Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sakin Davranıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli davranmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Tüm sıkıntıların çözüme kavuşması için harekete geçmeniz gerekmekte.

Etkin adımlar atma şansınız oldukça yüksek. Tam da istediğiniz gibi gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın kendisiyle vakit geçirmesinin iyi yanlarına odaklandığınız bir gün olabilir. Bazı insanların olumsuz etkilerinin altında kalmadan, stres yükü olmadan düşünmenin doğru kararlar üzerinde etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Gündelik yaşantınızı kapsayan ama aslında bir yaşam tarzına dönüşen yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sakin ve dengeli bir şekilde ilerlemeye gayret etmeniz gereken bir gün olabilir. Kendinizi işlerinizi planlamaya ve hedeflerinize odaklamaya çalışın. Sabırlı ve disiplinli olmanız, günü verimli bir şekilde geçirmenize yardımcı olacaktır. Ufak tefek aksiliklerle karşılaşabilirsiniz ancak kararlılığınızı kaybetmeyin, her engeli aşabilecek güce sahipsiniz. Özel hayatınızda iletişimde daha açık olmanız gerekebilir, sevdiklerinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

26 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş değiştirmek isteyen Oğlak burcuysan, aceleci davranmak istemeyeceksin. En iyi işi zamanla bulacağına inanıyorsun. Birimlerini kendini şımartmak için kullanmak isteyebilirsin. Sevdiklerinle olacağın güzel bir tatil organize ediyorsun. İlişkisi olmayan Oğlak burcuysan, artık hayatını biriyle paylaşmak isteyebilirsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha rahat ve konforlu bir hayat için yer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ortak bir karar alarak yaşamınıza yeni bir düzen dahil edebilirsiniz. Yeni rutinler kazanmanın ve farklı yerler görmenin getireceklerine hazırlıklı olun. 

26 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı huzursuzluk hissedebilirsiniz. Maddi konularda kısmetler olabilir. Yetenekli olduğunuz işlere yönelmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Gün içinde gelişen olaylar için daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili işler gündeme gelebilir.

26 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz yok ise yalnızlığınızı daha çok kafanıza takabilir ya da eski ilişkinize takıntı halinde yönelebilirsiniz. Sakinleşin ve sürecin geçici olduğunu bilerek mantıkla hareket edin.

26 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla inatlaşabilirsin. Çevrendeki insanlar sana kafa diretebilir veya kendi isteklerini yaptırmaya çalışabilirler. Hakkını başkalarına yedirmemeli ve insanlarla arana sağlam bir sınır çizmelisin.

26 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün arkadaşlarınız ve ailenizle daha iyi iletişim kurabileceğinize işaret edebilir. Bu aynı zamanda yakında kendinizi daha kararlı ve kesin hissedeceğiniz anlamına da gelebilir. Bugün hemen sonuç görmeniz pek mümkün olmasa da projeler ilerlemeye hazır. Hiçbir yere varmayan veya kafanızı karıştıran önceki konuşmalara bu sefer daha net bir şekilde dönebilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için işleri basit tutun ve acele etmeyin! Gün, sizi bir adım geri atmaya ve enerjinizi yeniden doldurmaya teşvik eder.

26 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç dünyanıza çekilip sorumluluklarınızla ilgili yeni kararlar almanızın zamanı geldi de geçiyor sevgili oğlaklar. Nerede yanlış yaptığınızı anlamalısınız ki sonraki adımlarınız daha güçlü olsun. Direnmeyin, inatlaşmayın. İç sesinize kulak verin.

26 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

26 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir ve sağlık konuları gündeme gelebilir. Gizli düşmanlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

26 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geri çekmek isteyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizden yeterli destek alamayabilirsiniz.

26 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 28" R
Ay
Boğa
20° 07' 37" R
Merkür
Koç
22° 02' 47"
Venüs
Boğa
10° 50' 44"
Mars
Koç
05° 52' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 52"
Satürn
Balık
17° 14' 39"
Uranüs
Boğa
22° 48' 27"
Neptün
Balık
29° 08' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 03"
Lilith
Başak
24° 13' 27"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 08/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>