bu durumun beraberinde bazı yanlış anlaşılmaları ve gerginlikleri getirdiğini unutmamalısınız. Çevrenizdekilere karşı daha anlayışlı yaklaşmayı deneyebilirsiniz. Bugün empati yeteneğinize her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olacak.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne dair bazı endişelerin olabilir. İş yerinde yaşadığın haksız rekabet seni yeni birarayışına sokabilir. Vazgeçemediğin şeyler için şimdi karar verme zamanı geldi çattı. Yeni başlangıçlar yapacağın konular netleşecek. İlişkisini uzakta yaşayan bir Oğlak burcuyansan, sevgilinin bazı davranışlarından rahatsızlık duyabilirsin. Bu durum karşısında kendini de sorgulamadan edemeyeceksin. Ticaret, kültür sanat ve yurt dışı temelli konuları olan bir Oğlak burcuysan, çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyeceksin.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hazırlıkları tamamlamak ve harekete geçmek kadar sizi motive eden başka bir şey olmayabilir. Finalinde kazanacağınızı, mutlu olacağınızı bilmek tüm zorlukları aşmanızı sağlayacaktır. Duygusal olarak yüksek bir enerji hissediyorsunuz ve bu da bazı insanlarla aranızdaki etkileşimleri uyandırabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayacak koşullar gündeme gelebilir. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmek durumundasınız. Aldığınız kararlarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Ön göremediğiniz konularda yardım almanızda fayda var.

26 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Net kararlarla hayatınızda yönlendirmeler yapabilir ve kontrolünüzü tamamen elinize alabilirsiniz. Ancak bunu yaparken agresif olmamaya özen göstermelisiniz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok hareketli bir gün geçirmen olası bugün. Aklınıkonularıyla meşgul etmekten zevk duyacaksın adeta. İnsanları organize edip işleri yoluna koyduğunu gördükçe kendine güvenin artacak, günü daha pozitif geçirebileceksin.

26 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir ilişki geliştirmek şimdi iyi bir fikir gibi görünebilir ancak gerçek daha zor olabilir. Siz yaklaşmayı düşünürken geçmiş yaşamınızın yaraları ortaya çıkabilir. Muhtemelen özerkliğinizi kaybetmekten ve diğer kişiye bağımlı hale gelmekten korkuyorsunuz. Yine de, bu sorunların sonsuza kadar ortaya çıkmasını önlemek için olayları manipüle edemezsiniz. Özgürlük ihtiyacınızı dürüstçe ifade ederseniz muhtemelen ona ulaşacaksınız. Beklenmeyen bir aksilik, uzun vadeli bir hedefe umduğunuz anda ulaşmanıza engel olabilir. Bunun sizi uzun süre üzmesine izin vermeyin. Biraz yenilikçi düşünce ve ekstra planlama sizi tekrar yoluna sokabilir.

26 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin en büyük özelliğiniz, hayata hırslı ve kendinizi adayarak bakmanız. Siz harekete geçmeden önce sıkı düşünür ve hareket edersiniz. Düşünce mekanizmanız daha da hız kazanabilir. İş hedeflerinizi üst noktalara taşımak istiyorsunuz.

26 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

26 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak burcu, başkasının parası senin için geçici ve sıkıntılı. Kazanmak için çalışmalısın. Yakın zamanda ihtiyacın olan para veolanakları sana gelecek. Sana para akıyor.

26 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün koşullarınızı zorlayacak ve yanınızda çalışan kişilerden tepki alacaksınız. Pratik yapınızı her alanda gösteriyorsunuz. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bugün sorunlardan uzak kalmaya çalışın.

26 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 02' 47" R
Ay
Aslan
11° 25' 04" R
Merkür
Koç
28° 21' 45"
Venüs
Boğa
18° 19' 30"
Mars
Koç
10° 31' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 49"
Satürn
Balık
17° 42' 05"
Uranüs
Boğa
23° 09' 37"
Neptün
Balık
29° 17' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 21"
Lilith
Başak
24° 53' 53"
True Node
Koç
14° 53' 20"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>